Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-diffusorer > Spiral CO2-diffusorer > 9 Spiralglas Petal Pollen Co2-diffusor - För Akvarier Upp Till 180l

9 Spiralt Glas Petal Pollen CO2-diffusor För Akvarier Upp Till 180L

159,99 kr
9 Spiralglas Petal Pollen CO2-diffusor - För akvarier upp till 180L
 

Nyckelfakta

  • 9 Spiraler inuti diffusor.
  • Diffuser Kroppslängd 12cm.
  • Keramisk skivdiameter 2,5 cm.
  • Rekommenderas för akvarier upp till 180L.
  • 2 x Sugkoppar ingår.
 

Beskrivning

Dessa vackert utformade spiraldiffusorer ser ut som något från en galen forskare laboratorium och skapar säkert en kontaktpunkt för ditt akvarium. Du kan se CO2 som spiraler upp spolarna inuti diffusorn, vilket skapar en memoriserande effekt. Koldioxiden tvingas sedan genom en keramisk skiva, vilket skapar en fin dimma av CO2-bubblor, som sedan diffunderar i akvarievatten.

Spridaren har också en attraktiv petalfälg, vilket gör så mycket av en designfunktion som att ge praktisk funktion.

Instruktioner

  • Eftersom objektet är gjord av glas är det naturligtvis känsligt, och extra försiktighet måste vidtas när den monteras i akvariet. Det rekommenderas starkt att slangen först värms i nykokt vatten för att mjuka spetsen när du trycker på diffusorinloppet.
  • Ställ precis ovanför substratet under filterutflödet. Detta kommer att säkerställa att bubblorna träder in i flödet av vatten från filtret och håller CO2 längre i suspension, vilket ökar koldioxiddiffusionsnivån.
  • När diffusorn är ansluten först kan du hitta CO2-utsläpp från ett litet hål längst ner i spiralerna. Var säker, hålet är tänkt att vara där och det här är normalt beteende. När diffusorn har nedsänkts i vattnet i några dagar, kommer diffusorns kammare att fylla med vatten och den spiralande effekten börjar.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Jo W. Verifierad köpare 3rd Oct 2019
Fungerade bra till att börja med då knäppte den krökta delen av röret, inte säker på hur men du måste vara väldigt försiktig med dem, bytte till en utan kurvan och det verkar bättre och lättare att installera. Fungerade bra till att börja med då knäppte den krökta delen av röret, inte säker på hur men du måste vara väldigt försiktig med dem, bytte till en utan kurvan och det verkar bättre och lättare att installera.
Conrad W. Verifierad köpare 26th May 2019
När det var tillräckligt grundat fungerade det bra och är fascinerande att titta på När det var tillräckligt grundat fungerade det bra och är fascinerande att titta på
Jonas B. Verifierad köpare 4th Dec 2018
Fick det snabbt levererat till Sverige. Kundtjänst hade bra service. Definitivt rekommendera c02supermarket. Fick det snabbt levererat till Sverige. Kundtjänst hade bra service. Definitivt rekommendera c02supermarket.
Edward M. Verifierad köpare 24th Feb 2018
Verkar kvalitetsstycke, men tar lång tid att mätta när man använder den först Verkar kvalitetsstycke, men tar lång tid att mätta när man använder den först
Olivier A. Verifierad köpare 27th Feb 2016
Hej (från Bordeaux i Frankrike) Jag köpte denna produkt efter år av plastisk CO2-användning. Detta snygga spiralglas är mycket användbart och ekonomiskt med CO2. Din, Olivier Hej (från Bordeaux i Frankrike) Jag köpte denna produkt efter år av plastisk CO2-användning. Detta snygga spiralglas är mycket användbart och ekonomiskt med CO2. Din, Olivier
Simon J. Verifierad köpare 15th Oct 2015
Jag köpte ett komplett CO2-system för min son till sin födelsedag och han valde denna diffusor. Jag var mycket imponerad av nivån på hantverk som har gått på att göra detta, och verkligen för under £ 15 är det riktigt bra. Efter att den fyllts med vatten skapar den en vacker spiral effekt och CO2 kommer ut i små bubblor som verkar försvinnas ganska mycket när de når ytan. Jag köpte ett komplett CO2-system för min son till sin födelsedag och han valde denna diffusor. Jag var mycket imponerad av nivån på hantverk som har gått på att göra detta, och verkligen för under £ 15 är det riktigt bra. Efter att den fyllts med vatten skapar den en vacker spiral effekt och CO2 kommer ut i små bubblor som verkar försvinnas ganska mycket när de når ytan.

Fotovisare

Foto av stor Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuser för planterade akvarier
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt