Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Enkelt Steg Med Solenoid > Co2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

Enstegs CO2-regulator Med Magnetventil, Dubbla Mätare Och Justerbart Utgångstryck

1 176,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

 • Design och tillverkning av högsta kvalitet.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 3000L).
 • 12v DC magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter. Nättransformator ingår.
 • hög precision för ultimat doseringskontroll.
 • Utgång kan justeras för att möjliggöra användning med horisontella eller vertikala CO2-cylinderventiler.
 • Dubbla tryckmätare visar ingångstryck och arbetstryck.
 • Branschstandardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien)
 • Fungerar med valfri CO2-diffusor.

Beskrivning

Enstegsregulatorn med justerbart tryck kommer att reducera högt tryck på en CO2-cylinder till ett lägre och användbart tryck för användning i akvariet. Förmågan att justera arbets- / utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan möta behoven i akvariumskrav. Oavsett om det handlar om en enda CO2-diffusor, eller flera diffusorer, kan denna regulator justeras för att leverera det tryck som behövs.

En högprecisions nålventil är monterad som standard, vilket ger dig enkel och otroligt noggrann kontroll av CO2-dosering. Som ett resultat är regulatorn lämplig för små / nano akvarier eftersom bubblahastigheten (dosen) kan sänkas så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.

Eftersom nålventilen kan rotera kan regulatorn användas med antingen horisontella eller vertikala cylinderventiler. Stammen / muttern kan också tas bort och kan sedan anslutas till nanopatroner, vilket gör regulatorn lämplig för nanoakvarium och mycket större akvarier.

Den integrerade magnetventilen ger möjlighet att automatiskt stänga av CO2 med tidsinställda intervaller, t.ex. för att synkronisera med akvariumbelysningen. Detta säkerställer att CO2 inte doseras när det inte behövs, och kommer därför att förlänga livslängden på din CO2-cylinder och spara pengar. 12V DC solenoid (nättransformator ingår) ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Dubbla tryckmätare indikerar cylindertrycket och utgångs- / arbetstrycket.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kan troligen läcka.
 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteringsratten helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut magnetventilen till ett eluttag och slå på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderns tryckmätare kommer nu att indikera cylinderns tryck. Vrid tryckjusteraren medurs tills den läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enda diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren ansluten, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelfrekvens. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 2 bubbla / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela inställningsguiden för regulatorn
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Jaakko K. Verifierad köpare 13th Nov 2019
Superbra grejer! Snabb leverans! Superbra grejer! Snabb leverans!
Klaus M. Verifierad köpare 30th Sep 2019
Fin och mycket snabb leverans Fin och mycket snabb leverans
Stephen C. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Mycket utmärkt kvalitet Mycket utmärkt kvalitet
Leslie S. Verifierad köpare 15th May 2019
Ganska läskigt att tänka på att konfigurera, är onlineinstruktionerna helt tydliga och visade sig vara enkla och förnuftiga. Älskar det. Ganska läskigt att tänka på att konfigurera, är onlineinstruktionerna helt tydliga och visade sig vara enkla och förnuftiga. Älskar det.
Graham C. Verifierad köpare 13th May 2019
Perfekt ger dig full kontroll och trygghet Perfekt ger dig full kontroll och trygghet
Harry F. Verifierad köpare 12th Mar 2019
Superb produkt, bra kvalitet och fantastisk service och värde Superb produkt, bra kvalitet och fantastisk service och värde
Björn Bl. Verifierad köpare 30th Jan 2019
Det här är en bra regulator, lätt att använda och fungerar bra. Det här är en bra regulator, lätt att använda och fungerar bra.
Helle R. Verifierad köpare 29th Jan 2019
Så länge man gör som det står i installationsanvisningarna fungerar det bara bra. Så länge man gör som det står i installationsanvisningarna fungerar det bara bra.
Phil F. Verifierad köpare 9th Jan 2019
Köpt som en del av Pro CO2-systemet. Det här är mitt första CO2-system, så jag har inget att jämföra med det, men jag har varit mycket imponerad av hur lätt det var att använda, och det verkar mycket lyhörd för förändringar i tryck och flödeshastighet. Köpt som en del av Pro CO2-systemet. Det här är mitt första CO2-system, så jag har inget att jämföra med det, men jag har varit mycket imponerad av hur lätt det var att använda, och det verkar mycket lyhörd för förändringar i tryck och flödeshastighet.
Rob V. Verifierad köpare 7th Nov 2018
fungerar perfekt, och om anslutningen av bubbelräknaren på pisco nålventilen inte skulle flytta skulle regulatorn ha fått 5 stjärnor fungerar perfekt, och om anslutningen av bubbelräknaren på pisco nålventilen inte skulle flytta skulle regulatorn ha fått 5 stjärnor
Se fler recensioner  Loading
Enstegs CO2-regulator ansluten till horisontell cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt