Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-diffusorer > Akryl CO2-diffusorer > Akryl Co2-diffusor - Stor För Akvarier Upp Till 150l

Stor Akryl CO2-diffusor För Akvarier Upp Till 150L

121,99 kr
Akryl CO2-diffusor - Stor för akvarier upp till 150L
 
 

Nyckelfakta

  • Ny design UP akryl diffusor.
  • För akvarier över 60L.
  • Lätt att rengöra och underhålla.
  • Levereras med sugkopp för enkel in-tankutplacering.
  • Diameter: 3cm
  • Höjd: 4.2cm

Beskrivning

Denna akryldiffusor är mestadels transparent och kommer inte att förstöra utseendet på ditt akvarium. Spridaren har en inbyggd bubbeldisk, så den tjänar två funktioner i ett.

Den övre delen av diffusorn kan skruvas loss så att den keramiska skivan kan rengöras, vilket innebär att du får ett längre liv från denna diffusor.

För att helt enkelt skruva av diffusorns topp, fyll i med vatten (för bubbeldiskfunktionalitet), montera om och placera sedan i ditt akvarium.

Instruktioner

  • Tryck på CO2-slangar på diffusorinloppet.
  • Ställ in i akvariet.
  • Tips: Placera strax över substratet under filterutflödet. Detta kommer att säkerställa att bubblorna träder in i flödet av vatten från filtret och håller CO2 längre i suspension, vilket ökar koldioxiddiffusionsnivån.
  • Tips: Om du använder polyuretanrör, värm pipens spets i nykokt vatten för att mjuka det när du monterar på diffusorn. Detta kommer att ta bort risken för oavsiktlig skada.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Bård-karstein Su. Verifierad köpare 20th Feb 2019
Läcker, dålig kvalitet Läcker, dålig kvalitet
Sean G. Verifierad köpare 8th Oct 2018
Mycket billig konstruktion. Var tvungen att returnera det på grund av läckage vid fog och tråd runt den keramiska skivan. Håll fast vid Bazooka eller Glasdiffusorerna eftersom de är översta och ändå bättre Mycket billig konstruktion. Var tvungen att returnera det på grund av läckage vid fog och tråd runt den keramiska skivan. Håll fast vid Bazooka eller Glasdiffusorerna eftersom de är översta och ändå bättre
Ian R. Verifierad köpare 10th Jan 2016
Fördelar, inbyggd i bubbelräknare, lätt borttagning och rengöring av skiva, Nackdelar, du måste verkligen dra åt toppen för att förhindra att gas läcker genom skruvgängorna, lite för mycket för min smak med tanke på materialet. Gör ett bra jobb och inte lika bräckligt som ett glas (mycket lätt att hålla rent) Fördelar, inbyggd i bubbelräknare, lätt borttagning och rengöring av skiva, Nackdelar, du måste verkligen dra åt toppen för att förhindra att gas läcker genom skruvgängorna, lite för mycket för min smak med tanke på materialet. Gör ett bra jobb och inte lika bräckligt som ett glas (mycket lätt att hålla rent)
Ivor B. Verifierad köpare 27th Sep 2015
Mycket användbart och fungerar bra. Jag ser froward att se resultatet i min tank Mycket användbart och fungerar bra. Jag ser froward att se resultatet i min tank

Fotovisare

Foto av stor akryldiffusor för planterade akvarier
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt