Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-pro Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l+

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L+

2 669,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
355,99 kr
Extra utgångsgrenrör och bubbelräknare för Ultimate-Pro-regulatorn
 

Nyckelfakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Lägg snabbt och enkelt till fler utmatningsgrenrör för att styra flera diffusorer.
  • Precision bubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Ultimate-Pro Dual Stage CO2-systemet ger den allra högsta nivån av prestanda och kontroll för ditt akvariums CO2-dosering. Varje komponent i systemet är den allra bästa som finns och utstrålar kvalitet.

Den ultimata tvåstegs CO2-regulatorn levereras med en högkvalitativ 12v DC-magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterat ingen bullerdrift. En nålventil med hög precision är installerad som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och bibehållas med ackompanjemang av precisionsbubbelräknaren. Det justerbara uttrycket säkerställer att regulatorn kan möta behoven hos alla akvarier, från ett 30L nano-akvarium till ett 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil kan enkelt kopplas in i en vanlig timerkontakt för att koordinera CO2-doseringen med din akvariebelysning. Med hjälp av Drop Checker kan du identifiera den optimala CO2-nivån för ditt akvarium och behålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och även hjälpa till att hämma algtillväxt.

Diffusoralternativen som tillhandahålls med CO2-systemet är i "atomizer"-familjen av diffusorer, som producerar otroligt små ("atomstora") bubblor som lätt diffunderar in i akvariets vatten och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av CO2 "absorberas" och mycket lite CO2 går till spillo.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att kunna växa fram nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar kommer växterna så småningom att förgås, även med tillsats av CO2.

(tillval) "Easy CO2-adaptern" ger dig möjligheten att använda lättillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna anskaffa gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från stora butiker.

Att lägga allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2-systemet till det bästa akvariets CO2-system som man kan köpa för pengar.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Duncan H. Verifierad köpare 10th Jun 2024
Utmärkt service och mycket tydliga instruktioner och videor så det var inga problem att koppla ihop det Utmärkt service och mycket tydliga instruktioner och videor så det var inga problem att koppla ihop det
Don S. Verifierad köpare 22nd May 2024
Jag har inte ställt in det ännu men tjänsten var fantastisk och allt som tas emot i systemet ser väldigt imponerande ut! Jag har inte ställt in det ännu men tjänsten var fantastisk och allt som tas emot i systemet ser väldigt imponerande ut!
Adrian K. Verifierad köpare 10th May 2024
Riktigt bra system och har bubblat iväg fint i några veckor nu och växterna pärlar till och med av syre, vilket jag tror betyder att de är nöjda med sin nya CO2. Riktigt bra system och har bubblat iväg fint i några veckor nu och växterna pärlar till och med av syre, vilket jag tror betyder att de är nöjda med sin nya CO2.
Robert T. Verifierad köpare 29th Apr 2024
Wow, vilket bra kit, jag var verkligen mycket imponerad när jag öppnade lådan och såg utrustningen. Det fungerar även felfritt. Wow, vilket bra kit, jag var verkligen mycket imponerad när jag öppnade lådan och såg utrustningen. Det fungerar även felfritt.
Philip R. Verifierad köpare 18th Apr 2024
Första gången jag använder co2, utmärkt kvalitet lätt att använda, videon var till stor hjälp, mina växter älskar det! Första gången jag använder co2, utmärkt kvalitet lätt att använda, videon var till stor hjälp, mina växter älskar det!
Billy . Verifierad köpare 14th Apr 2024
Detta gör det smärtsamt enkelt att ställa in co2-injektion och får dig att känna dig lite som en galen vetenskapsman. Instruktionsfilmer och litteratur är över de flesta andra företag. Anlände som specificerat utan skador. 10/10. Detta gör det smärtsamt enkelt att ställa in co2-injektion och får dig att känna dig lite som en galen vetenskapsman. Instruktionsfilmer och litteratur är över de flesta andra företag. Anlände som specificerat utan skador. 10/10.
Edward J. Verifierad köpare 11th Apr 2024
Jag är mycket nöjd med servicen och produkterna. Tack så mycket Jag är mycket nöjd med servicen och produkterna. Tack så mycket
Nathan P. Verifierad köpare 3rd Apr 2024
Har använt den i ett par månader nu och jag är riktigt nöjd med den. Mycket exakt och stabilt tryck och flöde. Har använt den i ett par månader nu och jag är riktigt nöjd med den. Mycket exakt och stabilt tryck och flöde.
Harry K. Verifierad köpare 18th Mar 2024
Jag har ett system från CO2 Supermarket som jag köpte för 10+ år sedan och det går fortfarande bra men jag har skänkt det till min son som precis fick sitt första akvarium och jag har unnat mig Ultimate-Pro-systemet. Det är fantastiskt hur långt produktdesignen och utbudet har kommit under dessa 10 år, regulatorn är otrolig och allt så Läs mer... Jag har ett system från CO2 Supermarket som jag köpte för 10+ år sedan och det går fortfarande bra men jag har skänkt det till min son som precis fick sitt första akvarium och jag har unnat mig Ultimate-Pro-systemet. Det är fantastiskt hur långt produktdesignen och utbudet har kommit under dessa 10 år, regulatorn är otrolig och allt så välgjort. Jag är säker på att jag fortfarande kommer att vara nöjd med den här om 10 år till.
Peter D. Verifierad köpare 11th Mar 2024
Jag har använt några CO2-system genom åren och detta är det överlägset bästa jag har använt. Bra service från CO2 Supermarket också. Jag har använt några CO2-system genom åren och detta är det överlägset bästa jag har använt. Bra service från CO2 Supermarket också.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Ultimate-Pro Dual Stage CO2 Regulator
Vår Ultimate regulator är designad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdump, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt