Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Nano CO2-regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetventil Och Justerbart Utgångstryck

Nano CO2-regulator Med Magnetventil Och Justerbart Utgångstryck

887,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

 • Perfekt för nano- eller små akvarier.
 • Högsta kvalitet design och tillverkning.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos alla akvarier (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil gör det möjligt att slå på / stänga av CO2 vid bestämda tidpunkter. Nättransformator ingår.
 • Precision Pisco nålventil för ultimat doseringskontroll så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.
 • Tryckmätare som visar utgångs- / arbetstryck.
 • Ansluts till nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF-tråd (vanligtvis 88g- och 95g-patroner).
 • Fungerar med någon CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.

Beskrivning

Vår Nano CO2-regulator har utformats specifikt för att tillgodose behoven hos små / nano akvarier som vanligtvis kräver lägre CO2-dosering.

Regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att det uppfyller de tryckkrav som krävs för att köra de bästa CO2-diffusorerna. Den har också en Pisco-nålventil med hög precision som möjliggör otroligt fin justering av CO2-dosering så låg som 1 bubbla var 10: e sekund. Den integrerade magnetventilen gör det möjligt att stänga av CO2-flödet över en natt när akvariumsanläggningarna inte fotosyntes. detta betyder att du inte slösar bort CO2 genom att dosera när det inte behövs, vilket i sin tur innebär att din CO2-leverans kommer att hålla mycket längre och spara pengar på lång sikt. 12V DC magnetventil (nättransformator ingår) ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Den har också en tryckmätare som visar utgångs- / arbetstrycket, som kan justeras med hjälp av tryckjusteringsknappen. Regulatorn fästs på mini CO2-patroner med gängstandard 5/8 "-18 UNF (säljs också av CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Ställ in utgångstrycket till minimum genom att vrida tryckjusteraren vred helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medsols.
 • Skruva CO2-patronen i regulatorn. Du kanske känner lite motstånd när stiftet inuti regulatorn tränger igenom toppen av CO2-patronen för att släppa gasen. En gång patronen är inskruvad, den bör inte tas bort förrän all gas har använts.
 • Placera CO2-patronen i basen / hållaren. Basen har en klibbig dyna under, som kan användas för att ge ytterligare stöd vid behov.
 • Anslut magnetventilen till nätkontakten och slå på.
 • Vrid tryckjusteraren medurs tills tryckmätaren läser 0,3 MPa (ungefär 40 PSI). Detta är en bra utgångspunkt för de flesta CO2-diffusorer. Det kan ökas om nödvändig.
 • Vrid nålventilen antik med bubbeldisken ansluten medurs för att uppnå önskad bubbelfrekvens. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera din dosering i enlighet med detta, dvs 1 bubbla / 2 sekunder för 75L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för Nano CO2 Regulator
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Danny P. Verifierad köpare 14th Jun 2019
Enkel effektiv fungerar bra med en tidsplugg Enkel effektiv fungerar bra med en tidsplugg
Tim E. Verifierad köpare 16th May 2019
Saknade packningen i reg. Ärligt misstag så inga problem där. Hjälpte mig att ta reda på problemet, med snabba ersättningar och support. utmärkt kit fungerar nu bra i mitt akvarium. Köp skit, köp två gånger. Utmärkt bit av kit som jag kan berätta kommer att vara en livstid. Saknade packningen i reg. Ärligt misstag så inga problem där. Hjälpte mig att ta reda på problemet, med snabba ersättningar och support. utmärkt kit fungerar nu bra i mitt akvarium. Köp skit, köp två gånger. Utmärkt bit av kit som jag kan berätta kommer att vara en livstid.
Tim S. Verifierad köpare 3rd Mar 2019
Detta måste vara den bästa lilla regulatorn någonsin gjord. Värd varenda krona. Om du har något 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista etc. Chuck deras otäcka små regulatorer ut och få en av dessa. Justerbart tryck. Mycket exakt justering av co2-utgången. Jag kommer inte att använda någon annan regulator nu. Detta måste vara den bästa lilla regulatorn någonsin gjord. Värd varenda krona. Om du har något 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista etc. Chuck deras otäcka små regulatorer ut och få en av dessa. Justerbart tryck. Mycket exakt justering av co2-utgången. Jag kommer inte att använda någon annan regulator nu.
Ben B. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Exakt vad jag letade efter min nanoplantade tank och regulatorn och 95g patronen passar perfekt bakom tanken så att jag kan hålla allt ur sikte. Nålventilen fungerar bra och jag kan reglera flödet till ungefär en bubbla per minut, vilket är exakt den låga doseringen jag letade efter. Exakt vad jag letade efter min nanoplantade tank och regulatorn och 95g patronen passar perfekt bakom tanken så att jag kan hålla allt ur sikte. Nålventilen fungerar bra och jag kan reglera flödet till ungefär en bubbla per minut, vilket är exakt den låga doseringen jag letade efter.
Carl Verifierad köpare 3rd Feb 2019
Den jag fick först blev bruten efter att ha kommit i kontakt med co2 stormarknad de drog ut alla stopp och sorterade den genast. Skulle köpa från dessa killar igen. Trevlig en Martin. Den jag fick först blev bruten efter att ha kommit i kontakt med co2 stormarknad de drog ut alla stopp och sorterade den genast. Skulle köpa från dessa killar igen. Trevlig en Martin.
Albi . Verifierad köpare 14th Jan 2019
Bra service och produkter som alltid. Tack. Bra service och produkter som alltid. Tack.
Tony W. Verifierad köpare 10th Dec 2018
Utmärkt stycke kit enkelt att ställa in. Bra konstruerad. Första klassens service från detta företag Utmärkt stycke kit enkelt att ställa in. Bra konstruerad. Första klassens service från detta företag
Nik T. Verifierad köpare 11th May 2018
En riktigt bra regulator. Mycket fin kontroll av tryck och doseringskontroll - precis vad jag följde efter min 40L nano En riktigt bra regulator. Mycket fin kontroll av tryck och doseringskontroll - precis vad jag följde efter min 40L nano
Chuck M. Verifierad köpare 25th Apr 2018
Väldigt bra kvalitet. Bästa jag har sett. Värt pengarna! Väldigt bra kvalitet. Bästa jag har sett. Värt pengarna!
John S. Verifierad köpare 17th Apr 2018
Jag har det fulla kitet och det fungerar väldigt bra. Jag har det fulla kitet och det fungerar väldigt bra.
Se fler recensioner  Loading
Nano CO2-regulator framifrån
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt