Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-se Co2-regulator Med Dubbla Steg

Ultimate-SE CO2-regulator Med Dubbla Steg

1 676,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Dubbelstegsmekanism säkerställer konstant utgångstryck genom hela cylinderns livslängd.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • Högprestanda integrerad 12V DC magnetventil - säker, låg energiförbrukning, sval temperatur och garanterat inget buller. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.
 

Beskrivning

Otrolig funktion, design och tillverkning - Ultimate-SE Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid ger högsta möjliga prestanda.

Dubbelstegsmekanismen säkerställer att utgångstrycket inte ökar, även om ingångstrycket ökar eller minskar, vilket kan hända under CO2-cylinderns livslängd. Detta ger dig trygghet att trycket och flödet alltid kommer att förbli på den nivå du har ställt in det på.

Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om det är ett litet nanoakvarium på bara 20L eller ett akvarium på 3000L som kräver flera diffusorer, denna regulator kan leverera det tryck som behövs.

Regulatorn levereras med en högpresterande 12v DC magnetventil monterad som standard. Det garanterar säker drift, låg energiförbrukning, sval driftstemperatur och eliminerar risken för något surrande ljud. Tillsatsen av magnetventilen gör det möjligt att ansluta regulatorn till en timerplugg eller pH-regulator så att doseringen av CO2 kan styras. Detta gör det möjligt att stänga av flödet av CO2 när akvarielamporna inte är tända och växterna inte fotosynteser och inte drar nytta av tillsatsen av CO2.

En högprecisionsnålventil är standard monterad, vilket ger en mycket hög noggrannhet när det gäller CO2-dosering. Dosering kan uppnås så lågt som 1 bubbla / 10 sekunder, till ett konstant flöde av CO2, vilket gör att den kan fungera för små nanoakvarium på 20L till stora akvarier på flera tusen liter.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligtvis läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelhastighet. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för dubbla steg
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Rachael E. Verifierad köpare 10th Aug 2022
En mycket bra regulator som uppenbarligen är väldesignad och välgjord En mycket bra regulator som uppenbarligen är väldesignad och välgjord
Joe N. Verifierad köpare 19th Jul 2022
Fantastisk produkt, väl förpackad och fungerar felfritt, så jag delar gärna ut 5/5. Fantastisk produkt, väl förpackad och fungerar felfritt, så jag delar gärna ut 5/5.
Lawrence A. Verifierad köpare 13th Jun 2022
Jag är riktigt nöjd med denna regulator från CO2 Supermarket, den är så välgjord och ser riktigt snygg ut också. Trycket och flödet stannar precis där jag ställt in det och skönt att veta att jag är skyddad mot tankdumpning med tvåstegsfunktionen. Kommunikationen var också utmärkt. Jag är riktigt nöjd med denna regulator från CO2 Supermarket, den är så välgjord och ser riktigt snygg ut också. Trycket och flödet stannar precis där jag ställt in det och skönt att veta att jag är skyddad mot tankdumpning med tvåstegsfunktionen. Kommunikationen var också utmärkt.
Simon A. Verifierad köpare 12th Jun 2022
Bra kvalitet och enkel installation. Steg-för-steg-instruktionerna är väldigt tydliga så jag är säker på att jag har ställt in rätt. Bra kvalitet och enkel installation. Steg-för-steg-instruktionerna är väldigt tydliga så jag är säker på att jag har ställt in rätt.
Rodrigo H. Verifierad köpare 3rd Jun 2022
Snabb leverans och super regulator!! A++++ Snabb leverans och super regulator!! A++++
Danny P. Verifierad köpare 25th May 2022
Fick äntligen paketet idag i Israel. Allt ser utmärkt ut, precis som jag förväntade mig. Jag väntar fortfarande på mitt akvarium så jag har inte installerat systemet än, men jag antar att det kommer att fungera ok. Fick äntligen paketet idag i Israel. Allt ser utmärkt ut, precis som jag förväntade mig. Jag väntar fortfarande på mitt akvarium så jag har inte installerat systemet än, men jag antar att det kommer att fungera ok.
Robert D. Verifierad köpare 17th May 2022
Riktigt bra regulator och utmärkt kommunikation och service från killarna på CO2 Supermarket. Enastående tack Riktigt bra regulator och utmärkt kommunikation och service från killarna på CO2 Supermarket. Enastående tack
Colin M. Verifierad köpare 11th May 2022
Fantastisk produkt och service rekommenderas varmt Fantastisk produkt och service rekommenderas varmt
Harry W. Verifierad köpare 9th May 2022
Ett härligt välgjort föremål, det är nästan för fint att gömma undan i skåpet lol Ett härligt välgjort föremål, det är nästan för fint att gömma undan i skåpet lol
John D. Verifierad köpare 7th May 2022
Bra regulator, större och tyngre än jag förväntade mig vilket är ett gott tecken på kvalitet. Jag är glad att jag har lugn och ro, jag är skyddad mot slutet av tanken genom den tvåstegsdesignen. Bra regulator, större och tyngre än jag förväntade mig vilket är ett gott tecken på kvalitet. Jag är glad att jag har lugn och ro, jag är skyddad mot slutet av tanken genom den tvåstegsdesignen.
Se fler recensioner  Loading
Cylinderanslutning
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt