Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Dual Stage > Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12v Dc Magnetventil Och Pisco Valve

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12v DC Magnetventil Och Pisco Valve

1 936,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Dubbelstegsmekanism säkerställer konstant utgångstryck genom hela cylinderns livslängd.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • Högprestanda integrerad 12v DC magnetventil - säker, låg energiförbrukning, sval temperatur och garanterat inget buller. Nättransformator ingår.
 • Pisco nålventil med hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.

Beskrivning

Otrolig funktion, design och tillverkning - Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC magnetventil och Pisco-ventil ger högsta möjliga prestanda.

Dubbelstegsmekanismen säkerställer att utgångstrycket inte ökar, även om ingångstrycket ökar eller minskar, vilket kan hända under CO2-cylinderns livslängd. Detta ger dig trygghet att trycket och flödet alltid kommer att förbli på den nivå du har ställt in det på.

Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om det är ett litet nanoakvarium på bara 20L eller ett akvarium på 3000L som kräver flera diffusorer, denna regulator kan leverera det tryck som behövs.

Regulatorn levereras med en högpresterande 12V DC magnetventil monterad som standard. Det garanterar säker drift, låg energiförbrukning, sval driftstemperatur och eliminerar möjligheten till något surrande ljud. Tillsatsen av magnetventilen gör det möjligt att ansluta regulatorn till en timerplugg eller pH-regulator så att doseringen av CO2 kan styras. Detta gör det möjligt att stänga av CO2-flödet när akvarielamporna inte är tända och växterna inte fotosynteser och inte drar nytta av tillsatsen av CO2.

En Pisco-ventil med hög precision är monterad som standard, vilket ger en mycket hög noggrannhet för CO2-dosering. Dosering kan uppnås så lågt som 1 bubbla / 10 sekunder, till ett konstant flöde av CO2, vilket gör att den kan fungera för små nanoakvarium på 20L till stora akvarier på flera tusen liter.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kommer troligen att läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelfrekvens. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa den kompletta guiden för inställning av dubbla steg
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Mark . Verifierad köpare 11th Nov 2019
Toppkvalitet, fall inte in i andra billiga alternativ som kommer att kosta dig mer på lång sikt Toppkvalitet, fall inte in i andra billiga alternativ som kommer att kosta dig mer på lång sikt
Debbie B. Verifierad köpare 16th Sep 2019
En nybörjare till CO2-system men mycket nöjd med detta enkla att använda och montera en del av satsen En nybörjare till CO2-system men mycket nöjd med detta enkla att använda och montera en del av satsen
Philip M. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Kom som en del av co2 systemet jag köpte från co2 stormarknad. Fast det här är min första regulator / system och har inget att jämföra med, allt jag kan säga är att jag är väldigt nöjd med det, det var lätt att få setup och det har fungerat felfritt. Jag tycker också om sinnesroen i tvåstegsmekanismen ger veta att jag inte kommer att ha några problem med sluten av tankdumpen. Kom som en del av co2 systemet jag köpte från co2 stormarknad. Fast det här är min första regulator / system och har inget att jämföra med, allt jag kan säga är att jag är väldigt nöjd med det, det var lätt att få setup och det har fungerat felfritt. Jag tycker också om sinnesroen i tvåstegsmekanismen ger veta att jag inte kommer att ha några problem med sluten av tankdumpen.
Conrad W. Verifierad köpare 26th May 2019
Briljant produkt - fungerar precis som det behövs och instals lätt utan krångel. Min tidigare installation är nu på en planterad nanotank och detta har installerats på en 6kg cylinder som matar mitt gemenskaps akvarium. Briljant produkt - fungerar precis som det behövs och instals lätt utan krångel. Min tidigare installation är nu på en planterad nanotank och detta har installerats på en 6kg cylinder som matar mitt gemenskaps akvarium.
Len W. Verifierad köpare 21st May 2019
Detta är en mycket bra del av det pris som betalas. Detta är en mycket bra del av det pris som betalas.
Chris J. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Jag fick detta som en del av Ultimate CO2 System. Regulatorn är gjord till en mycket hög standard och mycket lätt att byta tryck och flöde för att uppnå önskad doseringshastighet. Tvåstegsaspekten ger mig lugn och ro att jag inte kommer att få slut på tankdumpen (EOTD). Jag fick detta som en del av Ultimate CO2 System. Regulatorn är gjord till en mycket hög standard och mycket lätt att byta tryck och flöde för att uppnå önskad doseringshastighet. Tvåstegsaspekten ger mig lugn och ro att jag inte kommer att få slut på tankdumpen (EOTD).
Charlie T. Verifierad köpare 27th Mar 2019
Detta är verkligen en bra bit av kit, bra kvalitet, lätt att passa Detta är verkligen en bra bit av kit, bra kvalitet, lätt att passa
Enda V. Verifierad köpare 18th Mar 2019
Fantastisk regulator, mycket exakt och lätt att använda. Fantastisk regulator, mycket exakt och lätt att använda.
Sarah J. Verifierad köpare 22nd Nov 2018
Detta är min andra regulator första gången jag fick en riktigt billig import och användes såååå mycket co2! En vän sa co2-snabbköpet levererade utrustning av god kvalitet och de hade inte fel. Denna regulator är robust, ventilen på framsidan hjälper till att se till att det inte finns några läckor! Pisco-ventilen är fantastisk. Det finns en liten kontroll så att du kan se till att Läs mer... Detta är min andra regulator första gången jag fick en riktigt billig import och användes såååå mycket co2! En vän sa co2-snabbköpet levererade utrustning av god kvalitet och de hade inte fel. Denna regulator är robust, ventilen på framsidan hjälper till att se till att det inte finns några läckor! Pisco-ventilen är fantastisk. Det finns en liten kontroll så att du kan se till att du har rätt mängd co2 som går in i din tank. Solenoid fungerar en dröm och med en timer behöver jag inte oroa mig alls! Co2-supermarket svara på mina frågor inom kort och paketet kom väldigt snabbt!
Gareth W. Verifierad köpare 17th Oct 2018
Köpt som ett komplett kit. Lätt att installera och felfri drift under de senaste två åren. Nålventilen är enkel att reglera CO2-försörjningen. Köpt som ett komplett kit. Lätt att installera och felfri drift under de senaste två åren. Nålventilen är enkel att reglera CO2-försörjningen.
Se fler recensioner  Loading
Cylinderanslutning
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt