Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Dual Stage Med Solenoid > Ultimate-pro Dual Stage CO2 Regulator

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator

2 045,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
336,49 kr
Extra utgångsgrenrör och bubbelräknare för Ultimate-Pro-regulatorn
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Dubbelstegsmekanism säkerställer konstant utgångstryck genom hela cylinderns livslängd.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • Lägg snabbt och enkelt till fler utgångsgrenar för att använda flera diffusorer.
 • Högprestanda integrerad 12v DC magnetventil - säker, låg energiförbrukning, sval temperatur och garanterat inget buller. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Spolningsventil för säker och enkel bortkoppling från cylindern.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Magnetventil med magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.
 

Beskrivning

Otrolig funktion, design och tillverkning - Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid ger högsta möjliga prestanda.

Dubbelstegsmekanismen säkerställer att utgångstrycket inte ökar, även om ingångstrycket ökar eller minskar, vilket kan hända under CO2-cylinderns livslängd. Detta ger dig trygghet att trycket och flödet alltid kommer att förbli på den nivå du har ställt in det på.

Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om det är ett litet nanoakvarium på bara 20L eller ett akvarium på 3000L som kräver flera diffusorer, denna regulator kan leverera det tryck som behövs.

Regulatorn levereras med en högpresterande 12V DC magnetventil monterad som standard. Det garanterar säker drift, låg energiförbrukning, sval driftstemperatur och eliminerar möjligheten till något surrande ljud. Tillsatsen av magnetventilen gör det möjligt att ansluta regulatorn till en timerplugg eller pH-regulator så att doseringen av CO2 kan styras. Detta gör det möjligt att stänga av flödet av CO2 när akvarielamporna inte är tända och växterna inte fotosynteser och inte drar nytta av tillsatsen av CO2.

En högprecisionsnålventil är standard monterad, vilket ger en mycket hög noggrannhet när det gäller CO2-dosering. Dosering kan uppnås så lågt som 1 bubbla / 10 sekunder, till ett konstant flöde av CO2, vilket gör det möjligt för den att fungera för små nanoakvarium på 20L till stora akvarier på flera tusen liter.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligen läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelfrekvens. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa den fullständiga guiden för dubbla stegregleringsinställningar
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Simon K. Verifierad köpare 26th Jan 2022
När jag öppnade lådan blev jag positivt överraskad - det är mycket större och bättre byggkvalitet än jag förväntade mig. Det är riktigt bra värde till det här priset och det fungerar oklanderligt. Toppbetyg från mig och rekommenderar den gärna. När jag öppnade lådan blev jag positivt överraskad - det är mycket större och bättre byggkvalitet än jag förväntade mig. Det är riktigt bra värde till det här priset och det fungerar oklanderligt. Toppbetyg från mig och rekommenderar den gärna.
Adam B. Verifierad köpare 14th Jan 2022
Köpte olika regulatorer tidigare från andra märken/säljare och jag har blivit besviken på dem alla men jag har använt detta under de senaste 6 månaderna och det har fungerat felfritt. Det är verkligen en otroligt välgjord regulator - du hittar inte bättre än så här. Köpte olika regulatorer tidigare från andra märken/säljare och jag har blivit besviken på dem alla men jag har använt detta under de senaste 6 månaderna och det har fungerat felfritt. Det är verkligen en otroligt välgjord regulator - du hittar inte bättre än så här.
Graham S. Verifierad köpare 30th Aug 2021
Välgjord och kommer förhoppningsvis att hålla i flera år. Välgjord och kommer förhoppningsvis att hålla i flera år.
Sam T. Verifierad köpare 26th Aug 2021
Mycket bra regulator, välgjord och mycket solid. Verkar som ett mycket bra kit. Mycket bra regulator, välgjord och mycket solid. Verkar som ett mycket bra kit.
Steven G. Verifierad köpare 10th Jul 2021
Bra produkt och support Bra produkt och support
Anthony C. Verifierad köpare 22nd May 2021
Det här är min första koldioxidregulator och jag var lite orolig för att det skulle vara lite för komplext för mig, men det är väldigt enkelt och instruktionerna som tillhandahålls via e-post är riktigt användbara. Du kan se när du tar ut det ur lådan att det är en kvalitetsutrustning - vikten och byggkvaliteten om den är Läs mer... Det här är min första koldioxidregulator och jag var lite orolig för att det skulle vara lite för komplext för mig, men det är väldigt enkelt och instruktionerna som tillhandahålls via e-post är riktigt användbara. Du kan se när du tar ut det ur lådan att det är en kvalitetsutrustning - vikten och byggkvaliteten om den är exceptionell.
Nick K. Verifierad köpare 23rd Mar 2021
Överlägset den bästa tillsynsmyndigheten på marknaden! Överlägset den bästa tillsynsmyndigheten på marknaden!
David S. Verifierad köpare 19th Sep 2020
Riktigt nöjd med köpet. Jag tittade på denna vs Co2-konst. Min åsikt är dess uppbyggnad lika bra som co2art-versionen, men till en mycket bättre prispunkt. För närvarande körs 3 akvarier. 2 x 60 cm och en 90 cm tank. Så mycket tryck för att stödja alla tre tankarna. Riktigt nöjd med köpet. Jag tittade på denna vs Co2-konst. Min åsikt är dess uppbyggnad lika bra som co2art-versionen, men till en mycket bättre prispunkt. För närvarande körs 3 akvarier. 2 x 60 cm och en 90 cm tank. Så mycket tryck för att stödja alla tre tankarna.
Gregory L. Verifierad köpare 17th Sep 2020
Kom med det dubbla scenpaketet jag köpte och mycket nöjd med det. Kom med det dubbla scenpaketet jag köpte och mycket nöjd med det.
Andrew S. Verifierad köpare 10th Sep 2020
Välgjord, enkel att använda och tung - indikerar god kvalitet. Välgjord, enkel att använda och tung - indikerar god kvalitet.
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt