Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Enkelt Steg Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

Enstegs CO2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

1 294,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Utgång kan justeras för att möjliggöra användning med horisontella eller vertikala CO2-cylinderventiler.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.
 

Beskrivning

Enstegsregulatorn med justerbart tryck reducerar högt tryck på en CO2-cylinder till ett lägre och användbart tryck för användning i akvariet. Möjligheten att justera arbets- / utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan uppfylla behoven i akvariumskrav Oavsett om det handlar om en enda CO2-diffusor, eller flera diffusorer, kan denna regulator justeras för att leverera det tryck som behövs.

En högprecisions nålventil är monterad som standard, vilket ger dig enkel och otroligt exakt kontroll av CO2-dosering. Som ett resultat är regulatorn lämplig för små / nano akvarier eftersom bubblahastigheten (dosen) kan sänkas så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.

Eftersom nålventilen kan rotera kan regulatorn användas med antingen horisontella eller vertikala cylinderventiler. Stammen / mutteren kan också tas bort och kan sedan anslutas till nanopatroner, vilket gör regulatorn lämplig för nanoakvarium och mycket större akvarier.

Den integrerade magnetventilen ger möjlighet att automatiskt stänga av CO2 med tidsinställda intervaller, t.ex. för att synkronisera med akvariumbelysningen. Detta säkerställer att CO2 inte doseras när det inte behövs, och kommer därför att förlänga livslängden på din CO2-cylinder och spara pengar. 12V DC solenoid (nättransformator ingår) ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Dubbla tryckmätare indikerar cylindertrycket och utgångs- / arbetstrycket.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligtvis läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelhastighet. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela inställningsguiden för regulatorn
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Henry W. Verifierad köpare 25th Jan 2022
En mycket välgjord regulator som var enkel att använda även för en nybörjare som jag. En mycket välgjord regulator som var enkel att använda även för en nybörjare som jag.
Ben H. Verifierad köpare 20th Jan 2022
Ta emot som en del av Pro CO2-systemet och jag är mycket nöjd med det. Det fungerar väldigt bra med Sodastream-adaptern. Ta emot som en del av Pro CO2-systemet och jag är mycket nöjd med det. Det fungerar väldigt bra med Sodastream-adaptern.
Thomas Q. Verifierad köpare 17th Jan 2022
En mycket välgjord regulator som är enkel att använda och fungerar felfritt. En mycket välgjord regulator som är enkel att använda och fungerar felfritt.
Seb N. Verifierad köpare 15th Jan 2022
Fungerar riktigt bra och topp service. Tack Fungerar riktigt bra och topp service. Tack
Graham T. Verifierad köpare 14th Jan 2022
Mottaget som en del av co2-systemet och det fungerar riktigt bra. bra kontroll på tryck och dosering, solenoid fungerar bra och helt tyst. Mottaget som en del av co2-systemet och det fungerar riktigt bra. bra kontroll på tryck och dosering, solenoid fungerar bra och helt tyst.
Mark W. Verifierad köpare 27th Dec 2021
Bra produkt med enkla instruktioner som skickas till dig via e-post innan du får produkten som var ovärderlig för bekantskap. Bra produkt med enkla instruktioner som skickas till dig via e-post innan du får produkten som var ovärderlig för bekantskap.
Cory M. Verifierad köpare 17th Nov 2021
Bra regulator överallt, precis vad jag letade efter Bra regulator överallt, precis vad jag letade efter
Adam G. Verifierad köpare 1st Oct 2021
Perfekt! Precis vad jag letade efter och fungerar riktigt bra. Perfekt! Precis vad jag letade efter och fungerar riktigt bra.
Georgina B. Verifierad köpare 3rd Sep 2021
Bra CO2 -system, bra pris och fantastisk service! Bra CO2 -system, bra pris och fantastisk service!
Dave H. Verifierad köpare 18th Aug 2021
Lätt att installera. Lätt att ställa in tryck och flöde. Solenoid fungerar riktigt bra och är tyst. Kan inte fel det. Lätt att installera. Lätt att ställa in tryck och flöde. Solenoid fungerar riktigt bra och är tyst. Kan inte fel det.
Se fler recensioner  Loading
Enstegs CO2-regulator kopplad till horisontell cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt