Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium Co2-system Med Justerbart Tryck För Planterad Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System Med Justerbart Tryck För Aquarium 50L - 500L

1 920,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precision Pisco nålventil, dubbla tryckmätare och 12v magnetventil och transformator för tidsbestämd kontroll av CO2-dosering.
  • Precisionsregulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgångstryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, med varje komponent som tjänar en väsentlig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utryckstryck för att säkerställa att det kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om de är stora eller små. Högkvalitativ solenoid gör det möjligt att styra doseringen så att CO2 kan doseras ibland och intervall som du väljer. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Precisionen Pisco nålventil och bubbelräknare ger möjlighet att enkelt uppnå din erforderliga CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås tillhandahålls en "atomizer diffuser". Eftersom de bubblor som de producerar är otroligt små ("atomstorlek"). Eftersom bubblan är så liten diffunderas de i akvarievattnet mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer och ger därför oerhört höga diffusionsnivåer. Det betyder att mycket lite CO2 är bortkastat vilket sparar pengar på lång sikt.

En drop checker ingår i CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en drop checker skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 som ska doseras; en drop checker ändrar färg för att avgöra om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Den (valfria) pH-regulatorn sätter din CO2-dosering på auto-pilot och säkerställer att CO2 endast doseras i akvariet när det behövs. När du används i samband med droppkontrollen kan du se till att dina koldioxid- och pH-nivåer förblir konstanta för att ge de mest stabila odlingsförhållandena för växterna samtidigt som de bidrar till att minska algtillväxten.

Den (frivilliga) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjlighet att källa den krävda CO2-cylindern från en mängd olika bekväma platser, och till och med i en stor butik. Att säkerställa den nödvändiga gasen för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj bara vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångs- eller paintballcylindrar.

CO2-systemet levereras också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3m polyuretanrör, sugklipp och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Vince O. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Första klassens service från ett förstklassigt företag Första klassens service från ett förstklassigt företag
Stephen C. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Stort värde för pengarna att få paketet än att köpa ett objekt i taget Stort värde för pengarna att få paketet än att köpa ett objekt i taget
David T. Verifierad köpare 20th Jun 2019
utmärkt produkt och service, mycket hjälpsam och knowledgable personal, kunde inte göra tillräckligt för att hjälpa mig, rekommenderar starkt utmärkt produkt och service, mycket hjälpsam och knowledgable personal, kunde inte göra tillräckligt för att hjälpa mig, rekommenderar starkt
Leslie S. Verifierad köpare 15th May 2019
Konfigurera instruktioner online är utmärkta. Allt fungerar perfekt, briljant packad och def krångelfri installation Konfigurera instruktioner online är utmärkta. Allt fungerar perfekt, briljant packad och def krångelfri installation
Martin D. Verifierad köpare 13th Mar 2019
Bra produkt och enkel installation. Växter är blomstrande! Teamet var till stor hjälp via e-post med råd. Lysande! Bra produkt och enkel installation. Växter är blomstrande! Teamet var till stor hjälp via e-post med råd. Lysande!
Helle R. Verifierad köpare 29th Jan 2019
Sammantaget är det ett bra system, och till och med möjligt att räkna ut för nybörjare, som jag själv. Sammantaget är det ett bra system, och till och med möjligt att räkna ut för nybörjare, som jag själv.
Phil F. Verifierad köpare 9th Jan 2019
Jag har haft mitt system för CO2-system i några veckor nu och jag är mycket imponerad av det. Allt fungerar som det borde och mina växter växer som det inte finns någon morgon. Jag har haft mitt system för CO2-system i några veckor nu och jag är mycket imponerad av det. Allt fungerar som det borde och mina växter växer som det inte finns någon morgon.
Chris B. Verifierad köpare 25th Nov 2018
lätt att beställa, flexibelt val och kom snabbt lätt att beställa, flexibelt val och kom snabbt
Steven . Verifierad köpare 9th Nov 2018
Detta är mitt första co2-system och jag var därmed lite orolig över hela saken från att ställa upp den till fiskens välbefinnande. Innan jag köpte jag mailade co2 snabbköp för råd om vilket system som bäst passade mina behov fick jag ett snabbt svar med råd och rekommendation jag tog steget och beställde det system som kom fram nästa dag. När du får ditt beställningskonformations-e-postmeddelande Läs mer... Detta är mitt första co2-system och jag var därmed lite orolig över hela saken från att ställa upp den till fiskens välbefinnande. Innan jag köpte jag mailade co2 snabbköp för råd om vilket system som bäst passade mina behov fick jag ett snabbt svar med råd och rekommendation jag tog steget och beställde det system som kom fram nästa dag. När du får ditt beställningskonformations-e-postmeddelande innehåller det länkar om hur du ställer in systemet, jag tittade på dessa videoklipp ett par gånger och följde dem till brevet som leder till en problemfri inställning. Systemet har körts utan problem alls, och jag kan redan se nytta i växttillväxt och kraft. Fiskets beteende har aldrig förändrats eller förändrats. Så allt går bra. Det enda jag ångrar är att jag aldrig köpt systemet tidigare. Jag använder sodastream co2 och bubbelräkning av 1 bubbla per sekund. Ansluts till en timerbrytare för att systemet ska slå på två timmar innan lamporna tänds och stängs av en timme innan lamporna släcks
Alan G. Verifierad köpare 18th Sep 2018
Mitt andra CO2-system från co2-stormarknad för min andra tank på mitt kontor och fick igen utmärkt service och produkter. Jag kan starkt rekommendera dessa killar till alla som söker ett co2-system. Mitt andra CO2-system från co2-stormarknad för min andra tank på mitt kontor och fick igen utmärkt service och produkter. Jag kan starkt rekommendera dessa killar till alla som söker ett co2-system.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med solenoid, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med solenoid, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Designad för användning speciellt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till cylindrarna både vertikala och horisontella ventiler.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Denna adapter används för att ansluta vårt sortiment av regulatorbubbelräknare till Pisco precisionsflödesregulator.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt