Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer Co2-diffusor - 70mm För Akvarier Upp Till 300l

70mm Bazooka Atomizer CO2-diffusor För Akvarier Upp Till 300L

336,49 kr
Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 70mm för akvarier upp till 300L
 
 

Nyckelfakta

 • Mycket effektiv CO2-diffusor.
 • Producerar en dis av otroligt små bubblor.
 • Lätt att installera.
 • Denna 70mm-sortiment rekommenderas för akvarier upp till 300L.
 • Kräver 3 bar / 40 PSI-tryck för att fungera (tillhandahålls av alla CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivning

Bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser är otroligt små (därav ordet "atom" i produktnamnet) och verkar nästan som en rök eller dis som de lämnar diffusorn. Dessa otroligt fina bubblor har en mycket ökad yta jämfört med en stor bubbla, och är därför lättare diffunderad i akvarievattnet.

Med en diffusor av hög kvalitet, som bazookaförstärkaren, kommer du att upptäcka att du kan sänka din CO2-dosering (bubbelfält) eftersom en högre nivå av CO2-diffusion uppnås. Detta kommer att minska din driftskostnad eftersom din CO2-cylinder kommer att vara längre.

Vidare, om du placerar diffusorn under utflödet från filtret kommer de små bubblorna att fånga sig i strömmen och stanna kvar i upphängning längre, vilket ger mer tid för att CO2-bubblorna diffunderar i akvarievattnet.

Instruktioner

 • Skruva av kompressionskragen och matarröret genom.
 • Skjut slangen på inloppet av bazooka-diffusorn.
 • Använd manuell kraft (inga verktyg), dra kompressionskragen över röret.
 • Tryck på diffusorn på ditt akvariumglas med hjälp av sugkopparna.
 • Tips: Placera strax över substratet under filterutflödet. Detta kommer att säkerställa att bubblorna går in i flödet av vatten från filtret och håller koldioxiden i suspension längre, vilket ökar koldioxiddiffusionsnivån.
 • Tips: Om du använder polyuretanrör, värm pipens spets i nykokt vatten för att mjuka det när du monterar på diffusorn. Detta kommer att ta bort risken för oavsiktlig skada.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Lukas K. Verifierad köpare 27th May 2019
Fungerar snyggt. Inte så bra men. Fungerar snyggt. Inte så bra men.
Len W. Verifierad köpare 21st May 2019
Jag använde detta för att börja med när jag mottog det, men på grund av den stora mängd mikrobubblor som gjorde vattnet ser väldigt grumligt, köpte jag en inline defuser skillnaden var verkligen fantastisk, det säger inte att den här defuseren är dålig Jag använde detta för att börja med när jag mottog det, men på grund av den stora mängd mikrobubblor som gjorde vattnet ser väldigt grumligt, köpte jag en inline defuser skillnaden var verkligen fantastisk, det säger inte att den här defuseren är dålig
Zoubir E. Verifierad köpare 28th Jan 2019
Helt matchar beskrivningen gör bra co2 bubblor Jag rekommenderar starkt denna artikel Leverans och oklanderlig förpackning Helt matchar beskrivningen gör bra co2 bubblor Jag rekommenderar starkt denna artikel Leverans och oklanderlig förpackning
Andrew L. Verifierad köpare 9th Dec 2018
Stor atomisering av co2 Stor atomisering av co2
Sarah J. Verifierad köpare 22nd Nov 2018
Har använt en inline-diffusor men fick veta att det finns mer kontroll med denna diffusor! Och pojke de där inget fel jag har lyckliga fiskar och växter växer bra, det är mycket mindre än jag trodde att det skulle vara vilket är bra eftersom det är lätt att gömma varför jag valde inline-stilen till att börja med! De små bubblorna är verkligen små och om du inte letar efter dem så kommer Läs mer... Har använt en inline-diffusor men fick veta att det finns mer kontroll med denna diffusor! Och pojke de där inget fel jag har lyckliga fiskar och växter växer bra, det är mycket mindre än jag trodde att det skulle vara vilket är bra eftersom det är lätt att gömma varför jag valde inline-stilen till att börja med! De små bubblorna är verkligen små och om du inte letar efter dem så kommer du inte märka dem! Leveransen var snabb och tjänsten jag har fått från co2 supermarket betyder att jag skulle defo hänvisa dem till alla!
Javier S. Verifierad köpare 12th Nov 2018
Otroligt fina bubblor. Du måste vänta 5-10 minuter för att det ska fungera som i början på grund av vilken anledning mycket stora bubblor visas. Men efter det att 10 minuter är bubblorna så bra du inte kan tänka dig. För de purister som vill se kristallklart vatten 100% av tiden skulle jag rekommendera en reaktor, eftersom bazooka kommer att producera en dimma som ses fram till 10-15 minuter Läs mer... Otroligt fina bubblor. Du måste vänta 5-10 minuter för att det ska fungera som i början på grund av vilken anledning mycket stora bubblor visas. Men efter det att 10 minuter är bubblorna så bra du inte kan tänka dig. För de purister som vill se kristallklart vatten 100% av tiden skulle jag rekommendera en reaktor, eftersom bazooka kommer att producera en dimma som ses fram till 10-15 minuter efter att solenoiden släcks (eller vad som helst) men för dem som redan har ett polenglas och tänker på en inline eller en bazooka är det definitivt vägen att gå. Jag kunde inte vara mer nöjd.
Gareth W. Verifierad köpare 17th Oct 2018
Producerar en mycket fin dimma av Co2 bubblor. Producerar en mycket fin dimma av Co2 bubblor.
Jørgen Sø. Verifierad köpare 22nd Sep 2018
Riktigt bra, nu gör vår co2 mycket bra. Jørgen Riktigt bra, nu gör vår co2 mycket bra. Jørgen
Dave G. Verifierad köpare 21st Aug 2018
Stor diffusor som producerar riktigt små bubblor Stor diffusor som producerar riktigt små bubblor
Jason C. Verifierad köpare 7th Jul 2018
Nu tog jag en billig £ 3.99 glasdiffusor och trodde att det var bra, men när jag tog med det var jag borta! Bubbelstorlek när du lämnar atomiseraren är omkring.2mm när de når vattenlinjen har de nästan 100% borta, nu vill vi alla 100% slösa bort. Nu tog jag en billig £ 3.99 glasdiffusor och trodde att det var bra, men när jag tog med det var jag borta! Bubbelstorlek när du lämnar atomiseraren är omkring.2mm när de når vattenlinjen har de nästan 100% borta, nu vill vi alla 100% slösa bort.
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Foto av 70mm Bazooka Atomizer för planterade akvarier
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt