Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer CO2-diffusorer > Bazooka Atomizer Co2-diffusor - 80mm För Akvarier Upp Till 500l

80mm Bazooka Atomizer CO2-diffusor För Akvarier Upp Till 500L

364,99 kr
Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 80mm för akvarier upp till 500L
 
 

Nyckelfakta

 • Mycket effektiv CO2-diffusor.
 • Producerar en dis av otroligt små bubblor.
 • Lätt att installera.
 • Denna 80mm-sortiment rekommenderas för akvarier upp till 500L.
 • Kräver 3 bar / 40 PSI-tryck för att fungera (tillhandahålls av alla CO2 Supermarket regulatorer).

Beskrivning

Bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser är otroligt små (därav ordet "atom" i produktnamnet) och verkar nästan som en rök eller dis som de lämnar diffusorn. Dessa otroligt fina bubblor har en mycket ökad yta jämfört med en stor bubbla, och är därför lättare diffunderad i akvarievattnet.

Med en diffusor av hög kvalitet, som bazookaförstärkaren, kommer du att upptäcka att du kan sänka din CO2-dosering (bubbelfält) eftersom en högre nivå av CO2-diffusion uppnås. Detta kommer att minska din driftskostnad eftersom din CO2-cylinder kommer att vara längre.

Vidare, om du placerar diffusorn under utflödet från filtret kommer de små bubblorna att fånga sig i strömmen och stanna kvar i upphängning längre, vilket ger mer tid för att CO2-bubblorna diffunderar i akvarievattnet.

Instruktioner

 • Skruva av kompressionskragen och matarröret genom.
 • Skjut slangen på inloppet av bazooka-diffusorn.
 • Använd manuell kraft (inga verktyg), dra kompressionskragen över röret.
 • Tryck på diffusorn på ditt akvariumglas med hjälp av sugkopparna.
 • Tips: Placera strax över substratet under filterutflödet. Detta kommer att säkerställa att bubblorna går in i flödet av vatten från filtret och håller koldioxiden i suspension längre, vilket ökar koldioxiddiffusionsnivån.
 • Tips: Om du använder polyuretanrör, värm pipens spets i nykokt vatten för att mjuka det när du monterar på diffusorn. Detta kommer att ta bort risken för oavsiktlig skada.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Mats H. Verifierad köpare 24th Dec 2019
Lätt att montera och funkar bra Lätt att montera och funkar bra
Joakim A. Verifierad köpare 14th Oct 2019
Ger små fina bubblor som sprids ut i akvariet. Behövs en streamer om man kör större akvarium. Ger små fina bubblor som sprids ut i akvariet. Behövs en streamer om man kör större akvarium.
Saša S. Verifierad köpare 22nd Jul 2019
Helt nöjd med den här produkten Helt nöjd med den här produkten
Philip M. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Utmärkt diffusor. Otroligt små bubblor. Utmärkt diffusor. Otroligt små bubblor.
Will T. Verifierad köpare 26th Apr 2019
Produkterna kom fram dagen efter. Inslagning i stor utsträckning minimerad plast och bäst alla alla arbetade perfekt. Produkterna kom fram dagen efter. Inslagning i stor utsträckning minimerad plast och bäst alla alla arbetade perfekt.
Chris J. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Mottagen som en del av mitt Ultimate CO2 System. Det är en mycket bra diffusor och bubblorna är så små jag kan knappt se dem. Jag kan inte se någon gas som når ytan vilket skulle indikera inget slöseri med koldioxid. Mycket nöjd med det. Mottagen som en del av mitt Ultimate CO2 System. Det är en mycket bra diffusor och bubblorna är så små jag kan knappt se dem. Jag kan inte se någon gas som når ytan vilket skulle indikera inget slöseri med koldioxid. Mycket nöjd med det.
Stefan F. Verifierad köpare 16th Mar 2019
Innan jag köpte denna förstärkare talade witth Customer Servise för att se till att det kommer att vara inaf och fråga om det kommer fungera bra för min 500l tank.De sa ja.Så jag köpte det! Det var i ett paket i 2 veckor innan jag fick den nya 500l tank! Jag använde bara i 3 dagar och som jag kan säga det är inte så bra hur de pratar om. Små bröstkorgar kommer ut endast när du kör 3-4 Läs mer... Innan jag köpte denna förstärkare talade witth Customer Servise för att se till att det kommer att vara inaf och fråga om det kommer fungera bra för min 500l tank.De sa ja.Så jag köpte det! Det var i ett paket i 2 veckor innan jag fick den nya 500l tank! Jag använde bara i 3 dagar och som jag kan säga det är inte så bra hur de pratar om. Små bröstkorgar kommer ut endast när du kör 3-4 bubblor p / s. Men för 500l tank 3-4 bubblor är det inte inaf. Om du lägger mer då börjar atomiseraren göra stora boobles och massor av avfall! Jag är absolut olycklig. Jag slösar 30 £ och jag måste spendera en annan pengar för att köpa reaktor.. Inget återbetalning eller delvis av återbetalning var inte erbjudandet. Bara säg att den användes. Om jag vet att jag inte kommer att köpa den! Jag litar bara på vad kundservice berättade för mig! Mitt fel! Mitt pris! Men ändå !! Mycket dissapointed! Som du som professionell bör du inte säga det för 500l tank. Det kan vara max för 250l men jag skulle inte r


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Vi är ledsna att höra att du är olycklig, men 4 bubblor / sekund är tillräcklig för en 500L-tank (4 bubblor / sekund är faktiskt mer i 600L akvarie storlek). Från ljudet av det försöker du använda det utöver den rekommenderade gränsen på 500 l eller 4 bubblor / sekund, och det är därför du har problem, inte för att produkten är felaktig eller inte levererar på dess beskrivning.

Helle R. Verifierad köpare 29th Jan 2019
Sugkoppar kan vara smärta i rumpan och man måste pressa dem riktigt bra. Sugkoppar kan vara smärta i rumpan och man måste pressa dem riktigt bra.
Phil F. Verifierad köpare 9th Jan 2019
Det här är den enda diffusorn som jag har använt så jag har inget att jämföra med, men jag kan bekräfta att bubblorna är otroligt små och det är lätt att stoppa bort det i tankens hörn så att det inte är synligt. Det här är den enda diffusorn som jag har använt så jag har inget att jämföra med, men jag kan bekräfta att bubblorna är otroligt små och det är lätt att stoppa bort det i tankens hörn så att det inte är synligt.
Emanuela T. Verifierad köpare 13th Dec 2018
Super produkt det gör små bollar Super produkt det gör små bollar
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Foto av 80mm Bazooka spridare för plantade tankar
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt