Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-se Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate-SE Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L +

2 562,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Överst i området Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12V DC solenoid för tidsstyrd styrning av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Precisionsbubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Släppkontroll för korrekt CO2-dosering.
  • Växtgödsel för komplett växtnäring.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.
 

Beskrivning

Ultimate-SE Dual Stage CO2 System ger den högsta nivån på prestanda och kontroll för din CO2-dosering av akvarium. Varje komponent i systemet är det bästa tillgängliga och oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en högkvalitativ 12v DC magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift. En nålventil med hög precision installeras som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och upprätthålls med ackompanjemang av precisionsbubbläknare. Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, från ett 30L nanoakvarium till ett 3000L liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil är ansluten till (tillval) pH-regulatorn, som kontinuerligt övervakar pH-nivån i akvariet och slår på och stänger av CO2 i enlighet därmed för att upprätthålla stabila pH och CO2-nivåer. Används i kombination med Drop Checker kan du identifiera den optimala pH och CO2-nivån för ditt akvarium och upprätthålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och hjälper också till att hämma algtillväxt.

Distusionsalternativen som levereras med CO2-systemet är i "atomizer" -familjen av diffusor, som producerar otroligt små ('atomstorlek') bubblor som lätt diffunderar i akvariet och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av koldioxiden "absorberas" och mycket lite koldioxid slösas bort.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att växa nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar försvinner växterna så småningom, även med tillsats av koldioxid. (Valfritt) växtgödselmedel som kommer med 'Ultimate Dual Stage CO2 System' kommer att ge dina akvarieväxter alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver för att växa och blomstra.

Den (valfria) 'Easy CO2 adapter' ger dig möjligheten att använda lätt tillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna källa gasen för ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från butiker i gatan.

Att sätta samman allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2 System till det allra bästa CO2-CO2-systemet som pengar kan köpa.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Thom A. Verifierad köpare 18th Jan 2022
Välpaketerad med lättförståeliga instruktionsfilmer som tillhandahålls via e-post. Det har varit i drift i drygt en månad nu och jag har sett fantastiska resultat. Mina växter pärlar fint och växer sig mycket starkare än tidigare. Välpaketerad med lättförståeliga instruktionsfilmer som tillhandahålls via e-post. Det har varit i drift i drygt en månad nu och jag har sett fantastiska resultat. Mina växter pärlar fint och växer sig mycket starkare än tidigare.
Adam P. Verifierad köpare 9th Jan 2022
Fantastisk service och produkter som alltid från co2 supermarket Fantastisk service och produkter som alltid från co2 supermarket
Howard D. Verifierad köpare 21st Nov 2021
Mycket vänliga och hjälpsamma råd innan jag köpte tvåstegsregulatorsatsen.. välgjord, snabbt igång med utmärkta instruktioner... Märkte skillnad efter bara några dagar Mycket vänliga och hjälpsamma råd innan jag köpte tvåstegsregulatorsatsen.. välgjord, snabbt igång med utmärkta instruktioner... Märkte skillnad efter bara några dagar
Iain R. Verifierad köpare 6th Nov 2021
Bra system, riktigt nöjd och får ett utmärkt resultat efter ett par veckors användning. Bra system, riktigt nöjd och får ett utmärkt resultat efter ett par veckors användning.
Robert M. Verifierad köpare 1st Nov 2021
Riktigt bra kit tvekar inte att rekommendera detta system till någon Riktigt bra kit tvekar inte att rekommendera detta system till någon
Tom B. Verifierad köpare 19th Oct 2021
Mycket imponerande system, kan inte fel det. Växter växer bättre än någonsin. Mycket imponerande system, kan inte fel det. Växter växer bättre än någonsin.
Phillip S. Verifierad köpare 24th Sep 2021
Mycket bra CO2 -system och service från co2 stormarknad. Mycket bra CO2 -system och service från co2 stormarknad.
Adam S. Verifierad köpare 28th Jul 2021
Allt perfekt, precis vad jag ville! Allt perfekt, precis vad jag ville!
Denis S. Verifierad köpare 7th Jul 2021
Bra kundservice och bra produkt från co2 stormarknad. Jag kommer tillbaka igen! Bra kundservice och bra produkt från co2 stormarknad. Jag kommer tillbaka igen!
Mark M. Verifierad köpare 18th May 2021
Fantastiskt kit, enkelt att installera, allt du behöver. Fantastiskt kit, enkelt att installera, allt du behöver.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-SE CO2-regulator med dubbla steg
Ultimate-SE CO2-regulator med dubbla steg
Vår Ultimate regulator är utformad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdumpen, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt