Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium CO2 System För Planted Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 20L - 500L +

1 916,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC-solenoid (nätstransformator ingår) för tidsstyrning av CO2-dosering.
  • Precision regulator bubble counter.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanslang av hög kvalitet.
  • 4 x Sugklämmor för snyggt rör.
 

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgångstryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent har en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att det kan tillgodose behoven hos alla akvarier, vare sig stora eller små. Den högkvalitativa 12V DC-solenoiden (nätstransformator ingår) gör att doseringen kan kontrolleras så att CO2 kan doseras vid tider och intervaller som du väljer. 12V DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterar ingen bullerdrift. Precisionsnålventilen och bubbelräknaren ger möjlighet att enkelt nå din önskade CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås tillhandahålls en "finfördelare". Eftersom bubblorna som de producerar är otroligt små ("atomstorlek"). Eftersom bubblan är så liten diffunderas de mer i akvarievattnet än större bubblor som produceras av andra diffusorer och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Det betyder att mycket lite CO2 slösas bort, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll ingår i CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll ändrar färg för att återspegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Den (valfria) pH-regulatorn sätter din CO2-dosering på autopilot och ser till att CO2 endast doseras i akvariet när det behövs. När du använder den tillsammans med droppkontrollen kan du säkerställa att dina CO2- och pH-nivåer förblir konstanta för att ge växterna de mest stabila odlingsförhållandena, samtidigt som du också hjälper till att minska algtillväxten.

Den (valfria) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjlighet att skaffa den nödvändiga CO2-cylindern från en mängd praktiska platser och till och med high-street-butiker. Att säkerställa att gasen som krävs för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj helt enkelt vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångscylindrar eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet levereras också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Georgina B. Verifierad köpare 3rd Sep 2021
Bra CO2 -system, bra pris och fantastisk service! Bra CO2 -system, bra pris och fantastisk service!
Dave H. Verifierad köpare 18th Aug 2021
Allt perfekt, tack! Allt perfekt, tack!
Andrew K. Verifierad köpare 2nd Aug 2021
Jag fick utmärkt service från co2 supermarket och hjälpte mig att välja det bästa systemet för mina behov. Jag fick det här pro -systemet och det var lätt att använda och växter växer bättre än någonsin Jag fick utmärkt service från co2 supermarket och hjälpte mig att välja det bästa systemet för mina behov. Jag fick det här pro -systemet och det var lätt att använda och växter växer bättre än någonsin
Peter . Verifierad köpare 13th Jul 2021
Det tog ett tag att montera alla bitar. Efter att ha läst all information för tionde gången. Jag monterade den. När jag slog på koldioxiden hade jag en massiv läcka på regulatorn. Jag trodde att jag inte skulle kunna dra åt regulatorns bakmutter, försökte igen, fortfarande läckande borttagen och fann att insexnyckeln som medföljer regulatorsatsen Läs mer... Det tog ett tag att montera alla bitar. Efter att ha läst all information för tionde gången. Jag monterade den. När jag slog på koldioxiden hade jag en massiv läcka på regulatorn. Jag trodde att jag inte skulle kunna dra åt regulatorns bakmutter, försökte igen, fortfarande läckande borttagen och fann att insexnyckeln som medföljer regulatorsatsen drar åt muttern på regulatorn. alla sorterade inga läckor väl nöjda
Richard B. Verifierad köpare 8th Jul 2021
Mycket trevlig produkt och bra valuta för pengarna. Installationen kunde inte vara enklare, och med tillägget av soda-strömadaptern är co2 också lätt tillgänglig. Mycket trevlig produkt och bra valuta för pengarna. Installationen kunde inte vara enklare, och med tillägget av soda-strömadaptern är co2 också lätt tillgänglig.
Andy B. Verifierad köpare 6th Jul 2021
Lite nervös eftersom det här är min första gång med co2 i min tank men allt rakt fram och enkelt att använda, bra instruktioner. det har pågått i nästan 4 veckor nu och mina växter växer mycket snabbare än tidigare och jag kan se på de stammade växterna den ökade tillväxten när jag började lägga till Läs mer... Lite nervös eftersom det här är min första gång med co2 i min tank men allt rakt fram och enkelt att använda, bra instruktioner. det har pågått i nästan 4 veckor nu och mina växter växer mycket snabbare än tidigare och jag kan se på de stammade växterna den ökade tillväxten när jag började lägga till co2. väl värt det, önskar att jag hade gjort det tidigare!
Matthew P. Verifierad köpare 21st Jun 2021
Jag köpte en av dessa redan men min son har nu ett akvarium i sitt rum och ville ha ett för det också. Tyvärr var detta slut i över en månad men vi väntade eftersom jag visste hur bra det är. Återigen fungerar allt perfekt och sodastream-kontakten gör det enkelt att få gas. 5/5! Jag köpte en av dessa redan men min son har nu ett akvarium i sitt rum och ville ha ett för det också. Tyvärr var detta slut i över en månad men vi väntade eftersom jag visste hur bra det är. Återigen fungerar allt perfekt och sodastream-kontakten gör det enkelt att få gas. 5/5!
Mark W. Verifierad köpare 18th May 2021
Perfekt service från co2 stormarknad, bra detaljerade installationsinstruktioner som jag tyckte var lätta att följa. Perfekt service från co2 stormarknad, bra detaljerade installationsinstruktioner som jag tyckte var lätta att följa.
Werner H. Verifierad köpare 1st Mar 2021
Allt enligt utlovat. Kan rekommendera detta. Allt enligt utlovat. Kan rekommendera detta.
Darren V. Verifierad köpare 31st Jan 2021
Utmärkt produkt, utmärkt service. Tack! Utmärkt produkt, utmärkt service. Tack!
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt