Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80l - 500l

Avancerat Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80L - 500L

1 395,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Dual gauge CO2-regulator med nätström.
  • Precisionsregulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Advanced Easy CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Det avancerade akvariet CO2-systemet kombinerar högkvalitativa produkter med en överkomlig prislapp och innehåller allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt och effektivt CO2-system för att uppnå en fantastisk växttillväxt i ditt akvarium.

Regulatorn har dubbla tryckmätare som visar cylindertrycket och utlopps- / arbetstrycket och en magnetventil som kan anslutas till ett eluttag eller timeruttag så att CO2-utlopp kan slås på och av vid definierade intervaller (vanligtvis att sammanfalla med när akvarilamporna lyser). Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Nålventilen möjliggör finjustering av CO2-dosering och kan uppnå doseringshastigheter så låga som 1 bubbla / 4 sekunder.

Som tidigare nämnts, övervakas doseringen genom att räkna hur många bubblor per sekund (eller minut) läggs till akvarievattnet. Bubblorna räknas med en "bubbelräknare" som är en anordning som ansluter till regulatorns nålventil och låter dig se gasbubblor som reser genom enheten. En högkvalitativ bubbelräknare ingår också i satsen.

Som standard kopplar regulatorn till "normala" CO2-cylindrar, men du kan också lägga till en "Easy CO2 Adapter" som möjliggör användning av lättillgängliga CO2-cylindrar från high street-affärer, som SodaStream, Disposable CO2, eller Paintball cylindrar. Den typ av adapter som ingår i detta kit är "Advanced" -modellen, som möjliggör koppling till cylindern innan vredet vrids för att lossa gasen. Detta garanterar att regulatorn, adaptern och cylindern kan anslutas och kontrolleras innan de släpper ut gasen. vilket gör det både säkert och enkelt att installera och använda.

En atomiseringsdiffusor är också försedd med CO2-systemet, och du kan välja mellan "bazooka" -typ som används inom akvariet eller "inline" -typ som är anslutet till filterröret som vatten- går in i akvariet från ditt filter. Förstoringsdiffusorerna ger exceptionella nivåer av CO2-diffusion eftersom storleken på de bubblor som utsänds är otroligt liten.

Den drop-checker som ingår i systemet ändrar färg för att återspegla CO2-nivåerna inom akvariet. Enheten är permanent installerad i akvariet och gör att du kan ändra din CO2-dos (med hjälp av nålventilen och bubbelräknaren) för att uppnå optimala CO2-nivåer. Om drop-checkaren är blå indikerar den inte tillräckligt med koldioxidnivåer. Om det är gult indikerar det alltför mycket CO2. och om den är grön indikerar den optimala CO2-nivån.

Även inkluderade är de olika tillbehören som behövs, till exempel Polyuretanrör för att ansluta delarna tillsammans, och även sugklipp för att säkerställa att slangen är snyggt gömd från utsikten.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Colin W. Verifierad köpare 10th Jul 2019
Utmärkt service utmärkt produkt utmärkt leverans Tack så mycket Utmärkt service utmärkt produkt utmärkt leverans Tack så mycket
Lukas K. Verifierad köpare 27th May 2019
Kom som paket. Lätt att sätta ihop och jobbar snyggt. Kom som paket. Lätt att sätta ihop och jobbar snyggt.
Daniel T. Verifierad köpare 2nd May 2019
Alla levereras snabbt och i ett stycke. Fantastiska produkter och service, skulle inte tveka att köpa från dem igen. Första klass! Alla levereras snabbt och i ett stycke. Fantastiska produkter och service, skulle inte tveka att köpa från dem igen. Första klass!
Nicholas B. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Superb service. Mycket snabb leverans och ser ut som ett utmärkt kit. Jag är väldigt imponerad av webbplatsen och de tydliga instruktionerna för vad varje del av kit är för och hur man använder den. Jag skulle verkligen rekommendera denna butik till någon som sätter upp ett nytt akvarium. Superb service. Mycket snabb leverans och ser ut som ett utmärkt kit. Jag är väldigt imponerad av webbplatsen och de tydliga instruktionerna för vad varje del av kit är för och hur man använder den. Jag skulle verkligen rekommendera denna butik till någon som sätter upp ett nytt akvarium.
Thierry P. Verifierad köpare 14th Apr 2019
Snabb +++ Compliant +++ Tack +++ Snabb +++ Compliant +++ Tack +++
Christopher M. Verifierad köpare 13th Apr 2019
Kvalitetssats till ett konkurrenskraftigt pris. Allt där du behöver komma igång snabbt med utmärkta instruktioner och snabb support om det behövs. Kvalitetssats till ett konkurrenskraftigt pris. Allt där du behöver komma igång snabbt med utmärkta instruktioner och snabb support om det behövs.
Phil N. Verifierad köpare 26th Mar 2019
Absolut fantastiskt! Kunde inte fel någon av det. Detta system innehåller allt som behövs för en nybörjare växthållare, jag har installerats i ett par veckor nu och har några väldigt glada växter. Mer överkomligt än mina lokala fiskhållare, och ser ut att byggas för att hålla. Absolut fantastiskt! Kunde inte fel någon av det. Detta system innehåller allt som behövs för en nybörjare växthållare, jag har installerats i ett par veckor nu och har några väldigt glada växter. Mer överkomligt än mina lokala fiskhållare, och ser ut att byggas för att hålla.
Conny J. Verifierad köpare 3rd Feb 2019
Väldigt enkelt att installera, med grund inställning 1 bubbla/sekund i mitt kar med mkt växter blev det perfekt redan första gången. Väldigt enkelt att installera, med grund inställning 1 bubbla/sekund i mitt kar med mkt växter blev det perfekt redan första gången.
Nigel L. Verifierad köpare 2nd Feb 2019
Så jag tillbringade £ 173 med dessa killar. Jag har bara haft problem med ett inkonsekvent system. Jag kontaktade co2 stormarknad och fick ganska ett nedlåtande email svar, inte vad jag förväntar mig som jag hade spenderat nästan £ 200 men de hade mina pengar då. Jag har läst installationsanvisningarna, jag har läst vanliga frågor, jag har skymt utrustningen i skum, jag har åtdragit Läs mer... Så jag tillbringade £ 173 med dessa killar. Jag har bara haft problem med ett inkonsekvent system. Jag kontaktade co2 stormarknad och fick ganska ett nedlåtande email svar, inte vad jag förväntar mig som jag hade spenderat nästan £ 200 men de hade mina pengar då. Jag har läst installationsanvisningarna, jag har läst vanliga frågor, jag har skymt utrustningen i skum, jag har åtdragit leder tills jag är blå i ansiktet. Jag märker recensioner är generellt positiva, jag måste vara en av de oturiga. Jag märker co2-stormarknaden är stolta över god kundservice, jag måste vara en av de olyckliga. Så vid slutet av dagen har jag spenderat £ 173 med dessa killar och förmodligen ca £ 85 slösat i sodaströmgas som försöker ge det en sista gång, strammer lite hårdare, men e-post från Martin föreslog att det var mitt fel som minst det var hans ton. Ingen uppföljningskontakt för att se om jag hade sorterat det.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Vi är ledsna att läsa din recension, Nigel, men det här har kommit helt ur det blå. Jag kan se att du köpte ditt CO2-system för ett år sedan (Jan 2018) och ja du kontaktade oss för att rapportera ett problem med läckage men gjorde det bara 5 månader senare i juni 2018, då du var förståeligt frustrerad. Vi skrev omgående (bara 2 timmar senare) för att föreslå hur man identifierar var läckan inträffade och vi skulle då ta saker därifrån.

Vi följde inte med dig eftersom vi frågade i vårt e-postmeddelande om att du skulle kontakta oss igen om du hade några ytterligare problem, och vi hörde ingenting tillbaka från dig efter det. Så, vi vet verkligen inte vad vi kunde ha gjort? Så vitt vi visste var frågan löst.

Tyvärr vid detta tillfälle, snarare än att kontakta oss som vi hade bett dig om, har du lagt fram en dålig recension som innebär att vi har varit oförskämd, gagnlöst och ignorerat dig, när vi inte gjort någonting av den sorten och på intet sätt gjorde det Vi menar att detta var ditt fel. Om du kände det sättet så är vi uppenbarligen mycket ledsen, men vi försökte genuienly vårt bästa för att hjälpa dig. Vi har laddat upp vårt svar till dig här så att folk kan se exakt vad vi sa och göra sin egen dom:Vi är verkligen stolta över att hjälpa våra kunder, så trots att vi tycker om denna recension välkomnar vi dig fortfarande att kontakta oss för att försöka fastställa exakt vad som är fel med ditt system och komma med en lösning.

Aaron E. Verifierad köpare 19th Jan 2019
Bra köp - verkligen glad att jag hittade den här sidan. Det är min enda CO2-butik jag går till !! Personal verkligen användbart också. Bra köp - verkligen glad att jag hittade den här sidan. Det är min enda CO2-butik jag går till !! Personal verkligen användbart också.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
Designad för användning speciellt med akvarier, den har en lättanpassad design, magnetventil, dubbla tryckmätare och noggrann nålventil för exakt CO2-dosering. Regulatorn passar till cylindrar med horisontella ventiler, den typ som finns på industriella CO2-cylindrar.
 
 
 
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt