Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-reglerare > Dual Stage > Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12v Dc Solenoid Och Pisco Valve

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator Med 12V DC Solenoid Och Pisco Valve

2 048,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

 • Högsta kvalitet design och tillverkning.
 • Dual-steg mekanism säkerställer konstant utmatningstryck under hela livslängden.
 • Justerbart utgångstryck 0-8 bar för att tillgodose behoven hos ett akvarium (20L - 3000L).
 • Integrerad 12V DC-magnet med hög prestanda - säker, låg strömförbrukning, sval temperatur och garanterat inget ljud.
 • Hög precision Pisco nålventil för ultimat doseringskontroll.
 • Dual-tryckmätare visar inmatningstryck och utgående arbetstryck.
 • Magnetventil med magnetventil gör att CO2 kan slås på / av vid bestämda tider.
 • Industriell standardmutter, kompatibel med DIN 477 / BS 341 Nr 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien).
 • Fungerar med någon CO2-diffusor.
 • Val av plugg och spänning.

Beskrivning

Otroligt funktion, design och tillverkning - Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC solenoid och Pisco-ventil ger högsta möjliga prestanda.

Dubbelstegsmekanismen säkerställer att utryckstrycket inte ökar, även om inmatningstrycket ökar eller minskar, vilket kan hända under CO2-cylinderns livslängd. Detta ger dig trygghet att trycket och flödet alltid kommer att ligga kvar på den nivå du har ställt på.

Det justerbara utryckstrycket garanterar att regulatorn kan tillgodose behoven hos ett akvarium, oavsett om det är ett litet nano akvarium på bara 20 liter eller ett 3000-liters akvarium som kräver flera diffusorer, kan denna regulator ge det tryck som behövs.

Regulatorn levereras med en avancerad 12V DC magnetventil monterad som standard. Det garanterar säker drift, låg strömförbrukning, sval driftstemperatur och eliminerar möjligheten till något surrande ljud. Tillägget av solenoiden gör att regulatorn kan anslutas till en timerplugg eller pH-regulator så att doseringen av CO2 kan styras. Detta gör att koldioxidflödet kan stängas av när akvarilamporna inte är på och växterna inte fotosyntesiserar och inte dra nytta av tillsatsen av koldioxid.

En hög precision Pisco-ventilen är utrustad som standard, vilket ger en mycket hög noggrannhet för CO2-dosering. Doseringen kan uppnås så lågt som 1 bubbla / 10 sekunder, till ett konstant flöde av CO2, vilket gör det möjligt att fungera för små nano akvarier på 20 liter till stora akvarier av flera tusen liter.

Instruktioner

 • Dra åt regulatorn till din CO2-cylinder med hjälp av en nyckel eller skiftnyckel. Använd inte händerna för att dra åt det, det kommer inte att skapa tillräcklig tätning och kommer sannolikt att läcka.
 • Ställ uttryckstrycket till minimum genom att vrida tryckreglaget helt moturs.
 • Stäng nålventilen genom att vrida helt medurs.
 • Anslut solenoiden till ett vägguttag och sätt på den.
 • Öppna gasflödet från din CO2-cylinder.
 • Cylinderspärrmätaren anger nu cylinderns tryck. Vrid tryckreglaget medsols tills det läser 40PSI, vilket är en bra utgångspunkt för en enkel diffusorinstallation.
 • Med bubbelräknaren monterad, vrid nålventilen moturs för att uppnå önskad bubbelsats. 1 bubbla / sekund är lämplig för ett 150L akvarium - justera doseringen i enlighet med detta, dvs 2 bubblor / sekund för 300L akvarium.
 • Klicka här för att läsa den fullständiga installationshandboken för två stegs regulator
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Philip M. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Kom som en del av co2 systemet jag köpte från co2 stormarknad. Fast det här är min första regulator / system och har inget att jämföra med, allt jag kan säga är att jag är väldigt nöjd med det, det var lätt att få setup och det har fungerat felfritt. Jag tycker också om sinnesroen i tvåstegsmekanismen ger veta att jag inte kommer att ha några problem med sluten av tankdumpen. Kom som en del av co2 systemet jag köpte från co2 stormarknad. Fast det här är min första regulator / system och har inget att jämföra med, allt jag kan säga är att jag är väldigt nöjd med det, det var lätt att få setup och det har fungerat felfritt. Jag tycker också om sinnesroen i tvåstegsmekanismen ger veta att jag inte kommer att ha några problem med sluten av tankdumpen.
Conrad W. Verifierad köpare 26th May 2019
Briljant produkt - fungerar precis som det behövs och instals lätt utan krångel. Min tidigare installation är nu på en planterad nanotank och detta har installerats på en 6kg cylinder som matar mitt gemenskaps akvarium. Briljant produkt - fungerar precis som det behövs och instals lätt utan krångel. Min tidigare installation är nu på en planterad nanotank och detta har installerats på en 6kg cylinder som matar mitt gemenskaps akvarium.
Len W. Verifierad köpare 21st May 2019
Detta är en mycket bra del av det pris som betalas. Detta är en mycket bra del av det pris som betalas.
Chris J. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Jag fick detta som en del av Ultimate CO2 System. Regulatorn är gjord till en mycket hög standard och mycket lätt att byta tryck och flöde för att uppnå önskad doseringshastighet. Tvåstegsaspekten ger mig lugn och ro att jag inte kommer att få slut på tankdumpen (EOTD). Jag fick detta som en del av Ultimate CO2 System. Regulatorn är gjord till en mycket hög standard och mycket lätt att byta tryck och flöde för att uppnå önskad doseringshastighet. Tvåstegsaspekten ger mig lugn och ro att jag inte kommer att få slut på tankdumpen (EOTD).
Charlie T. Verifierad köpare 27th Mar 2019
Detta är verkligen en bra bit av kit, bra kvalitet, lätt att passa Detta är verkligen en bra bit av kit, bra kvalitet, lätt att passa
Enda V. Verifierad köpare 18th Mar 2019
Fantastisk regulator, mycket exakt och lätt att använda. Fantastisk regulator, mycket exakt och lätt att använda.
Sarah J. Verifierad köpare 22nd Nov 2018
Detta är min andra regulator första gången jag fick en riktigt billig import och användes såååå mycket co2! En vän sa co2-snabbköpet levererade utrustning av god kvalitet och de hade inte fel. Denna regulator är robust, ventilen på framsidan hjälper till att se till att det inte finns några läckor! Pisco-ventilen är fantastisk. Det finns en liten kontroll så att du kan se till att Läs mer... Detta är min andra regulator första gången jag fick en riktigt billig import och användes såååå mycket co2! En vän sa co2-snabbköpet levererade utrustning av god kvalitet och de hade inte fel. Denna regulator är robust, ventilen på framsidan hjälper till att se till att det inte finns några läckor! Pisco-ventilen är fantastisk. Det finns en liten kontroll så att du kan se till att du har rätt mängd co2 som går in i din tank. Solenoid fungerar en dröm och med en timer behöver jag inte oroa mig alls! Co2-supermarket svara på mina frågor inom kort och paketet kom väldigt snabbt!
Gareth W. Verifierad köpare 17th Oct 2018
Köpt som ett komplett kit. Lätt att installera och felfri drift under de senaste två åren. Nålventilen är enkel att reglera CO2-försörjningen. Köpt som ett komplett kit. Lätt att installera och felfri drift under de senaste två åren. Nålventilen är enkel att reglera CO2-försörjningen.
Simon W. Verifierad köpare 23rd Sep 2018
Jag köpte på rekommendation från en vän som nyligen köpte samma regulator och jag har varit lika imponerad som han var. Utmärkt byggkvalitet, bra funktioner med dubbelstegsfunktion, justerbart tryck, precisionsventil och 12V-magnet, och till ett mycket rimligt pris. Jag köpte på rekommendation från en vän som nyligen köpte samma regulator och jag har varit lika imponerad som han var. Utmärkt byggkvalitet, bra funktioner med dubbelstegsfunktion, justerbart tryck, precisionsventil och 12V-magnet, och till ett mycket rimligt pris.
Trevor B. Verifierad köpare 28th Aug 2018
Jag har haft det på jobbet i drygt en vecka och jag kan inte fel det. Bra kvalitet och funktionalitet till ett mycket rimligt pris. Jag har haft det på jobbet i drygt en vecka och jag kan inte fel det. Bra kvalitet och funktionalitet till ett mycket rimligt pris.
Se fler recensioner  Loading
Cylinderanslutning
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt