Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L+

2 626,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
349,99 kr
Extra utgångsgrenrör och bubbelräknare för Ultimate-Pro-regulatorn
 

Nyckelfakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Lägg snabbt och enkelt till fler utmatningsgrenrör för att styra flera diffusorer.
  • Precision bubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet ger den allra högsta nivån av prestanda och kontroll för ditt akvariums CO2-dosering. Varje komponent i systemet är den allra bästa som finns och utstrålar kvalitet.

Den ultimata tvåstegs CO2-regulatorn levereras med en högkvalitativ 12v DC-magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterat ingen bullerdrift. En nålventil med hög precision är installerad som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och bibehållas med ackompanjemang av precisionsbubbelräknaren. Det justerbara uttrycket säkerställer att regulatorn kan möta behoven hos alla akvarier, från ett 30L nano-akvarium till ett 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil kan enkelt kopplas in i en vanlig timerkontakt för att koordinera CO2-doseringen med din akvariebelysning. Med hjälp av Drop Checker kan du identifiera den optimala CO2-nivån för ditt akvarium och behålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och även hjälpa till att hämma algtillväxt.

Diffusoralternativen som tillhandahålls med CO2-systemet är i "atomizer"-familjen av diffusorer, som producerar otroligt små ("atomstora") bubblor som lätt diffunderar in i akvariets vatten och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av CO2 "absorberas" och mycket lite CO2 går till spillo.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att kunna växa fram nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar kommer växterna så småningom att förgås, även med tillsats av CO2.

(tillval) "Easy CO2-adaptern" ger dig möjligheten att använda lättillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna anskaffa gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från stora butiker.

Att lägga allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2-systemet till det bästa akvariets CO2-system som man kan köpa för pengar.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Elani P. Verifierad köpare 7th Dec 2023
Allt bra, inga problem alls. Allt bra, inga problem alls.
Rachel J. Verifierad köpare 24th Nov 2023
Allt jag kan säga är att jag är lika imponerad av det faktiska CO2-systemet och den utmärkta kundservice jag fick från CO2 Supermarket. Som nybörjare hade jag många frågor, som alla besvarades snabbt och mycket tålmodigt. Mitt huvudproblem var att ställa in utrustningen eftersom jag inte är någon "händig" person, men instruktionerna Läs mer... Allt jag kan säga är att jag är lika imponerad av det faktiska CO2-systemet och den utmärkta kundservice jag fick från CO2 Supermarket. Som nybörjare hade jag många frågor, som alla besvarades snabbt och mycket tålmodigt. Mitt huvudproblem var att ställa in utrustningen eftersom jag inte är någon "händig" person, men instruktionerna jag fick via e-post efter beställning var lätta att följa och även jag tyckte att det var ganska enkelt att göra, ta det bara ett steg i taget tid.
Roji S. Verifierad köpare 16th Nov 2023
Riktigt utmärkt system och expertråd från co2 supermarket från början till slut. Det är sällan man får så bra service nuförtiden Riktigt utmärkt system och expertråd från co2 supermarket från början till slut. Det är sällan man får så bra service nuförtiden
Daniel B. Verifierad köpare 1st Nov 2023
Det slutade med att jag var en besvärlig kund men Martin från CO2 Supermarket var väldigt hjälpsam och tålmodig. När det gäller utrustningen jag beställde är det bra kvalitet och bra priser. Det slutade med att jag var en besvärlig kund men Martin från CO2 Supermarket var väldigt hjälpsam och tålmodig. När det gäller utrustningen jag beställde är det bra kvalitet och bra priser.
Rod B. Verifierad köpare 26th Oct 2023
Snabb leverans (beställd strax före 16.00 och var i mina händer senast 10.00 nästa morgon!) och väldigt lätt att ställa in, mycket nöjd med det! Snabb leverans (beställd strax före 16.00 och var i mina händer senast 10.00 nästa morgon!) och väldigt lätt att ställa in, mycket nöjd med det!
Michele H. Verifierad köpare 19th Oct 2023
Allt fungerar utmärkt. Snabb leverans också, kom dagen efter. Allt fungerar utmärkt. Snabb leverans också, kom dagen efter.
Sam W. Verifierad köpare 7th Oct 2023
Jag har inte ställt in den än som väntar på andra bitar för att min tank ska komma, men om jag ser vad jag har fått ser det ut att vara riktigt bra kvalitetsutrustning så jag är säker på att jag inte kommer att ha några problem med den. Jag har inte ställt in den än som väntar på andra bitar för att min tank ska komma, men om jag ser vad jag har fått ser det ut att vara riktigt bra kvalitetsutrustning så jag är säker på att jag inte kommer att ha några problem med den.
David T. Verifierad köpare 1st Oct 2023
Jag lämnar normalt inte recensioner för företag men jag kände att CO2 Supermarket fick det. De svarade snabbt på alla mina olika frågor och hjälpte mig att välja rätt system. De försökte aldrig merförsälja och det var faktiskt jag som föreslog det dyrare systemet. Jag är glad att jag betalade lite mer för det dubbla steget Läs mer... Jag lämnar normalt inte recensioner för företag men jag kände att CO2 Supermarket fick det. De svarade snabbt på alla mina olika frågor och hjälpte mig att välja rätt system. De försökte aldrig merförsälja och det var faktiskt jag som föreslog det dyrare systemet. Jag är glad att jag betalade lite mer för det dubbla steget eftersom jag vill säkerställa att jag är skyddad mot EOTD. Allt är av högsta kvalitet, jag är verkligen imponerad av det. Efter bara ett par veckor kan jag definitivt se en förbättring med växttillväxten så jag är glad/lättad att min investering kommer att vara väl använda pengar.
Daniel C. Verifierad köpare 15th Sep 2023
Allt kom snabbt nästa dag via specialleverans och tack vare instruktionerna som jag fick e-post i förväg var jag igång på nolltid. Nu är det bara att vänta och se resultatet. Allt kom snabbt nästa dag via specialleverans och tack vare instruktionerna som jag fick e-post i förväg var jag igång på nolltid. Nu är det bara att vänta och se resultatet.
Sharon K. Verifierad köpare 2nd Sep 2023
Utmärkt kundservice. In-line diffusor hade en saknad bricka så det läckte. Till slut gav jag en ny bricka och var fortfarande tvungen att använda ptf-tejp för att stoppa droppet vilket var en besvikelse. Resten av utrustningen var lätt att sätta upp och fungerar bra. Allt kom i tid. Utmärkt kundservice. In-line diffusor hade en saknad bricka så det läckte. Till slut gav jag en ny bricka och var fortfarande tvungen att använda ptf-tejp för att stoppa droppet vilket var en besvikelse. Resten av utrustningen var lätt att sätta upp och fungerar bra. Allt kom i tid.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator är designad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdump, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt