Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L +

2 782,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
336,49 kr
Extra utgångsgrenrör och bubbelräknare för Ultimate-Pro-regulatorn
 

Nyckelfakta

  • Överst i området Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12V DC solenoid för tidsstyrd styrning av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Lägg snabbt och enkelt till fler utgångsgrenar för att använda flera diffusorer.
  • Precisionsbubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Släppkontroll för korrekt CO2-dosering.
  • Växtgödsel för komplett växtnäring.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.
 

Beskrivning

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System ger den högsta prestandanivån och kontrollen för din CO2-dosering av akvariet. Varje komponent i systemet är det bästa tillgängliga och oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en högkvalitativ 12v DC magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift. En nålventil med hög precision installeras som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och upprätthålls med ackompanjemang av precisionsbubbläknare. Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, från ett 30L nanoakvarium till ett 3000L liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil är ansluten till (tillval) pH-regulatorn, som kontinuerligt övervakar pH-nivån i akvariet och slår på och stänger av CO2 i enlighet därmed för att upprätthålla stabila pH och CO2-nivåer. Används i kombination med Drop Checker kan du identifiera den optimala pH och CO2-nivån för ditt akvarium och upprätthålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och hjälper också till att hämma algtillväxt.

Distusionsalternativen som levereras med CO2-systemet är i "atomizer" -familjen av diffusor, som producerar otroligt små ('atomstorlek') bubblor som lätt diffunderar i akvariet och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av koldioxiden "absorberas" och mycket lite koldioxid slösas bort.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att växa nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar försvinner växterna så småningom, även med tillsats av koldioxid. (Valfritt) växtgödselmedel som kommer med 'Ultimate Dual Stage CO2 System' kommer att ge dina akvarieväxter alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver för att växa och blomstra.

Den (valfria) 'Easy CO2 adapter' ger dig möjligheten att använda lätt tillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna källa gasen för ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från butiker i gatan.

Att sätta samman allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2 System till det allra bästa CO2-CO2-systemet som pengar kan köpa.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Simon K. Verifierad köpare 26th Jan 2022
Riktigt bra CO2-system, jag blev positivt överraskad av kvaliteten på allt, speciellt regulatorn som är enastående. Riktigt nöjd med mitt köp och tjänsten från CO2 Supermarket Riktigt bra CO2-system, jag blev positivt överraskad av kvaliteten på allt, speciellt regulatorn som är enastående. Riktigt nöjd med mitt köp och tjänsten från CO2 Supermarket
Rob B. Verifierad köpare 21st Nov 2021
Bra kvalitetsprodukter som kom snabbt. Systemet har installerats i över 3 veckor nu och växterna växer bra med bonusen att inga tecken på alger finns. Frågor hanterades snabbt via e-post, så överlag är jag mycket nöjd. Bra kvalitetsprodukter som kom snabbt. Systemet har installerats i över 3 veckor nu och växterna växer bra med bonusen att inga tecken på alger finns. Frågor hanterades snabbt via e-post, så överlag är jag mycket nöjd.
Patrick F. Verifierad köpare 16th Oct 2021
Inget att säga, mycket bra material, alla komponenter i satsen är av hög kvalitet. Lätt att installera utrustning och tydliga instruktioner på webbplatsen. Jag hade ett litet problem med felaktig återmontering av bubbelräknaren (efter att ha avmonterat den av misstag) och kundservice svarade mig inom en halv dag, problemet var löst. Så 5 stjärnor Läs mer... Inget att säga, mycket bra material, alla komponenter i satsen är av hög kvalitet. Lätt att installera utrustning och tydliga instruktioner på webbplatsen. Jag hade ett litet problem med felaktig återmontering av bubbelräknaren (efter att ha avmonterat den av misstag) och kundservice svarade mig inom en halv dag, problemet var löst. Så 5 stjärnor förtjänade, tack till hela ditt team. *** Patrick ***
Graham S. Verifierad köpare 30th Aug 2021
Lätt att installera och uppnådde det resultat jag ville ha inom några timmar efter användning. Lätt att installera och uppnådde det resultat jag ville ha inom några timmar efter användning.
Sam T. Verifierad köpare 26th Aug 2021
Jag har alltid kämpat för att få mina växter att växa men det här har gjort en enorm skillnad och jag är mycket nöjd med det. Jag har alltid kämpat för att få mina växter att växa men det här har gjort en enorm skillnad och jag är mycket nöjd med det.
Michael M. Verifierad köpare 3rd Aug 2021
Detta är mitt första co2 -system så jag var lite orolig eftersom det hela verkar lite komplicerat, men jag fick utmärkt stöd från killarna på co2 supermarket och instruktionerna som ges är mycket tydliga och enkla att följa, stöds av foton och videor. Jag har haft det igång i nästan 4 veckor och resultaten visar definitivt - mina växter Läs mer... Detta är mitt första co2 -system så jag var lite orolig eftersom det hela verkar lite komplicerat, men jag fick utmärkt stöd från killarna på co2 supermarket och instruktionerna som ges är mycket tydliga och enkla att följa, stöds av foton och videor. Jag har haft det igång i nästan 4 veckor och resultaten visar definitivt - mina växter växer mycket starkare än tidigare och de pärla, vilket de aldrig har gjort tidigare. Naturligtvis är jag väldigt glad och jag kan varmt rekommendera co2 supermarket och detta 'Ultimate-Pro' system.
Steven G. Verifierad köpare 10th Jul 2021
Bra produkt och support Bra produkt och support
David B. Verifierad köpare 2nd Jul 2021
Utmärkt system. Enkelt att ställa in med CO2Supermarket online-vägledning och mycket bra värde jämfört med jämförbara CO2-inställningar. Den inbyggda diffusorn är diskret och fungerar mycket bra. Efter två veckor ser växterna så mycket bättre ut. Utmärkt system. Enkelt att ställa in med CO2Supermarket online-vägledning och mycket bra värde jämfört med jämförbara CO2-inställningar. Den inbyggda diffusorn är diskret och fungerar mycket bra. Efter två veckor ser växterna så mycket bättre ut.
Gabriel S. Verifierad köpare 28th May 2021
Fantastisk produkt och service från co2 stormarknad - bra företag att hantera. Fantastisk produkt och service från co2 stormarknad - bra företag att hantera.
Anthony C. Verifierad köpare 22nd May 2021
Detta är ett lysande system, lätt att använda, utmärkt kvalitet och mina växter växer som aldrig förr. Högt rekommenderad! Detta är ett lysande system, lätt att använda, utmärkt kvalitet och mina växter växer som aldrig förr. Högt rekommenderad!
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator är designad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdump, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt