Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 20L - 500L+

1 635,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering.
  • Precisionsregulator bubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker-kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgående tryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent fyller en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att den kan möta behoven hos alla akvarier, stora som små. Den högkvalitativa 12v DC-solenoiden (nättransformator ingår) gör att doseringen kan styras så att CO2 kan doseras vid tider och intervall som du väljer. 12v DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterat ingen brusdrift. Precisionsnålventilen och bubbelräknaren ger möjlighet att enkelt uppnå din nödvändiga CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås, tillhandahålls en "atomizer diffuser". Eftersom bubblorna som de producerar är otroligt små (”atomstora”). Eftersom bubblorna är så små, sprids de ut i akvariet mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer, och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Detta innebär att mycket lite CO2 går till spillo, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll medföljer CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll byter färg för att spegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Du kan enkelt automatisera doseringen av CO2 genom att koppla in solenoiden i en vanlig timerkontakt och ställa in den i samordning med dina akvarielampor, så att du bara doserar CO2 när växterna fotosyntes. Med hjälp av den medföljande droppkontrollen kan du säkerställa att du doserar rätt mängd CO2 och att CO2-nivåerna förblir konstanta för att ge de mest stabila växtförhållandena för växterna, samtidigt som den hjälper till att minska algtillväxten.

(tillval) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjligheten att hämta den nödvändiga CO2-cylindern från en mängd olika bekväma platser och till och med affärer. Se till att den gas som krävs för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj helt enkelt vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångs- eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet kommer också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Staffan . Verifierad köpare 19th May 2022
Lätt att installera efter mycket bra instruktioner Lätt att installera efter mycket bra instruktioner
Martin P. Verifierad köpare 17th May 2022
Bra produkt. Jättebra service. Högt rekommenderad. Bra produkt. Jättebra service. Högt rekommenderad.
Sebastian Y. Verifierad köpare 9th May 2022
Riktigt nöjd med mitt köp. Att lägga till CO2 gör en enorm skillnad och det har bara funnits i några veckor Riktigt nöjd med mitt köp. Att lägga till CO2 gör en enorm skillnad och det har bara funnits i några veckor
Tomas C. Verifierad köpare 27th Apr 2022
allt a+ riktigt bra allt a+ riktigt bra
Calvin D. Verifierad köpare 24th Apr 2022
Mina växter växer som om de är på steroider LOL, älskar det! Mina växter växer som om de är på steroider LOL, älskar det!
Catherine M. Verifierad köpare 23rd Apr 2022
Allt riktigt bra med min beställning med snabb leverans. Tillsatsen av CO2 har gjort en enorm skillnad för mina växter, det är verkligen helt fantastiskt vilken skillnad det gjorde. Jag rekommenderar gärna detta till alla som vill skaffa ett CO2-system, och CO2 Supermarket verkar vara ett riktigt bra företag att ta itu med som svarade på alla mina frågor och Läs mer... Allt riktigt bra med min beställning med snabb leverans. Tillsatsen av CO2 har gjort en enorm skillnad för mina växter, det är verkligen helt fantastiskt vilken skillnad det gjorde. Jag rekommenderar gärna detta till alla som vill skaffa ett CO2-system, och CO2 Supermarket verkar vara ett riktigt bra företag att ta itu med som svarade på alla mina frågor och levererade nästa dag.
Jenny B. Verifierad köpare 19th Apr 2022
Jag var lite nervös över att skaffa ett CO2-system eftersom det såg lite komplicerat ut, men jag försäkrades av Martin på CO2 Supermarket att jag inte skulle ha några problem och jag är glad att kunna säga att han hade rätt! Allt ansluts väldigt enkelt och det enda verktyget som behövdes var en skiftnyckel för att dra åt regulatorn Läs mer... Jag var lite nervös över att skaffa ett CO2-system eftersom det såg lite komplicerat ut, men jag försäkrades av Martin på CO2 Supermarket att jag inte skulle ha några problem och jag är glad att kunna säga att han hade rätt! Allt ansluts väldigt enkelt och det enda verktyget som behövdes var en skiftnyckel för att dra åt regulatorn till cylindern, allt annat dras åt för hand. Jag ser redan en viss förbättring och den har bara varit i drift i några dagar, så jag är verkligen spänd på att se vilken skillnad det här gör.
Rodrigo P. Verifierad köpare 15th Apr 2022
Riktigt bra. Mycket nöjd med allt. Riktigt bra. Mycket nöjd med allt.
Oliver J. Verifierad köpare 9th Apr 2022
Bra service tack Bra service tack
Tom G. Verifierad köpare 5th Apr 2022
Jag har beställt från CO2 Supermarket flera gånger, alltid bra produkter och bra service. Om du behöver någon CO2-utrustning så kan jag varmt rekommendera dem. Jag köpte nyligen detta CO2-system och det har fungerat utmärkt, inga problem alls, mycket bra kvalitet. Jag har beställt från CO2 Supermarket flera gånger, alltid bra produkter och bra service. Om du behöver någon CO2-utrustning så kan jag varmt rekommendera dem. Jag köpte nyligen detta CO2-system och det har fungerat utmärkt, inga problem alls, mycket bra kvalitet.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
CO2 tvingas genom en keramisk skiva som används för att producera en dimma små bubblor för att uppnå höga diffusionsnivåer.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt