Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80l - 500l

Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80L - 500L

1 369,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Dual gauge CO2-regulator med Solenoid för horisontella cylinderventiler.
  • Noggrann regulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Advanced Easy CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Det avancerade akvariet CO2-systemet kombinerar högkvalitativa produkter med en överkomlig prislapp och innehåller allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt och effektivt CO2-system för att uppnå fantastisk växttillväxt i ditt akvarium.

Regulatorn har dubbla tryckmätare som visar cylindertrycket och utlopps- / arbetstrycket och en magnetventil som kan anslutas till ett eluttag eller timeruttag så att CO2-utlopp kan slås på och av vid definierade intervaller (vanligtvis att sammanfalla med när akvarilamporna lyser). Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Nålventilen möjliggör finjustering av CO2-dosering och kan uppnå doseringshastigheter så låga som 1 bubbla / 4 sekunder.

Som tidigare nämnts övervakas doseringen genom att räkna hur många bubblor per sekund (eller minut) läggs till akvarievattnet. Bubblorna räknas med en "bubbelräknare" som är en anordning som ansluter till regulatorns nålventil och låter dig se gasbubblor som reser genom enheten. En högkvalitativ bubbelräknare ingår också i satsen.

Som standard kopplar regulatorn till "normala" CO2-cylindrar, men du kan också lägga till en "Easy CO2 Adapter" som möjliggör användning av lättillgängliga CO2-cylindrar från high street-affärer, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindrar. Den typ av adapter som ingår i detta kit är "Advanced" -modellen, som möjliggör koppling till cylindern innan vredet vrids för att lossa gasen. Detta säkerställer att regulatorn, adaptern och cylindern kan anslutas tätt och kontrolleras innan någon gas släpps. vilket gör det både säkert och enkelt att installera och använda.

En atomizer diffusor är också försedd med CO2-systemet, och du kan välja mellan "bazooka" -typ som används inom akvariet eller "inline" -typ som är anslutet till filterröret, kommer in i akvariet från ditt filter. Förstoringsdiffusorerna ger exceptionella nivåer av CO2-diffusion eftersom storleken på de bubblor som emitteras är otroligt små.

Den drop checker som ingår i systemet ändrar färg för att återspegla CO2-nivåerna i akvariet. Enheten är permanent installerad i akvariet och gör att du kan ändra din CO2-dos (med hjälp av nålventilen och bubbelräknaren) för att uppnå optimala CO2-nivåer. Om drop-checkaren är blå indikerar den inte tillräckliga koldioxidnivåer. Om det är gult, indikerar det alltför mycket CO2. och om den är grön, indikerar den optimala CO2-nivån.

Även inkluderade är de olika tillbehören som behövs, till exempel Polyuretanrör för att ansluta delarna tillsammans, och även sugklipp för att säkerställa att slangen är snyggt dold från utsikten.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Karen B. Verifierad köpare 12th Jan 2019
Att få bra resultat från att använda det och mina växter växer väldigt starkt. Rekommenderas starkt för alla som vill ha sina växter att växa bättre. Att få bra resultat från att använda det och mina växter växer väldigt starkt. Rekommenderas starkt för alla som vill ha sina växter att växa bättre.
Trevor B. Verifierad köpare 24th Dec 2018
Utmärkt produkt lätt att följa instruktionerna om inställning. Utmärkt efterförsäljning hjälp efter att ha beställt fel gasflaskor för mitt system. Just avslutat med att installera idag. Mycket glad verkligen och jag ska rekommendera dig till mina vänner. Utmärkt produkt lätt att följa instruktionerna om inställning. Utmärkt efterförsäljning hjälp efter att ha beställt fel gasflaskor för mitt system. Just avslutat med att installera idag. Mycket glad verkligen och jag ska rekommendera dig till mina vänner.
Derek C. Verifierad köpare 31st Oct 2018
Det blev bara igång den här veckan och allt var rakt framåt för att sätta upp. Tog några dagar för att få drop-checkaren att byta från blå till grön men kom till sist. Bubbelräknaren är lite oregelbunden så justera den försiktigt. Jag har 60mm Bazooka spridare och det går bra, jag kan se de fina bubblorna som svirrar runt akvariet. Som jag sa är det fortfarande tidiga dagar men allt Läs mer... Det blev bara igång den här veckan och allt var rakt framåt för att sätta upp. Tog några dagar för att få drop-checkaren att byta från blå till grön men kom till sist. Bubbelräknaren är lite oregelbunden så justera den försiktigt. Jag har 60mm Bazooka spridare och det går bra, jag kan se de fina bubblorna som svirrar runt akvariet. Som jag sa är det fortfarande tidiga dagar men allt är allt bra.
Charles G. Verifierad köpare 24th Aug 2018
Fantastisk uppsättning. Bra information skickas automatiskt om hur man får det hela på rätt sätt. Allt kom i en brunnkorg och levereras nästa dag. Det fungerar bra och växterna växer oerhört snabbt, jag läste ett par dåliga recensioner men problemen var ganska triviala leveransskador etc eller ställa upp misstag, men läs informationen, titta på videotutorials (automatiskt mailade efter Läs mer... Fantastisk uppsättning. Bra information skickas automatiskt om hur man får det hela på rätt sätt. Allt kom i en brunnkorg och levereras nästa dag. Det fungerar bra och växterna växer oerhört snabbt, jag läste ett par dåliga recensioner men problemen var ganska triviala leveransskador etc eller ställa upp misstag, men läs informationen, titta på videotutorials (automatiskt mailade efter inköp) och du kan Det går kanske fel. Jag har redan rekommenderat CO2-snabbköp till vattenaffärsarbetare i två olika butiker bara på produktkvaliteten, än mindre värdet för pengarna...
Michael G. Verifierad köpare 5th May 2018
Blindande service och mycket lätt att installera. Vilken fantastisk idé att ha alla instruktioner tillgängliga både text och videoklipp redan innan du köper. Jag har kört det försiktigt i några dagar nu men idag upped bubblan räknas till en per sekund. Indikatorn är grön och fisken verkar glad nog, även kardinalerna som kommer att vika ut på den minsta lilla saken. Jag ser verkligen fram Läs mer... Blindande service och mycket lätt att installera. Vilken fantastisk idé att ha alla instruktioner tillgängliga både text och videoklipp redan innan du köper. Jag har kört det försiktigt i några dagar nu men idag upped bubblan räknas till en per sekund. Indikatorn är grön och fisken verkar glad nog, även kardinalerna som kommer att vika ut på den minsta lilla saken. Jag ser verkligen fram emot att se några positiva resultat i mitt planterade akvarium. Sammanfattningsvis: - Jättebra service - Superb och tydlig information redan från början - Kvalitetsprodukt - Mycket rimligt prissatta.
Brian K. Verifierad köpare 26th Apr 2018
Fungerar utmärkt. Hade ett problem med min magnet, men kundtjänsten var snabb att reagera och gick mig igenom hur man åtgärdar problemet. Fungerar utmärkt. Hade ett problem med min magnet, men kundtjänsten var snabb att reagera och gick mig igenom hur man åtgärdar problemet.
Andrew S. Verifierad köpare 15th Apr 2018
På grund av det låga priset på den här enheten och att vara en nybörjare och efter mycket forskning var jag lite orolig. Jag är inte rädd, jag älskar det. Enheten har bara kört i min tank i en vecka och resultaten är otroliga, du kan nästan titta på dina växter växa. Jag kan inte rekommendera det här nog och skulle definitivt köpa från dig igen. Kommunikationen är fantastisk. Bra Läs mer... På grund av det låga priset på den här enheten och att vara en nybörjare och efter mycket forskning var jag lite orolig. Jag är inte rädd, jag älskar det. Enheten har bara kört i min tank i en vecka och resultaten är otroliga, du kan nästan titta på dina växter växa. Jag kan inte rekommendera det här nog och skulle definitivt köpa från dig igen. Kommunikationen är fantastisk. Bra gjort.
Ahmad Z. Verifierad köpare 9th Mar 2018
Fantastiskt snabb leverans, och är jätte nöjd med beställningen. Ni får absolut fem stjänor Fantastiskt snabb leverans, och är jätte nöjd med beställningen. Ni får absolut fem stjänor
Gabriela M. Verifierad köpare 17th Feb 2018
Utmärkt produkt och service Utmärkt produkt och service
Jeff T. Verifierad köpare 9th Feb 2018
Systemet levererades i tid, well boxed och med hjälp av dina instruktioner enkelt att sätta ihop. Personalen på co2-supermarket är utmärkt och bara till glädje att hjälpa till med alla mina frågor. Bra gjort Systemet levererades i tid, well boxed och med hjälp av dina instruktioner enkelt att sätta ihop. Personalen på co2-supermarket är utmärkt och bara till glädje att hjälpa till med alla mina frågor. Bra gjort
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
Designad för användning speciellt med akvarier, den har en lättanpassad design, magnetventil, dubbla tryckmätare och noggrann nålventil för exakt CO2-dosering. Regulatorn passar till cylindrar med horisontella ventiler, den typ som finns på industriella CO2-cylindrar.
 
 
 
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
 
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt