Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Nano CO2-regulatorer > Nano Co2-regulator Med Magnetmagnetventil Och Justerbart Utgångstryck

Nano CO2-regulator Med Magnetmagnetventil Och Justerbart Utgångstryck

896,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

 • Perfekt för nano eller små akvarier.
 • Högsta kvalitet design och tillverkning.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos ett akvarium (20L - 500L).
 • 12v Magnetventil med magnetventil gör att CO2 kan slås på / av vid bestämda tider.
 • Precision Pisco nålventil för ultimat doseringskontroll så låg som 1 bubbla / 10 sekunder.
 • Tryckmätare som visar uteffekt / arbetstryck.
 • Ansluts till nano CO2-patroner med 5/8 "-18 UNF-tråd (vanligtvis 88g och 95g patroner).
 • Fungerar med någon CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.

Beskrivning

Vår Nano CO2-regulator har utformats speciellt för att tillgodose behoven hos små / nano akvarier som vanligtvis kräver lägre nivåer av CO2-dosering.

Regulatorn har justerbart utmatningstryck för att säkerställa att det uppfyller de tryckkrav som krävs för att köra de bästa CO2-diffusorerna. Den har också en Pisco nålventil med hög precision, vilket möjliggör en otrolig finjustering av CO2-dosering så låg som 1 bubbla var 10: e sekund. Den integrerade magnetventilen möjliggör att koldioxidflödet stängs av över natten när akvariefabrikerna inte fotosyntesiseras. det innebär att du inte slösar ut CO2 genom att dosera när det inte behövs, vilket innebär att din koldioxidutbud kommer att hålla mycket längre tid och spara pengar på lång sikt. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift.

Det har också en tryckmätare som visar utmatning / arbetstryck, som kan justeras med hjälp av tryckreglaget. Regulatorn bifogar mini-CO2-patroner med trådstandard på 5/8 "-18 UNF (säljs även av CO2 Supermarket).

Instruktioner

 • Ställ uttryckstrycket till minimum genom att vrida tryckreglaget vrids helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Skruva CO2-patronen in i regulatorn. Det kan hända att du känner lite motstånd eftersom stiftet inuti regulatorn sätter igång toppen av CO2-patronen för att lossa gasen. patronen är inkopplad, den ska inte avlägsnas förrän all gas har använts.
 • Placera CO2-patronen i basen / hållaren. Basen har en klibbig kudde under, som kan användas för att ge ytterligare support vid behov.
 • Sätt i solenoiden i nätkontakten och sätt på.
 • Vrid tryckreglaget medsols tills tryckmätaren uppgår till 0,3 MPa (ungefär 40 PSI). Detta är en bra utgångspunkt för de flesta CO2-diffusorer. Det kan öka om nödvändigt.
 • Med bubbelräknaren monterad, vrid nålventilen antic låsvis för att uppnå den önskade bubbelsatsen. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera doseringen i enlighet med detta, dvs 1 bubbla / 2 sekunder för 75L akvarium.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för Nano CO2 Regulator
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Danny P. Verifierad köpare 14th Jun 2019
Enkel effektiv fungerar bra med en tidsplugg Enkel effektiv fungerar bra med en tidsplugg
Tim E. Verifierad köpare 16th May 2019
Saknade packningen i reg. Ärligt misstag så inga problem där. Hjälpte mig att ta reda på problemet, med snabba ersättningar och support. utmärkt kit fungerar nu bra i mitt akvarium. Köp skit, köp två gånger. Utmärkt bit av kit som jag kan berätta kommer att vara en livstid. Saknade packningen i reg. Ärligt misstag så inga problem där. Hjälpte mig att ta reda på problemet, med snabba ersättningar och support. utmärkt kit fungerar nu bra i mitt akvarium. Köp skit, köp två gånger. Utmärkt bit av kit som jag kan berätta kommer att vara en livstid.
Tim S. Verifierad köpare 3rd Mar 2019
Detta måste vara den bästa lilla regulatorn någonsin gjord. Värd varenda krona. Om du har något 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista etc. Chuck deras otäcka små regulatorer ut och få en av dessa. Justerbart tryck. Mycket exakt justering av co2-utgången. Jag kommer inte att använda någon annan regulator nu. Detta måste vara den bästa lilla regulatorn någonsin gjord. Värd varenda krona. Om du har något 88g eller 95g co2 kit.. Fluval. ista etc. Chuck deras otäcka små regulatorer ut och få en av dessa. Justerbart tryck. Mycket exakt justering av co2-utgången. Jag kommer inte att använda någon annan regulator nu.
Ben B. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Exakt vad jag letade efter min nanoplantade tank och regulatorn och 95g patronen passar perfekt bakom tanken så att jag kan hålla allt ur sikte. Nålventilen fungerar bra och jag kan reglera flödet till ungefär en bubbla per minut, vilket är exakt den låga doseringen jag letade efter. Exakt vad jag letade efter min nanoplantade tank och regulatorn och 95g patronen passar perfekt bakom tanken så att jag kan hålla allt ur sikte. Nålventilen fungerar bra och jag kan reglera flödet till ungefär en bubbla per minut, vilket är exakt den låga doseringen jag letade efter.
Carl Verifierad köpare 3rd Feb 2019
Den jag fick först blev bruten efter att ha kommit i kontakt med co2 stormarknad de drog ut alla stopp och sorterade den genast. Skulle köpa från dessa killar igen. Trevlig en Martin. Den jag fick först blev bruten efter att ha kommit i kontakt med co2 stormarknad de drog ut alla stopp och sorterade den genast. Skulle köpa från dessa killar igen. Trevlig en Martin.
Albi . Verifierad köpare 14th Jan 2019
Bra service och produkter som alltid. Tack. Bra service och produkter som alltid. Tack.
Tony W. Verifierad köpare 10th Dec 2018
Utmärkt stycke kit enkelt att ställa in. Bra konstruerad. Första klassens service från detta företag Utmärkt stycke kit enkelt att ställa in. Bra konstruerad. Första klassens service från detta företag
Nik T. Verifierad köpare 11th May 2018
En riktigt bra regulator. Mycket fin kontroll av tryck och doseringskontroll - precis vad jag följde efter min 40L nano En riktigt bra regulator. Mycket fin kontroll av tryck och doseringskontroll - precis vad jag följde efter min 40L nano
Chuck M. Verifierad köpare 25th Apr 2018
Väldigt bra kvalitet. Bästa jag har sett. Värt pengarna! Väldigt bra kvalitet. Bästa jag har sett. Värt pengarna!
John S. Verifierad köpare 17th Apr 2018
Jag har det fulla kitet och det fungerar väldigt bra. Jag har det fulla kitet och det fungerar väldigt bra.
Se fler recensioner  Loading
Nano CO2-regulator framifrån
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt