Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Enkelt Steg Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

Enstegs CO2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

1 212,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Utgång kan justeras för att möjliggöra användning med horisontella eller vertikala CO2-cylinderventiler.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 

Beskrivning

Enstegsregulatorn med justerbart tryck reducerar högt tryck på en CO2-cylinder till ett lägre och användbart tryck för användning i akvariet. Möjligheten att justera arbets- / utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan uppfylla behoven i akvariumskrav Oavsett om det handlar om en enda CO2-diffusor, eller flera diffusorer, kan denna regulator justeras för att leverera det tryck som behövs.

En högprecisions nålventil är monterad som standard, vilket ger dig enkel och otroligt exakt kontroll av CO2-dosering. Som ett resultat är regulatorn lämplig för små / nano akvarier eftersom bubblahastigheten (dosen) kan sänkas så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.

Eftersom nålventilen kan rotera kan regulatorn användas med antingen horisontella eller vertikala cylinderventiler. Stammen / mutteren kan också tas bort och kan sedan anslutas till nanopatroner, vilket gör regulatorn lämplig för nanoakvarium och mycket större akvarier.

Den integrerade magnetventilen ger möjlighet att automatiskt stänga av CO2 med tidsinställda intervaller, t.ex. för att synkronisera med akvariumbelysningen. Detta säkerställer att CO2 inte doseras när det inte behövs, och kommer därför att förlänga livslängden på din CO2-cylinder och spara pengar. 12V DC solenoid (nättransformator ingår) ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Dubbla tryckmätare indikerar cylindertrycket och utgångs- / arbetstrycket.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligtvis läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelhastighet. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela inställningsguiden för regulatorn
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Samantha R. Verifierad köpare 20th Feb 2024
Fungerar utmärkt och super lätt att använda. Håller min tanks CO2-nivåer precis rätt. Rekommenderar det helt! Fungerar utmärkt och super lätt att använda. Håller min tanks CO2-nivåer precis rätt. Rekommenderar det helt!
Adrian P. Verifierad köpare 16th Feb 2024
Verkligen användbara råd och en bra produkt med tydliga instruktioner. Nu går det vackert Verkligen användbara råd och en bra produkt med tydliga instruktioner. Nu går det vackert
Mark B. Verifierad köpare 12th Feb 2024
Allt bra, fungerar som det ska Allt bra, fungerar som det ska
Jamie C. Verifierad köpare 10th Feb 2024
Inga klagomål eller problem det har fungerat bra sedan köpet för 6 månader sedan Inga klagomål eller problem det har fungerat bra sedan köpet för 6 månader sedan
Christopher D. Verifierad köpare 31st Jan 2024
Mottaget som en del av Pro CO2-systemet och jag är mycket nöjd med det Mottaget som en del av Pro CO2-systemet och jag är mycket nöjd med det
Toby M. Verifierad köpare 24th Jan 2024
Ja mycket bra jag är nöjd Ja mycket bra jag är nöjd
Lesly W. Verifierad köpare 19th Jan 2024
Riktigt bra. Håller trycket och flödet mycket stabilt. Riktigt bra. Håller trycket och flödet mycket stabilt.
Przemyslaw J. Verifierad köpare 17th Dec 2023
Perfekt regulator och solenoid, mycket snabb leverans nästa dag, rekommenderas för alla Perfekt regulator och solenoid, mycket snabb leverans nästa dag, rekommenderas för alla
James P. Verifierad köpare 7th Dec 2023
fungerar perfekt hittills. känns bra kvalitet överlag men metallramen för mätarna verkar lite tunn. en droppe skulle sannolikt spräcka glaset. fungerar perfekt hittills. känns bra kvalitet överlag men metallramen för mätarna verkar lite tunn. en droppe skulle sannolikt spräcka glaset.
Will H. Verifierad köpare 4th Dec 2023
Vad kan jag säga? Bra produkt, bra service, snabb leverans. Toppbetyg uppnås med tack från mig. Vad kan jag säga? Bra produkt, bra service, snabb leverans. Toppbetyg uppnås med tack från mig.
Se fler recensioner  Loading
Enstegs CO2-regulator kopplad till horisontell cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt