Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Enkelt Steg Med Solenoid > Co2-regulator Med Solenoid- Och Dubbelmätare För Horisontella Cylinderventiler

CO2-regulator Med Solenoid- Och Dubbelmätare För Horisontella Cylinderventiler

883,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

 • Högkvalitativ design och tillverkning.
 • För användning med CO2-cylindrar med horisontell ventilorientering eller vårt utbud av avancerade adaptrar.
 • Dual-tryckmätare som indikerar cylindertryck och utgående arbetstryck.
 • Magnetventil med magnetventil gör att CO2 kan slås på / av vid bestämda tider.
 • Utgångstryck satt till 3 bar, lämplig för akvarier 80L - 500L.
 • Precisionsnålventil.
 • Industriell standardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr. 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien).
 • Fungerar med någon CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.

Beskrivning

Regulatorn är utformad för att minska högtrycket inuti en CO2-cylinder till ett lägre, användbart tryck som kan användas för akvarier.

Under fotosyntes använder växter koldioxid och vatten i kombination med ljusenergi för att producera syre och sockerarter. Under mörka timmar, växter stoppa photosynthesising och konvertera CO2 O2, och därför är det inte rekommenderas att lägga CO2 i akvariet som nivåerna kan stiga till den punkt där är orsakar lidande för din fisk. Den inbyggda magnetmagnetventil kan du konfigurera de nödvändiga tider för CO2 utsläpp, till exempel att konfigurera den 'på' under 'lamporna på' och 'off' under 'lights out' timmar. Detta kan uppnås med en strömkontakt eller pH-regulator. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift.

Instruktioner

 • Dra åt muttern till CO2-cylindern eller adaptern med hjälp av lämplig strängnyckel eller nyckel (försök inte att dra åt handtaget).
 • Öppna nålventilen helt genom att vrida moturs och slå på solenoiden. Detta kommer att minska den initiala tryckspänningen på tryckmätarna när CO2-cylinderventilen öppnas.
 • Öppet flöde av CO2 på cylindern.
 • Stäng av solenoiden och stäng nålventilen genom att vrida helt moturs.
 • Anslut din bubbelräknare eller slang till regulatorn.
 • Sätt på magnetventilen och börja flödet av CO2 genom att vrida nålventilen moturs.
 • Tillåt ett par minuter för tryck för att bygga in slangen och diffusorn.
 • Justera nålventilen tills önskad bubblahastighet uppnås.
 • Klicka här för att läsa den fullständiga regulatorens installationsguide
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Joakim A. Verifierad köpare 14th Oct 2019
Lätt att installera. Men man får vara varsam. Det är ju en regulator. Lätt att installera. Men man får vara varsam. Det är ju en regulator.
Dennis J. Verifierad köpare 21st Jun 2019
Arbeta som avsedd. Bra att använda och var lätt att installera. Definitivt rekommendera den. Arbeta som avsedd. Bra att använda och var lätt att installera. Definitivt rekommendera den.
John W. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Jag hade initialt ett problem med solenoiden som jag skrev till co2-snabbköpet för att rapportera. Jag fick ett snabbt svar med instruktioner om hur man åtgärdar det. Det fungerar nu bra. Bortsett från det har jag inte haft några problem, men tyvärr det menade att jag inte kan ge det 5/5. Jag hade initialt ett problem med solenoiden som jag skrev till co2-snabbköpet för att rapportera. Jag fick ett snabbt svar med instruktioner om hur man åtgärdar det. Det fungerar nu bra. Bortsett från det har jag inte haft några problem, men tyvärr det menade att jag inte kan ge det 5/5.
Lukas K. Verifierad köpare 27th May 2019
Fungerar som charm. Inga problem. Allt snyggt synligt. Fungerar som charm. Inga problem. Allt snyggt synligt.
Gary H. Verifierad köpare 15th May 2019
Anlände super snabbt väl förpackat och lätt att sätta upp och ett mycket bra pris väl nöjda, jag kommer inte shoppa någon annanstans i framtiden Anlände super snabbt väl förpackat och lätt att sätta upp och ett mycket bra pris väl nöjda, jag kommer inte shoppa någon annanstans i framtiden
Phil N. Verifierad köpare 26th Mar 2019
Jag var skeptisk i början på grund av prisskillnaden mellan mina lokala fiskhållare och koldioxidaffär, men jag tog chansen och fann att koldioxidaffären var den perfekta platsen att köpa produkter om akvaristhobbyen. CO2-regulatorn och solenoid som jag mottog visas högkvalitativ och jag tvivlar inte på att det kommer att fungera bra under en lång tid framöver. Jag var skeptisk i början på grund av prisskillnaden mellan mina lokala fiskhållare och koldioxidaffär, men jag tog chansen och fann att koldioxidaffären var den perfekta platsen att köpa produkter om akvaristhobbyen. CO2-regulatorn och solenoid som jag mottog visas högkvalitativ och jag tvivlar inte på att det kommer att fungera bra under en lång tid framöver.
Gareth M. Verifierad köpare 23rd Mar 2019
Har jobbet lite problem i början. Användte den på den nya stilen av co2-släckare "liten fet modell" och trådarna var för korta och den vanliga spinnet och wobbledna provade den på den höga modellsläckaren och passande böterna. Så måste du få en annan brickor för att passa den till den andra versionen Har jobbet lite problem i början. Användte den på den nya stilen av co2-släckare "liten fet modell" och trådarna var för korta och den vanliga spinnet och wobbledna provade den på den höga modellsläckaren och passande böterna. Så måste du få en annan brickor för att passa den till den andra versionen
Leclercq F. Verifierad köpare 11th Feb 2019
Skickar mycket snabbt, enkel implementering tack vare handledningen. Jag kopplade den på en brandsläckare och det fungerar väldigt bra. Tack Co2 stormarknad. Skickar mycket snabbt, enkel implementering tack vare handledningen. Jag kopplade den på en brandsläckare och det fungerar väldigt bra. Tack Co2 stormarknad.
Emanuel B. Verifierad köpare 17th Dec 2018
Stor och enkel produkt Stor och enkel produkt
Derek C. Verifierad köpare 31st Oct 2018
Verkar bra gjort och lätt att passa men bara tiden kommer att berätta. Verkar bra gjort och lätt att passa men bara tiden kommer att berätta.
Se fler recensioner  Loading
Dual gauge CO2-regulator monterad på cylindern
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt