Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > Engångs CO2-cylinderadaptrar > Adapter För Engångs Co2-cylindrar

Adapter För Engångs CO2-cylindrar

166,99 kr
Adapter för engångs CO2-cylindrar
25,99 kr
Tätning / tvättmaskin för engångs cylinderadapter (2 pack)
 
 

Nyckelfakta

  • Använd enstaka CO2-cylindrar som din CO2-källa.
  • Konverterar engångs CO2-cylindergänga (M10x1) till DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien).
  • Använd din befintliga CO2-regulator utan någon ändring.
  • Robust design och tillverkning - kommer att vara en livstid.
  • Enkel installation.

Beskrivning

Med denna adapter kan du ansluta en standard CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - täcker Storbritannien, Europa och Asien) till en avgas / svets CO2-cylinder. Snabb och enkel installation.

Engångs CO2-cylindrar är lättillgängliga från ett brett utbud av återförsäljare, inklusive DIY-butiker och bilunderhållsaffärer, vilket garanterar att det alltid är lätt att skaffa CO2.

Instruktioner

 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Dennis J. Verifierad köpare 27th Sep 2019
Fungerade mycket bra, tack Den. Fungerade mycket bra, tack Den.
James M. Verifierad köpare 2nd Apr 2019
Robust och enkel att använda om du följer instruktionerna. Jag antog dålig övning från ett gammalt system och uppstod ett problem vid upplösning på grund av ett resttryck som jag inte tidigare hade stött på, och därför förlorade jag en liten stift från insidan av adaptern. Kontaktad kundtjänst och de var fantastiska, så glada att rekommendera på detta faktum ensam. Vid korrekt installation Läs mer... Robust och enkel att använda om du följer instruktionerna. Jag antog dålig övning från ett gammalt system och uppstod ett problem vid upplösning på grund av ett resttryck som jag inte tidigare hade stött på, och därför förlorade jag en liten stift från insidan av adaptern. Kontaktad kundtjänst och de var fantastiska, så glada att rekommendera på detta faktum ensam. Vid korrekt installation fungerade adaptern perfekt utan problem.
Richard W. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Perfekt passform för att möjliggöra anslutning till min reservbehållare Perfekt passform för att möjliggöra anslutning till min reservbehållare
Massimo V. Verifierad köpare 3rd Jan 2019
Denna lilla och dyrbara gadget som skruvas på laddningsadapterns utlopp gör det möjligt att fylla på cylindrar med M10x1-anslutning. Det är också utflödet för att kunna dra åt med en lämplig nyckel. Utmärkt och ouppnåelig. Det är en del av ett kit, tillsammans med utbytespackningarna och laddningsadaptern. De enskilda bitarna säger lite men synergin och det arbete de gör tillsammans Läs mer... Denna lilla och dyrbara gadget som skruvas på laddningsadapterns utlopp gör det möjligt att fylla på cylindrar med M10x1-anslutning. Det är också utflödet för att kunna dra åt med en lämplig nyckel. Utmärkt och ouppnåelig. Det är en del av ett kit, tillsammans med utbytespackningarna och laddningsadaptern. De enskilda bitarna säger lite men synergin och det arbete de gör tillsammans är av första ordning för de som är passionerade. Amabile.
Graham O. Verifierad köpare 19th Dec 2018
Återigen, hur mäter du prestanda av en pice av metall Återigen, hur mäter du prestanda av en pice av metall
Mr P. Verifierad köpare 20th Oct 2018
Mycket bra kvalitet, bara se till att inte strama över. Mycket bra kvalitet, bara se till att inte strama över.
Raymond M. Verifierad köpare 9th Jul 2018
Bra föremål, nu kan jag passa en riktig regulator till engångsvetscylindrar. Jag har haft två regulatorer som är utformade för att passa dessa cylindrar men har haft problem med dem båda. Det kostade mig ungefär samma att köpa denna adapter och en anständig tvillingmätare regulator som de små regulatorerna kostar. Så om den anständiga regulatorn misslyckas skulle det bara kosta ca 15 Läs mer... Bra föremål, nu kan jag passa en riktig regulator till engångsvetscylindrar. Jag har haft två regulatorer som är utformade för att passa dessa cylindrar men har haft problem med dem båda. Det kostade mig ungefär samma att köpa denna adapter och en anständig tvillingmätare regulator som de små regulatorerna kostar. Så om den anständiga regulatorn misslyckas skulle det bara kosta ca 15 kronor att vara igång igen. Rekommenderas starkt för alla svetsare med engångsflaskor.
Davide S. Verifierad köpare 27th Apr 2018
Bra produkt fungerar bra Bra produkt fungerar bra
Alan D. Verifierad köpare 16th Dec 2017
Behöver vara mycket försiktig så att du inte spänner över när du monterar på enbart C02-behållare, annars skadar tätningen. Konstruktion av bra kvalitet föredrar dock SodaStream. Behöver vara mycket försiktig så att du inte spänner över när du monterar på enbart C02-behållare, annars skadar tätningen. Konstruktion av bra kvalitet föredrar dock SodaStream.
Dimitris L. Verifierad köpare 23rd Oct 2017
passar perfekt för alla engångs-cylindrar passar perfekt för alla engångs-cylindrar
Se fler recensioner  Loading
Upprättstående bild av engångs CO2-cylinderadapter
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt