Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer Co2-diffusor - 60mm För Akvarier Upp Till 200l

60mm Bazooka Atomizer CO2-diffusor För Akvarier Upp Till 200L

315,49 kr
Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 60mm för akvarier upp till 200L
 
 

Nyckelfakta

 • Mycket effektiv CO2-diffusor.
 • Producerar en dis av otroligt små bubblor.
 • Lätt att installera.
 • Denna 60mm-sortiment rekommenderas för akvarier upp till 200L.
 • Kräver 3 bar / 40 PSI-tryck för att fungera (tillhandahålls av alla CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivning

Bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser är otroligt små (därav ordet "atom" i produktnamnet) och verkar nästan som en rök eller dis som de lämnar diffusorn. Dessa otroligt fina bubblor har en mycket ökad yta jämfört med en stor bubbla, och är därför lättare diffunderad i akvarievattnet.

Med en diffusor av hög kvalitet, som bazookaförstärkaren, kommer du att upptäcka att du kan sänka din CO2-dosering (bubbelfält) eftersom en högre nivå av CO2-diffusion uppnås. Detta kommer att minska din driftskostnad eftersom din CO2-cylinder kommer att vara längre.

Vidare, om du placerar diffusorn under utflödet från filtret kommer de små bubblorna att fånga sig i strömmen och stanna kvar i upphängning längre, vilket ger mer tid för att CO2-bubblorna diffunderar i akvarievattnet.

Instruktioner

 • Skruva av kompressionskragen och matarröret genom.
 • Skjut slangen på inloppet av bazooka-diffusorn.
 • Använd manuell kraft (inga verktyg), dra kompressionskragen över röret.
 • Tryck på diffusorn på ditt akvariumglas med hjälp av sugkopparna.
 • Tips: Placera strax över substratet under filterutflödet. Detta kommer att säkerställa att bubblorna går in i flödet av vatten från filtret och håller koldioxiden i suspension längre, vilket ökar koldioxiddiffusionsnivån.
 • Tips: Om du använder polyuretanrör, värm pipens spets i nykokt vatten för att mjuka det när du monterar på diffusorn. Detta kommer att ta bort risken för oavsiktlig skada.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Thomas S. Verifierad köpare 31st Mar 2019
Fungerar utmärkt! Jag skulle köpa den igen Fungerar utmärkt! Jag skulle köpa den igen
Frank K. Verifierad köpare 18th Feb 2019
Fungerar bra för att producera en fin dimma bubblor när inmatningstrycket sätts till 35 psi Fungerar bra för att producera en fin dimma bubblor när inmatningstrycket sätts till 35 psi
Derek C. Verifierad köpare 31st Oct 2018
Kanske inte lika attraktiv som vissa men verkligen diffusorer mikroskopiska bubblor. Kanske inte lika attraktiv som vissa men verkligen diffusorer mikroskopiska bubblor.
Stylianos K. Verifierad köpare 6th Oct 2018
Utmärkt produkt, utan problem Utmärkt produkt, utan problem
Alan G. Verifierad köpare 18th Sep 2018
Riktigt bra diffusor och skapar mycket små bubblor för utmärkt diffusion. Riktigt bra diffusor och skapar mycket små bubblor för utmärkt diffusion.
Sanjin M. Verifierad köpare 23rd Jul 2018
Underbar förstärkare. Mycket små bubblor. Mina växter njuter av det, som jag som jag är Underbar förstärkare. Mycket små bubblor. Mina växter njuter av det, som jag som jag är
Robin W. Verifierad köpare 10th Jun 2018
Tillåt ett jobb men suger bara att hålla sig till horisontellt plan för att få bubblor länge att längden på det går upp Tillåt ett jobb men suger bara att hålla sig till horisontellt plan för att få bubblor länge att längden på det går upp
Charles G. Verifierad köpare 3rd Feb 2018
De uppställda videona är mycket användbara De uppställda videona är mycket användbara
Steve C. Verifierad köpare 1st Jan 2018
Undvik som pesten....... först misslyckades efter 3 veckor (inga bubblor, om inte trycket var maxed) och efter många e-postmeddelanden !! en ersättare skickades nu ytterligare 4 veckor på den andra har misslyckats, läcker från förseglingen på keramikröret så mycket att jag kan höra bubblorna från ett annat rum !!. Skulle inte stoppa mig att köpa från CO2-stormarknad men jag kommer inte Läs mer... Undvik som pesten....... först misslyckades efter 3 veckor (inga bubblor, om inte trycket var maxed) och efter många e-postmeddelanden !! en ersättare skickades nu ytterligare 4 veckor på den andra har misslyckats, läcker från förseglingen på keramikröret så mycket att jag kan höra bubblorna från ett annat rum !!. Skulle inte stoppa mig att köpa från CO2-stormarknad men jag kommer inte att använda Bazooka igen........
Peter C. Verifierad köpare 18th Oct 2017
Fungerar bra för att skapa en kontinuerlig ström av fina bubblor. Enkelt dolt i tanken. Fungerar bra för att skapa en kontinuerlig ström av fina bubblor. Enkelt dolt i tanken.
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Foto av 60mm Bazooka Atomizer för planterade akvarier
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt