Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L+

2 377,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
332,49 kr
Extra utgångsgrenrör och bubbelräknare för Ultimate-Pro-regulatorn
 

Nyckelfakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Lägg snabbt och enkelt till fler utmatningsgrenrör för att styra flera diffusorer.
  • Precision bubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker för korrekt CO2-dosering.
  • Växtgödsel för komplett växtnäring.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet ger den allra högsta nivån av prestanda och kontroll för ditt akvariums CO2-dosering. Varje komponent i systemet är den allra bästa som finns och utstrålar kvalitet.

Den ultimata tvåstegs CO2-regulatorn levereras med en högkvalitativ 12v DC-magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterat ingen bullerdrift. En nålventil med hög precision är installerad som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och bibehållas med ackompanjemang av precisionsbubbelräknaren. Det justerbara uttrycket säkerställer att regulatorn kan möta behoven hos alla akvarier, från ett 30L nano-akvarium till ett 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns solenoid kan enkelt kopplas in i en vanlig timerkontakt för att koordinera CO2-doseringen med din akvariebelysning. Med hjälp av Drop Checker kan du identifiera den optimala CO2-nivån för ditt akvarium och behålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden främjar hälsosammare växttillväxt och hjälper också till att hämma algtillväxt.

Diffusoralternativen som tillhandahålls med CO2-systemet är i "atomizer"-familjen av diffusorer, som producerar otroligt små ("atomstora") bubblor som lätt diffunderar in i akvariets vatten och ger exceptionella nivåer av diffusion. Detta innebär att mer av CO2 "absorberas" och mycket lite CO2 går till spillo.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att kunna växa fram nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar kommer växterna så småningom att förgås, även med tillsats av CO2. Den (valfria) växtgödseln som kommer med 'Ultimate Dual Stage CO2 System' kommer att förse dina akvarieväxter med alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver för att växa och blomstra.

(tillval) "Easy CO2-adaptern" ger dig möjligheten att använda lättillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna anskaffa gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från stora butiker.

Att lägga allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2-systemet till det bästa akvariets CO2-system som man kan köpa för pengar.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Antonino B. Verifierad köpare 11th May 2022
Allt i perfekt skick och av kvalitet Allt i perfekt skick och av kvalitet
Chris H. Verifierad köpare 3rd May 2022
Jag är väldigt nöjd med den, rekommenderas varmt! Jag är väldigt nöjd med den, rekommenderas varmt!
Greg F. Verifierad köpare 12th Apr 2022
Bra service är sällsynt nuförtiden men killarna på CO2 Supermarket slog ut det ur parken. Alla mina frågor besvarades snabbt och professionellt och jag kunde säga att jag hade att göra med människor som verkligen kan sin sak och det fick mig att känna mig säker på att fortsätta. Satsen kom nästa dag som annonserat och det var mycket Läs mer... Bra service är sällsynt nuförtiden men killarna på CO2 Supermarket slog ut det ur parken. Alla mina frågor besvarades snabbt och professionellt och jag kunde säga att jag hade att göra med människor som verkligen kan sin sak och det fick mig att känna mig säker på att fortsätta. Satsen kom nästa dag som annonserat och det var mycket lättare att sätta upp än jag hade föreställt mig och det tog förmodligen bara 10 eller 15 minuter och inom några dagar kunde jag redan se att plantorna växte och började pärla också. Jag är verkligen glad över att se min tank utvecklas med detta. Bra grejer, fortsätt så!
Greg F. Verifierad köpare 28th Mar 2022
Riktigt bra produkt och vänlig service, kommer definitivt att använda igen! Riktigt bra produkt och vänlig service, kommer definitivt att använda igen!
Simon S. Verifierad köpare 17th Mar 2022
Tja, mina växter älskar verkligen den CO2 de nu får och är väldigt nöjda med co2-kitet och den flitiga servicen från CO2 Supermarket, allt perfekt! Tja, mina växter älskar verkligen den CO2 de nu får och är väldigt nöjda med co2-kitet och den flitiga servicen från CO2 Supermarket, allt perfekt!
Nils S. Verifierad köpare 14th Mar 2022
Bra produkt och supersnabb leverans tack! Bra produkt och supersnabb leverans tack!
Paul S. Verifierad köpare 24th Feb 2022
Väldigt bra kvalitet Lätt att ställa in Väldigt bra kvalitet Lätt att ställa in
Beth R. Verifierad köpare 15th Feb 2022
Fantastisk. Produkt och support från CO2 supermarket! Fantastisk. Produkt och support från CO2 supermarket!
Simon K. Verifierad köpare 26th Jan 2022
Riktigt bra CO2-system, jag blev positivt överraskad av kvaliteten på allt, speciellt regulatorn som är enastående. Riktigt nöjd med mitt köp och tjänsten från CO2 Supermarket Riktigt bra CO2-system, jag blev positivt överraskad av kvaliteten på allt, speciellt regulatorn som är enastående. Riktigt nöjd med mitt köp och tjänsten från CO2 Supermarket
Rob B. Verifierad köpare 21st Nov 2021
Bra kvalitetsprodukter som kom snabbt. Systemet har installerats i över 3 veckor nu och växterna växer bra med bonusen att inga tecken på alger finns. Frågor hanterades snabbt via e-post, så överlag är jag mycket nöjd. Bra kvalitetsprodukter som kom snabbt. Systemet har installerats i över 3 veckor nu och växterna växer bra med bonusen att inga tecken på alger finns. Frågor hanterades snabbt via e-post, så överlag är jag mycket nöjd.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator är designad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdump, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
CO2 tvingas genom en keramisk skiva som används för att producera en dimma små bubblor för att uppnå höga diffusionsnivåer.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt