Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-se Co2-regulator Med Dubbla Steg

Ultimate-SE CO2-regulator Med Dubbla Steg

1 812,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Dubbelstegsmekanism säkerställer konstant utgångstryck genom hela cylinderns livslängd.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • Högprestanda integrerad 12V DC magnetventil - säker, låg energiförbrukning, sval temperatur och garanterat inget buller. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.
 

Beskrivning

Otrolig funktion, design och tillverkning - Ultimate-SE Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid ger högsta möjliga prestanda.

Dubbelstegsmekanismen säkerställer att utgångstrycket inte ökar, även om ingångstrycket ökar eller minskar, vilket kan hända under CO2-cylinderns livslängd. Detta ger dig trygghet att trycket och flödet alltid kommer att förbli på den nivå du har ställt in det på.

Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om det är ett litet nanoakvarium på bara 20L eller ett akvarium på 3000L som kräver flera diffusorer, denna regulator kan leverera det tryck som behövs.

Regulatorn levereras med en högpresterande 12v DC magnetventil monterad som standard. Det garanterar säker drift, låg energiförbrukning, sval driftstemperatur och eliminerar risken för något surrande ljud. Tillsatsen av magnetventilen gör det möjligt att ansluta regulatorn till en timerplugg eller pH-regulator så att doseringen av CO2 kan styras. Detta gör det möjligt att stänga av flödet av CO2 när akvarielamporna inte är tända och växterna inte fotosynteser och inte drar nytta av tillsatsen av CO2.

En högprecisionsnålventil är standard monterad, vilket ger en mycket hög noggrannhet när det gäller CO2-dosering. Dosering kan uppnås så lågt som 1 bubbla / 10 sekunder, till ett konstant flöde av CO2, vilket gör att den kan fungera för små nanoakvarium på 20L till stora akvarier på flera tusen liter.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligtvis läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelhastighet. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för dubbla steg
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Guy R. Verifierad köpare 19th Jan 2022
Jag har redan den här regulatorn på en tank och skaffade nyligen en andra tank och hade inga reservationer mot att köpa denna igen. Det har fungerat felfritt hela tiden Jag har redan den här regulatorn på en tank och skaffade nyligen en andra tank och hade inga reservationer mot att köpa denna igen. Det har fungerat felfritt hela tiden
Mike H. Verifierad köpare 17th Jan 2022
Större/tyngre än jag förväntade mig - den här saken är odjuret! Otrolig kvalitet och tillverkning. Tryckjusteringen är exakt och nålventilen är mottaglig för små justeringar för finkontroll av doseringen. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med det. Större/tyngre än jag förväntade mig - den här saken är odjuret! Otrolig kvalitet och tillverkning. Tryckjusteringen är exakt och nålventilen är mottaglig för små justeringar för finkontroll av doseringen. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med det.
Gary L. Verifierad köpare 14th Dec 2021
Detta är en regulator av god kvalitet, bra service rekommenderar Detta är en regulator av god kvalitet, bra service rekommenderar
Iain R. Verifierad köpare 6th Nov 2021
Mycket välgjord, robust och lätt att konfigurera, den har fungerat perfekt sedan jag började använda den för ett par veckor sedan. Mycket välgjord, robust och lätt att konfigurera, den har fungerat perfekt sedan jag började använda den för ett par veckor sedan.
Tom B. Verifierad köpare 19th Oct 2021
Mycket imponerande kit, bra kvalitet och fungerar perfekt. Mycket imponerande kit, bra kvalitet och fungerar perfekt.
Phillip S. Verifierad köpare 24th Sep 2021
Mycket bra regulator och service från co2 stormarknad. Mycket bra regulator och service från co2 stormarknad.
David . Verifierad köpare 25th Jul 2021
Toppkvalitetsregulator. Mycket känslig nålventil som gör justeringen väldigt lätt! Toppkvalitetsregulator. Mycket känslig nålventil som gör justeringen väldigt lätt!
Denis S. Verifierad köpare 7th Jul 2021
Bra produkt och utmärkt service från co2 stormarknad. Bra produkt och utmärkt service från co2 stormarknad.
Edward H. Verifierad köpare 30th Mar 2021
STOR fungerar som förväntat STOR fungerar som förväntat
Tom M. Verifierad köpare 24th Mar 2021
Tack för ditt stöd, A + -produkt och service. Väl värt pengarna. Tack för ditt stöd, A + -produkt och service. Väl värt pengarna.
Se fler recensioner  Loading
Cylinderanslutning
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt