Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Koldioxidövervakning > PH-kontrollerare > Up Precision Ph-co2-kontroller För Planterade Akvarier

UP Precision PH-CO2-kontroller För Planterade Akvarier

1 853,99 kr

System anpassning

 
 

Nyckelfakta

 • Inkluderar styrenhet, kraftbox, pH-elektrod, kalibreringslösningar och monteringsfästen för styrenhet och elektrod.
 • Konstant övervakning av akvarie pH.
 • Dual-punkt pH-kalibrering vid pH 4 och 7 för förbättrad noggrannhet.
 • Kan användas för sötvatten CO2-system eller saltvattenkalciumreaktor.
 • Automatisk kontroll av din CO2-dosering.
 • Avlägsnar gissningen från den tid då din CO2 ska vara på.
 • Eliminerar möjligheten att överdosera ditt akvarium med CO2.
 • Lämplig för 100v-240v AC.
 • Noggrannhet: +/- 0,1%

Beskrivning

Med pH-kontrollen kan du sätta din CO2-utplacering på autopilot och bara dosera CO2 till ditt akvarium när det behövs.

pH-kontrollen kontrollerar ständigt pH för ditt akvarievatten, så att när pH stiger, sätter den på kontakten, vilken din solenoidregulator är inkopplad. Det slår på strömmen av CO2 som sänker vattnets pH. När pH når din målnivå, stänger solenoiden av.

En pH-kontroller kommer också att försäkra dig om att du inte "överdoserar" ditt akvarium med CO2, antingen genom att använda en timerplugg som oavsiktligt sätter på den för länge eller "slutet av tankdumpen". Det betyder också att du bara doserar CO2 när det behövs, och därför använder du mindre koldioxid än vad du annars skulle kunna. En pH-kontroller kommer därför slutligen att betala sig själv i sparade CO2-påfyllningar.

paket innehåll • pH-kontroller

 • Power system box

 • pH 4,0 buffertlösning

 • pH 7,0 buffertlösning

 • Justeringsklistermärke

 • Elektroderhållare

 • Instrumenthållare

Instruktioner

 • Anslut pH-elektroden till pH-terminalen.
 • Anslut strömslåda till styrenheten med hjälp av den medföljande kabeln.
 • Anslut din CO2-solenoidregulator (medföljer inte) eller kalciumreaktorn (ingår ej) till strömkabelpluggen.
 • Anslut strömslåda till nätström (220-230V ~ 50 / 60Hz) och sätt på.
 • Skjut omkopplaren till 'SET'.
 • Använd plastskruvmejseln genom att justera "SET" -knappen tills den läser det pH du vill att ditt akvarium ska behålla. De flesta sötvatten tropiska växter som ett pH på 6,5 - 6,8.
 • För användning med sötvatten / CO2-system ställer HI / LO-omkopplaren i läge "HI". För användning med saltvatten / kalciumreaktor sätter HI / LO-omkopplaren till "LO" -position.
 • Skjut omkopplaren till 'PH'.
 • Sätt pH-elektroden i pH 7-buffertbehållaren.
 • Justera "PH7" -knappen med plastskruvmejsel tills displayen visar "7.00".
 • Sätt pH-elektroden i buffertbehållaren pH 4.01.
 • Justera "PH4" -ratten med plastskruvmejseln tills displayen läser "4.01". Enheten kalibreras nu.
 • Sätt pH-elektroden i akvariet. Kontrollera att elektrodlocket är över vattenytan.
 • Om du använder 'HI' kommer regulatorn att slå på CO2 när pH stiger 0,05 över önskat pH. Det fortsätter att vara påslagen tills pH sjunker 0,05 under det önskade pH-värdet.
 • Om du använder "LO" kommer regulatorn att slå på kalciumreaktorn när pH-värdet sjunker 0,05 över det önskade pH-värdet. Den fortsätter att vara på tills pH-värdet klättrar 0,05 över det önskade pH-värdet.
 • Du kanske vill kalibrera enheten varje par månader för att säkerställa korrekt drift.
 • Klicka här för att läsa hela UP Precision pH Controller installationsguide
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Richard H. Verifierad köpare 11th Jan 2019
Toppbetyg !!! En gång satt sätter det allt på auto-pilot som jag älskar. Jag bestämde mig för att även sätta den på en timerplugg för att försäkra mig om att 100% CO2 inte doseras när lamporna är avstängda. Toppbetyg !!! En gång satt sätter det allt på auto-pilot som jag älskar. Jag bestämde mig för att även sätta den på en timerplugg för att försäkra mig om att 100% CO2 inte doseras när lamporna är avstängda.
Gareth W. Verifierad köpare 17th Oct 2018
Har fungerat felfritt under de senaste två åren. Köpt som en del av ett komplett Co2-kit. Har fungerat felfritt under de senaste två åren. Köpt som en del av ett komplett Co2-kit.
Alex T. Verifierad köpare 28th Aug 2018
Jag bestämde mig för att köpa detta efter att jag hade en olycklig incident med EOTD. Produkten själv verkar välgjord och är lätt att konfigurera och installera i tanken. Jag uppnådde till och med min CO2-dos så att regulatorn slår av CO2 automatiskt automatiskt genom dagen, så för en del av tiden har jag inte den "fizzy pop" -synet av CO2-bubblor som flyter runt tanken, vilket är en annan Läs mer... Jag bestämde mig för att köpa detta efter att jag hade en olycklig incident med EOTD. Produkten själv verkar välgjord och är lätt att konfigurera och installera i tanken. Jag uppnådde till och med min CO2-dos så att regulatorn slår av CO2 automatiskt automatiskt genom dagen, så för en del av tiden har jag inte den "fizzy pop" -synet av CO2-bubblor som flyter runt tanken, vilket är en annan bonus i min bok.
Francesco H. Verifierad köpare 24th Jul 2018
Mycket bra enhet. Lätt att använda och utför exakt och inget krångel. Mycket bra enhet. Lätt att använda och utför exakt och inget krångel.
Garry C. Verifierad köpare 7th Jul 2018
Stor enhet men bara varade 11 månader innan reläet som slår på solenoiden på och av började fastna. Bra kundservice från Martin till att börja med. Jag skickades en fri kolv och fjädersats för att försöka lösa problemet. Det blev klart att den verkliga enheten var problemet. Eftersom jag nu var utesluten av den begränsade garantin ger Martin mig 25% rabatt på en annan uppsättning. Men Läs mer... Stor enhet men bara varade 11 månader innan reläet som slår på solenoiden på och av började fastna. Bra kundservice från Martin till att börja med. Jag skickades en fri kolv och fjädersats för att försöka lösa problemet. Det blev klart att den verkliga enheten var problemet. Eftersom jag nu var utesluten av den begränsade garantin ger Martin mig 25% rabatt på en annan uppsättning. Men villkoren i detta erbjudande innebar att jag var tvungen att skicka den gamla enheten tillbaka med fotografiska bevis innan ersättningen skickades. Martin vet självklart inte mycket om saltvatten akvarier eller kalciumreaktorer och han misslyckades med att förstå att jag inte bara kunde ta bort den gamla enheten och vänta på att ersättaren lämnat min revetank utan kalcium. Denna ganska nedslående inställning från Martin fick mig att köpa en ny enhet ett helt pris. Med ett fint sarkastiskt e-postmeddelande från Martin säger jag bra om du vill köpa en annan enhet till full pris.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Bara för att förklara från vår sida: Garrys produkt var långt borta från garantiperioden, men vi försöker alltid hjälpa kunder varhelst vi kan. Så trots att det var utan garanti erbjöd vi honom 25% rabatt om han ville återkomma sin felaktiga enhet, och han skulle få den nya ersättaren nästa dag om han skickade beviset på att han skickade från postkontoret. Detta skulle inte innebära någon längre tidsfördröjning av kalciumreaktorn - som kunde ha drivits manuellt under den tiden om det skulle behövas. Han avböjde och valde att köpa en ny - det var hans val.

Så det är verkligen en besvikelse att läsa den här negativa översynen, eftersom vi faktiskt försökte hjälpa och spara Garry ganska mycket pengar, trots att vi inte hade någon skyldighet att hjälpa alls eftersom enheten var ute av garanti.

John E. Verifierad köpare 24th May 2018
Bra köp. Högt rekommenderad Bra köp. Högt rekommenderad
Jan A. Verifierad köpare 17th Feb 2018
Får bara en fyra. Allt fungerar perfekt och den var lätt att installera, förutom kalibrering. Potentiometrarna är oerhört känsliga och inställningen tar lång tid. Får bara en fyra. Allt fungerar perfekt och den var lätt att installera, förutom kalibrering. Potentiometrarna är oerhört känsliga och inställningen tar lång tid.
Dickie F. Verifierad köpare 22nd Nov 2017
Lätt att installera och använda. Verkar verkligen som att ha en exakt nivå av kontroll, och eliminerar också möjligheten till slutet av tankdumpen. Lätt att installera och använda. Verkar verkligen som att ha en exakt nivå av kontroll, och eliminerar också möjligheten till slutet av tankdumpen.
Paul M. Verifierad köpare 17th Nov 2017
Endast tre stjärnor eftersom justeringarna måste göras med hjälp av en medföljande liten plastskruvmejsel som sätts in i var och en av tre små hål en för var och en av de tre justerbara inställningarna. Jag tyckte att det var väldigt svårt att se klart och var tvungen att använda mitt förstoringshuvudband som jag använde för min modelltillverkning. Utan detta skulle jag ha haft stora Läs mer... Endast tre stjärnor eftersom justeringarna måste göras med hjälp av en medföljande liten plastskruvmejsel som sätts in i var och en av tre små hål en för var och en av de tre justerbara inställningarna. Jag tyckte att det var väldigt svårt att se klart och var tvungen att använda mitt förstoringshuvudband som jag använde för min modelltillverkning. Utan detta skulle jag ha haft stora problem att göra justeringar. Jag tycker att det här är mycket dålig design på ett relativt dyrt föremål. Användning av upp / ned-knapparna eller små knoppar skulle vara mycket bättre. Som ett resultat känns det som en billigt tillverkad vara såld till ett högt pris. Med det sagt, en gång justerad verkar det fungera ok.
Steve L. Verifierad köpare 13th Mar 2017
Lätt att installera och använda. Mest välkomna Lätt att installera och använda. Mest välkomna
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

UP Precision pH Controller för Solenoid CO2 Regulatorer
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt