Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L +

3 050,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
358,99 kr
Extra utgångsgrenrör och bubbelräknare för Ultimate-Pro-regulatorn
 

Nyckelfakta

  • Överst i området Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12V DC solenoid för tidsstyrd styrning av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Lägg snabbt och enkelt till fler utgångsgrenar för att använda flera diffusorer.
  • Precisionsbubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Släppkontroll för korrekt CO2-dosering.
  • Växtgödsel för komplett växtnäring.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.
 

Beskrivning

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System ger den högsta prestandanivån och kontrollen för din CO2-dosering av akvariet. Varje komponent i systemet är det bästa tillgängliga och oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en högkvalitativ 12v DC magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift. En nålventil med hög precision installeras som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och upprätthålls med ackompanjemang av precisionsbubbläknare. Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, från ett 30L nanoakvarium till ett 3000L liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil är ansluten till (tillval) pH-regulatorn, som kontinuerligt övervakar pH-nivån i akvariet och slår på och stänger av CO2 i enlighet därmed för att upprätthålla stabila pH och CO2-nivåer. Används i kombination med Drop Checker kan du identifiera den optimala pH och CO2-nivån för ditt akvarium och upprätthålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och hjälper också till att hämma algtillväxt.

Distusionsalternativen som levereras med CO2-systemet är i "atomizer" -familjen av diffusor, som producerar otroligt små ('atomstorlek') bubblor som lätt diffunderar i akvariet och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av koldioxiden "absorberas" och mycket lite koldioxid slösas bort.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att växa nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar försvinner växterna så småningom, även med tillsats av koldioxid. (Valfritt) växtgödselmedel som kommer med 'Ultimate Dual Stage CO2 System' kommer att ge dina akvarieväxter alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver för att växa och blomstra.

Den (valfria) 'Easy CO2 adapter' ger dig möjligheten att använda lätt tillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna källa gasen för ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från butiker i gatan.

Att sätta samman allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2 System till det allra bästa CO2-CO2-systemet som pengar kan köpa.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Mark D. Verifierad köpare 24th Sep 2020
Fantastisk produkt och service från CO2 Supermarket. Högt rekommenderad! Fantastisk produkt och service från CO2 Supermarket. Högt rekommenderad!
Axel T. Verifierad köpare 20th Sep 2020
Utmärkt! Det har bara varit i en vecka och mina växter växer redan mycket bättre. Pärla också som jag aldrig har sett förut. Utmärkt! Det har bara varit i en vecka och mina växter växer redan mycket bättre. Pärla också som jag aldrig har sett förut.
Gregory L. Verifierad köpare 17th Sep 2020
Bra kit och fantastiskt värde. Allt är toppmarknad. Väldigt glad! Bra kit och fantastiskt värde. Allt är toppmarknad. Väldigt glad!
Andrew S. Verifierad köpare 10th Sep 2020
Efter mycket tid att tänka på att få ett CO2-system tog jag äntligen steget och köpte Ultimate-Pro-systemet. Det var enkelt att komma igång, kanske tog det 20 minuter och sedan lite tid under de närmaste dagarna att justera för att få CO2-nivåerna uppringda med den mycket användbara droppkontrollen som medföljde satsen. Jag har använt Läs mer... Efter mycket tid att tänka på att få ett CO2-system tog jag äntligen steget och köpte Ultimate-Pro-systemet. Det var enkelt att komma igång, kanske tog det 20 minuter och sedan lite tid under de närmaste dagarna att justera för att få CO2-nivåerna uppringda med den mycket användbara droppkontrollen som medföljde satsen. Jag har använt det i ett par veckor nu och jag kan redan se en enorm förbättring av mina växter. Sammantaget är jag väldigt nöjd med mitt köp!
Kim F. Verifierad köpare 27th Aug 2020
Jag har alltid kämpat för att få mina växter att växa och jag har använt co2-systemet i några veckor nu och snarare än att mina växter dör de faktiskt växer. Självklart är jag väldigt glad och tackar co2 stormarknad för att ha hjälpt mig med mina många frågor innan jag köper. Jag har alltid kämpat för att få mina växter att växa och jag har använt co2-systemet i några veckor nu och snarare än att mina växter dör de faktiskt växer. Självklart är jag väldigt glad och tackar co2 stormarknad för att ha hjälpt mig med mina många frågor innan jag köper.
Graham G. Verifierad köpare 15th Aug 2020
Jag kunde inte vara lyckligare med mitt köp, allt i detta CO2-system är av bästa kvalitet - regulatorn, diffusorn, droppkontrollen, till och med sugklämmorna är mycket bra. Jag kan ärligt talat inte fel på en enda sak och jag kan starkt rekommendera alla som vill köpa ett CO2-system. Tjänsten som köpts av CO2-stormarknad var också föredömlig Läs mer... Jag kunde inte vara lyckligare med mitt köp, allt i detta CO2-system är av bästa kvalitet - regulatorn, diffusorn, droppkontrollen, till och med sugklämmorna är mycket bra. Jag kan ärligt talat inte fel på en enda sak och jag kan starkt rekommendera alla som vill köpa ett CO2-system. Tjänsten som köpts av CO2-stormarknad var också föredömlig och de svarade alltid snabbt på mina frågor före försäljning och den levererades nästa morgon trots att jag beställde klockan 16:30 föregående dag.

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator är designad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdump, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt