Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80l - 500l

Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80L - 500L

1 530,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Dual gauge CO2-regulator med nätström.
  • Precisionsregulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Advanced Easy CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Det avancerade akvariet CO2-systemet kombinerar högkvalitativa produkter med en överkomlig prislapp och innehåller allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt och effektivt CO2-system för att uppnå en fantastisk växttillväxt i ditt akvarium.

Regulatorn har dubbla tryckmätare som visar cylindertrycket och utlopps- / arbetstrycket och en magnetventil som kan anslutas till ett eluttag eller timeruttag så att CO2-utlopp kan slås på och av vid definierade intervaller (vanligtvis att sammanfalla med när akvarilamporna lyser). Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Nålventilen möjliggör finjustering av CO2-dosering och kan uppnå doseringshastigheter så låga som 1 bubbla / 4 sekunder.

Som tidigare nämnts, övervakas doseringen genom att räkna hur många bubblor per sekund (eller minut) läggs till akvarievattnet. Bubblorna räknas med en "bubbelräknare" som är en anordning som ansluter till regulatorns nålventil och låter dig se gasbubblor som reser genom enheten. En högkvalitativ bubbelräknare ingår också i satsen.

Som standard kopplar regulatorn till "normala" CO2-cylindrar, men du kan också lägga till en "Easy CO2 Adapter" som möjliggör användning av lättillgängliga CO2-cylindrar från high street-affärer, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindrar. Den typ av adapter som ingår i detta kit är "Advanced" -modellen, som möjliggör koppling till cylindern innan vredet vrids för att lossa gasen. Detta garanterar att regulatorn, adaptern och cylindern kan anslutas och kontrolleras innan de släpper ut gasen. vilket gör det både säkert och enkelt att installera och använda.

En atomiseringsdiffusor är också försedd med CO2-systemet, och du kan välja mellan "bazooka" -typ som används inom akvariet eller "inline" -typ som är anslutet till filterröret som vatten- går in i akvariet från ditt filter. Förstoringsdiffusorerna ger exceptionella nivåer av CO2-diffusion eftersom storleken på de bubblor som utsänds är otroligt liten.

Den drop-checker som ingår i systemet ändrar färg för att återspegla CO2-nivåerna inom akvariet. Enheten är permanent installerad i akvariet och gör att du kan ändra din CO2-dos (med hjälp av nålventilen och bubbelräknaren) för att uppnå optimala CO2-nivåer. Om drop-checkaren är blå indikerar den inte tillräckligt med koldioxidnivåer. Om det är gult indikerar det alltför mycket CO2. och om den är grön indikerar den optimala CO2-nivån.

Även inkluderade är de olika tillbehören som behövs, till exempel Polyuretanrör för att ansluta delarna tillsammans, och även sugklipp för att säkerställa att slangen är snyggt gömd från utsikten.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Fredrik K. Verifierad köpare 18th Jun 2020
Väldigt nöjd, väldigt bra instruktioner och mycket lätt att installera. Mycket bra och snabba svar vid frågor! Väldigt nöjd, väldigt bra instruktioner och mycket lätt att installera. Mycket bra och snabba svar vid frågor!
Gunnar E. Verifierad köpare 20th Jan 2020
Väldigt nöjd med CO2 utrustningen. Fungerade mycket bra att montera enligt tydliga instruktioner. Samt mycket snabbt och trevligt bemötande på frågor. Bara +++++ Väldigt nöjd med CO2 utrustningen. Fungerade mycket bra att montera enligt tydliga instruktioner. Samt mycket snabbt och trevligt bemötande på frågor. Bara +++++
Mats H. Verifierad köpare 24th Dec 2019
Perfekt paket för mitt akvarium mycket snabb leverans Perfekt paket för mitt akvarium mycket snabb leverans
Stephen S. Verifierad köpare 15th Dec 2019
Mycket bra co2 akvariumsats. Delar av god kvalitet Mycket bra co2 akvariumsats. Delar av god kvalitet
Andrew R. Verifierad köpare 12th Dec 2019
Fantastiskt lite kit, mycket välgjord och perfekt för min planterade tank. Föremål kom mycket snabbt och var ganska enkla att installera efter instruktionerna från CO2-stormarknaden. Jag hade lite problem med magnetventilen men detta korrigerades extremt snabbt av Martin på CO2-övermarknaden. 5 stjärnor för både produkt- och kundservice. Fantastiskt lite kit, mycket välgjord och perfekt för min planterade tank. Föremål kom mycket snabbt och var ganska enkla att installera efter instruktionerna från CO2-stormarknaden. Jag hade lite problem med magnetventilen men detta korrigerades extremt snabbt av Martin på CO2-övermarknaden. 5 stjärnor för både produkt- och kundservice.
Joakim A. Verifierad köpare 14th Oct 2019
Överlag ett bra kit för bra peng. Har precis kört igång det och är änsålänge nöjd. Första adaptern blev utbytt utan några problem alls pga att den var ur funktion. Bra service! // Jocke Överlag ett bra kit för bra peng. Har precis kört igång det och är änsålänge nöjd. Första adaptern blev utbytt utan några problem alls pga att den var ur funktion. Bra service! // Jocke
Frode O. Verifierad köpare 16th Aug 2019
Jag kan inte tänka på någon annan webbshop som jag har köpt något från med så snabbhet och service. Det tog bara 20 minuter från jag beställde och tills jag fick en bekräftelse på att den skickades! När den kom var magnetventilen med fel kraftanslutning och spänning. Jag meddelade CO2 Supermarket, och de skickade mig en ny kraftspole samma dag. Tack så mycket Martin för enastående service! Själva Läs mer... Jag kan inte tänka på någon annan webbshop som jag har köpt något från med så snabbhet och service. Det tog bara 20 minuter från jag beställde och tills jag fick en bekräftelse på att den skickades! När den kom var magnetventilen med fel kraftanslutning och spänning. Jag meddelade CO2 Supermarket, och de skickade mig en ny kraftspole samma dag. Tack så mycket Martin för enastående service! Själva kitet var också felfritt. Jag kan starkt rekommendera CO2 Supermarket till vem som helst.
Callum H. Verifierad köpare 30th Jul 2019
I grund och botten om du googlar bästa diffusorer och köper en av dem för 4x är priset på denna diffusör din dum. Denna produkt är utmärkt och den service, en-till-en råd och support du får är oöverträffad. Kan inte rekommendera tillräckligt, kopplade denna produkt till en brandsläckare och mina växter blomstrar, ingen slutar pärla och växa som galen! Om du inte kan bestämma om Läs mer... I grund och botten om du googlar bästa diffusorer och köper en av dem för 4x är priset på denna diffusör din dum. Denna produkt är utmärkt och den service, en-till-en råd och support du får är oöverträffad. Kan inte rekommendera tillräckligt, kopplade denna produkt till en brandsläckare och mina växter blomstrar, ingen slutar pärla och växa som galen! Om du inte kan bestämma om du ska få ett co2-system skulle jag 100 000% procent och definitivt använda det här företaget inte vara lyckligare. P. Jag är inte sponsrad just nu för att få min dröminställning haha
Colin W. Verifierad köpare 10th Jul 2019
Utmärkt service utmärkt produkt utmärkt leverans Tack så mycket Utmärkt service utmärkt produkt utmärkt leverans Tack så mycket
Lukas K. Verifierad köpare 27th May 2019
Kom som paket. Lätt att sätta ihop och jobbar snyggt. Kom som paket. Lätt att sätta ihop och jobbar snyggt.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil och dubbla mätare
CO2-regulator med magnetventil och dubbla mätare
Den är utformad för att användas specifikt med akvarier och har en lättanpassad design, magnetventil, dubbla tryckmätare och exakt nålventil för exakt CO2-dosering. Regulatorn passar till cylindrar med horisontella ventiler, den typ som finns på industriella CO2-cylindrar.
 
 
 
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt