Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Koldioxidövervakning > PH-kontrollerare > Weipro Ph CO2 Controller För Planterade Akvarier

WEIPRO PH CO2 Controller För Planterade Akvarier

1 957,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Inkluderar styrenhet, pH-elektrod, kalibreringslösning och elektrodesugklämmor.
 • Konstant övervakning av pH i akvariet.
 • Automatisk kontroll av din CO2-dosering.
 • Tar bort gissningen från den tid som din CO2 bör vara på.
 • Eliminerar möjligheten att överdosera ditt akvarium med CO2.
 • Lämplig för 230v-240v AC.
 • Noggrannhet: +/- 0.01pH
 

Beskrivning

Med hjälp av pH-kontrollen kan du sätta din CO2-utrullning på auto-pilot, och bara dosera CO2 i ditt akvarium när det behövs.

pH-kontrollen kontrollerar ständigt pH i ditt akvariumvatten, så att när pH-värdet ökar, slår det på kontakten, som din magnetventil är ansluten till. Det slår på flödet av koldioxid som sänker vattnets pH. När pH når din målnivå stängs det av magnetventilen.

En pH-kontroller kommer också att säkerställa att du inte "överdoserar" ditt akvarium med koldioxid, antingen genom att använda en timerplugg som oavsiktligt sätter på den för länge eller "slut på tankdumpen". Det betyder också att du bara doserar CO2 när det behövs och därför använder mindre koldioxid än du annars skulle kunna göra. En pH-styrenhet kommer därför så småningom att betala för sig själv i sparade CO2-påfyllningar.

paket innehåll • pH-styrenhet

 • pH 7,0 buffertlösning

 • Elektrod

Instruktioner

 • Anslut pH-elektroden till pH-terminalen.
 • Anslut din CO2-magnetventilregulator (ingår inte) till regulatorns kontakt.
 • Anslut nätströmmen (230V ~ 50 / 60Hz).
 • Skjutomkopplaren till 'SET'.
 • Använd den medföljande plastskruvmejseln och justera "SET" -ratten tills den läser det pH-värde du vill att ditt akvarium ska bibehålla. De flesta tropiska växter med sötvatten gillar ett pH på 6,5 - 6,8.
 • Skjutomkopplaren till 'PH'.
 • Häll pH 7-buffertlösning i elektrodbehållaren så att den är halvfull.
 • Sätt in pH-elektroden i buffertuttaget.
 • Justera "CAL / PH7" -vredet med plastskruvmejseln tills displayen står "7.00". Enheten är nu kalibrerad.
 • Sätt pH-elektroden i akvariets vatten och se till att elektrodlocket är över vattennivån.
 • Styrenheten slår på CO2 när pH klättrar ~ 0,1 över önskat pH. Det kommer att förbli på tills pH sjunker ~ 0,1 under önskat pH.
 • Du kanske vill kontrollera pH7-kalibreringen varje par månader för att säkerställa korrekt drift.
 • Klicka här för att läsa den fullständiga installationsguiden för WEIPRO pH Controller
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

David P. Verifierad köpare 2nd May 2024
En hyfsad produkt och gör jobbet den är tänkt att göra, och fungerar bättre än vad beskrivningen beskriver då den slås på när PH är 0,05 över från vad som är inställt. Till exempel; min är inställd på 6,8, och den slås på vid 6,85 och slås på vid 6,7, vilket effektivt håller Läs mer... En hyfsad produkt och gör jobbet den är tänkt att göra, och fungerar bättre än vad beskrivningen beskriver då den slås på när PH är 0,05 över från vad som är inställt. Till exempel; min är inställd på 6,8, och den slås på vid 6,85 och slås på vid 6,7, vilket effektivt håller CO2-nivåerna stabila. Anledningen till att jag har slagit bort en stjärna är för att urtavlarna är väldigt mycket känsliga. Jag pratar om att justera ratten med en halv millimeter och det är känsligt för att klättra 2-3 hela (inte decimala) tal. Gör det väldigt krångligt för att få det korrekt inställt. När den väl är konfigurerad gör den ett fantastiskt jobb. Jag kan verkligen inte skylla på det
Paul F. Verifierad köpare 21st Mar 2024
Jag köpte den här så att jag kunde vara riktigt noggrann med mitt pH men det har också den extra fördelen att det ger en felsäker mot oavsiktlig CO2-överdosering och även om du ökar CO2-doseringshastigheten lite betyder det att det finns perioder under dagen där mål-pH är nått och det finns inga CO2-bubblor som flyter runt i tanken, Läs mer... Jag köpte den här så att jag kunde vara riktigt noggrann med mitt pH men det har också den extra fördelen att det ger en felsäker mot oavsiktlig CO2-överdosering och även om du ökar CO2-doseringshastigheten lite betyder det att det finns perioder under dagen där mål-pH är nått och det finns inga CO2-bubblor som flyter runt i tanken, så vattnet ser riktigt fint och klart ut.
Alex W. Verifierad köpare 29th Feb 2024
Lätt att använda och gör jobbet snyggt Lätt att använda och gör jobbet snyggt
Malcolm A. Verifierad köpare 3rd Jan 2024
Det här är min första Ph-kontroller så jag var lite nervös att det skulle vara lite komplicerat men det är faktiskt väldigt lätt att använda och har fungerat perfekt sedan jag installerade det för någon månad sedan Det här är min första Ph-kontroller så jag var lite nervös att det skulle vara lite komplicerat men det är faktiskt väldigt lätt att använda och har fungerat perfekt sedan jag installerade det för någon månad sedan
Simon B. Verifierad köpare 8th Dec 2023
Bra kontroller mycket exakt. Här är ett tips, det är en bra idé att koppla in regulatorn till en timerkontakt/smartkontakt så att du ser till att ingen CO2 doseras när lamporna är släckta Bra kontroller mycket exakt. Här är ett tips, det är en bra idé att koppla in regulatorn till en timerkontakt/smartkontakt så att du ser till att ingen CO2 doseras när lamporna är släckta
Dan F. Verifierad köpare 15th Nov 2023
Snabb leverans och hade den igång på nolltid! Snabb leverans och hade den igång på nolltid!
Andrew D. Verifierad köpare 24th Oct 2023
Ger dig ett noggrant sätt att kontrollera CO2-nivåer och fungerar även som en felsäker mot överdosering av CO2 Ger dig ett noggrant sätt att kontrollera CO2-nivåer och fungerar även som en felsäker mot överdosering av CO2
John C. Verifierad köpare 28th Sep 2023
Snabb leverans och fungerar riktigt bra Snabb leverans och fungerar riktigt bra
Alex D. Verifierad köpare 7th Sep 2023
Snabb leverans och enkel att använda. Snabb leverans och enkel att använda.
Karen H. Verifierad köpare 4th Sep 2023
Skräp, inte lämpligt för ändamålet. Extremt svårt att ställa in mål-pH och pH fluktuerar för mycket mellan på och av, vilket skapar en HUUUUGGGEE CO2-fluktuation på 0,2 mellan på och av. Fluktuerande CO2 är en av de största orsakerna till olika alger och problem i CO2 kompletterade planterade tankar. Tydligen är detta Läs mer... Skräp, inte lämpligt för ändamålet. Extremt svårt att ställa in mål-pH och pH fluktuerar för mycket mellan på och av, vilket skapar en HUUUUGGGEE CO2-fluktuation på 0,2 mellan på och av. Fluktuerande CO2 är en av de största orsakerna till olika alger och problem i CO2 kompletterade planterade tankar. Tydligen är detta helt normalt enligt CO2 stormarknad :/ Jag skulle undvika denna produkt om du vill ha exakt CO2-kontroll.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Vi beklagar att läsa din recension, Karen, men det du har sagt är felaktigt och vi vill förtydliga för andra som läser detta. Tanken med regulatorn är att du ställer in ett mål-pH, till exempel 6,8, och regulatorn kommer att aktivera pluggen (för CO2-solenoiden) när pH-värdet stiger något över målet, t.ex. 6,9 och förblir påslagen tills pH sjunker något under målet, t.ex. 6.7. I själva verket håller regulatorn ett intervall på 6,7 - 6,9, men för det mesta kommer pH-värdet att vara nära målet på 6,8. Detta görs så att regulatorn/CO2 är på under en fast varaktighet och inte ständigt slås på och av för att bibehålla exakt 6,8, annars är den på en minut, nästa kommer den att vara av och så vidare, vilket är inte önskvärt. Så att upprätthålla en sådan här räckvidd är en medveten och avsiktlig designfunktion, inte en negativ aspekt av kontrollern och du kanske inte har förstått anledningen till att den gör detta. Att bibehålla detta pH-intervall på 0,2 är dessutom en minimal mängd och att säga att detta är ett "HUUUUGGGEE" pH-område som kommer att orsaka algproblem är helt enkelt felaktigt och mycket missvisande.

Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

WEIRPO pH-regulator för planterade akvarier
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt