Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Enkelt Steg Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

Enstegs CO2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

1 237,49 kr Tyvärr, slut i lager

System anpassning

 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Utgång kan justeras för att möjliggöra användning med horisontella eller vertikala CO2-cylinderventiler.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 

Beskrivning

Enstegsregulatorn med justerbart tryck reducerar högt tryck på en CO2-cylinder till ett lägre och användbart tryck för användning i akvariet. Möjligheten att justera arbets- / utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan uppfylla behoven i akvariumskrav Oavsett om det handlar om en enda CO2-diffusor, eller flera diffusorer, kan denna regulator justeras för att leverera det tryck som behövs.

En högprecisions nålventil är monterad som standard, vilket ger dig enkel och otroligt exakt kontroll av CO2-dosering. Som ett resultat är regulatorn lämplig för små / nano akvarier eftersom bubblahastigheten (dosen) kan sänkas så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.

Eftersom nålventilen kan rotera kan regulatorn användas med antingen horisontella eller vertikala cylinderventiler. Stammen / mutteren kan också tas bort och kan sedan anslutas till nanopatroner, vilket gör regulatorn lämplig för nanoakvarium och mycket större akvarier.

Den integrerade magnetventilen ger möjlighet att automatiskt stänga av CO2 med tidsinställda intervaller, t.ex. för att synkronisera med akvariumbelysningen. Detta säkerställer att CO2 inte doseras när det inte behövs, och kommer därför att förlänga livslängden på din CO2-cylinder och spara pengar. 12V DC solenoid (nättransformator ingår) ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Dubbla tryckmätare indikerar cylindertrycket och utgångs- / arbetstrycket.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligtvis läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelhastighet. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela inställningsguiden för regulatorn
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Jonathan C. Verifierad köpare 15th Apr 2023
Bra kit och bra support även om du inte borde behöva det om du läser länkarna om hur du ställer in utrustningen korrekt ;) Bra kit och bra support även om du inte borde behöva det om du läser länkarna om hur du ställer in utrustningen korrekt ;)
Thomas J. Verifierad köpare 20th Mar 2023
Bra regulator och snabb leverans Bra regulator och snabb leverans
Rob M. Verifierad köpare 22nd Feb 2023
Detta kom som en del av co2-systemet jag beställde och jag har varit väldigt nöjd med det. Den är lätt att använda och helt tyst. Detta kom som en del av co2-systemet jag beställde och jag har varit väldigt nöjd med det. Den är lätt att använda och helt tyst.
Garvin T. Verifierad köpare 17th Feb 2023
Råden via e-post hjälpte mig att köpa rätt typ. Utrustningen är mycket solid och hållbar och leveransen skedde nästa dag. Råden via e-post hjälpte mig att köpa rätt typ. Utrustningen är mycket solid och hållbar och leveransen skedde nästa dag.
Andrew T. Verifierad köpare 14th Feb 2023
Detta är ett riktigt snyggt kit och bra service Detta är ett riktigt snyggt kit och bra service
Michael A. Verifierad köpare 4th Jan 2023
Jag väntade några veckor för att se om denna Co2-malarky var värd det. Det är det definitivt. Mina växter ser mycket friskare ut. Jag har en kraftigt planterad tank och detta har gett dem den boost de behövde. Jag väntade några veckor för att se om denna Co2-malarky var värd det. Det är det definitivt. Mina växter ser mycket friskare ut. Jag har en kraftigt planterad tank och detta har gett dem den boost de behövde.
Adam R. Verifierad köpare 13th Dec 2022
Funkar jättebra så nöjd Funkar jättebra så nöjd
Sami M. Verifierad köpare 9th Nov 2022
En tydlig regulator som visar återstående mängd gas, justeringen av arbetstrycket och gasflödet. Regulatorn är robust och har en bra kvalitetskänsla. En tydlig regulator som visar återstående mängd gas, justeringen av arbetstrycket och gasflödet. Regulatorn är robust och har en bra kvalitetskänsla.
Michael E. Verifierad köpare 7th Nov 2022
Mycket bra regulator med exakt styrning av tryck och flöde samt solenoid Mycket bra regulator med exakt styrning av tryck och flöde samt solenoid
Paul M. Verifierad köpare 27th Oct 2022
Bra regulator lätt att använda och mycket exakt Bra regulator lätt att använda och mycket exakt
Se fler recensioner  Loading
Enstegs CO2-regulator kopplad till horisontell cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt