Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 20L - 500L+

1 875,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering.
  • Precisionsregulator bubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker-kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgående tryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent fyller en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att den kan möta behoven hos alla akvarier, stora som små. Den högkvalitativa 12v DC-solenoiden (nättransformator ingår) gör att doseringen kan styras så att CO2 kan doseras vid tider och intervall som du väljer. 12v DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterat ingen brusdrift. Precisionsnålventilen och bubbelräknaren ger möjlighet att enkelt uppnå din nödvändiga CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås, tillhandahålls en "atomizer diffuser". Eftersom bubblorna som de producerar är otroligt små (”atomstora”). Eftersom bubblorna är så små, sprids de ut i akvariet mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer, och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Detta innebär att mycket lite CO2 går till spillo, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll medföljer CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll byter färg för att spegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Du kan enkelt automatisera doseringen av CO2 genom att koppla in solenoiden i en vanlig timerkontakt och ställa in den i samordning med dina akvarielampor, så att du bara doserar CO2 när växterna fotosyntes. Med hjälp av den medföljande droppkontrollen kan du säkerställa att du doserar rätt mängd CO2 och att CO2-nivåerna förblir konstanta för att ge de mest stabila växtförhållandena för växterna, samtidigt som den hjälper till att minska algtillväxten.

(tillval) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjligheten att hämta den nödvändiga CO2-cylindern från en mängd olika bekväma platser och till och med affärer. Se till att den gas som krävs för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj helt enkelt vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångs- eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet kommer också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Peter H. Verifierad köpare 20th Jun 2024
Utmärkt produkt och jag kan varmt rekommendera Co2 Supermarket. Regulatorn och andra föremål anlände klockan 11 nästa dag, jag är väldigt nöjd med den och allt fungerar väldigt bra nu kan inte berömma CO2Supermarket nog.. Utmärkt produkt och jag kan varmt rekommendera Co2 Supermarket. Regulatorn och andra föremål anlände klockan 11 nästa dag, jag är väldigt nöjd med den och allt fungerar väldigt bra nu kan inte berömma CO2Supermarket nog..
Jonathan F. Verifierad köpare 12th Jun 2024
Jag skulle gärna rekommendera detta till alla som letar efter ett co2-system. Det har tjänat mig väl i många månader nu och mina växter växer definitivt mycket bättre med co2 Jag skulle gärna rekommendera detta till alla som letar efter ett co2-system. Det har tjänat mig väl i många månader nu och mina växter växer definitivt mycket bättre med co2
Malcolm C. Verifierad köpare 3rd Jun 2024
För en nybörjare i Co2-världen är detta ett fantastiskt prisvärt alternativ. Jag har gått ner för sodastream co2-vägen & hittills har det gått bra. För en nybörjare i Co2-världen är detta ett fantastiskt prisvärt alternativ. Jag har gått ner för sodastream co2-vägen & hittills har det gått bra.
Richard F. Verifierad köpare 29th May 2024
Beställ igår kl 15:30 och här i morse kl 10 - fantastiskt! Beställ igår kl 15:30 och här i morse kl 10 - fantastiskt!
Mitesh A. Verifierad köpare 28th May 2024
Bra företag att ha att göra med. Snabba svar på mejl, snabb leverans och bra produkter. Bra företag att ha att göra med. Snabba svar på mejl, snabb leverans och bra produkter.
Daniel K. Verifierad köpare 21st May 2024
Smidig transaktion, inga problem alls, kommer att användas igen Smidig transaktion, inga problem alls, kommer att användas igen
Jamie K. Verifierad köpare 17th May 2024
Har inte använt den ännu eftersom jag fortfarande får andra bitar att starta min tank, men inga problem med leveransen och allt ser bra ut Har inte använt den ännu eftersom jag fortfarande får andra bitar att starta min tank, men inga problem med leveransen och allt ser bra ut
Michael R. Verifierad köpare 14th May 2024
Kommer med allt som behövs Kommer med allt som behövs
James C. Verifierad köpare 8th May 2024
Jag ställde många frågor innan jag köpte och fick bra råd. Systemet var mycket lättare att sätta ihop än jag förväntade mig (de e-postade instruktionerna hjälpte verkligen med det). Växterna verkar reagera mycket bra på den CO2 de nu får. Jag ställde många frågor innan jag köpte och fick bra råd. Systemet var mycket lättare att sätta ihop än jag förväntade mig (de e-postade instruktionerna hjälpte verkligen med det). Växterna verkar reagera mycket bra på den CO2 de nu får.
Steven P. Verifierad köpare 4th May 2024
Bra produkt och utmärkta råd från co2 supermarket före och efter köp. Bra produkt och utmärkta råd från co2 supermarket före och efter köp.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt