Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 20L - 500L+

1 883,49 kr Lågt lager!

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering.
  • Precisionsregulator bubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker-kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgående tryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent fyller en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att den kan möta behoven hos alla akvarier, stora som små. Den högkvalitativa 12v DC-solenoiden (nättransformator ingår) gör att doseringen kan styras så att CO2 kan doseras vid tider och intervall som du väljer. 12v DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterat ingen brusdrift. Precisionsnålventilen och bubbelräknaren ger möjlighet att enkelt uppnå din nödvändiga CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås, tillhandahålls en "atomizer diffuser". Eftersom bubblorna som de producerar är otroligt små (”atomstora”). Eftersom bubblorna är så små, sprids de ut i akvariet mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer, och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Detta innebär att mycket lite CO2 går till spillo, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll medföljer CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll byter färg för att spegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Du kan enkelt automatisera doseringen av CO2 genom att koppla in solenoiden i en vanlig timerkontakt och ställa in den i samordning med dina akvarielampor, så att du bara doserar CO2 när växterna fotosyntes. Med hjälp av den medföljande droppkontrollen kan du säkerställa att du doserar rätt mängd CO2 och att CO2-nivåerna förblir konstanta för att ge de mest stabila växtförhållandena för växterna, samtidigt som den hjälper till att minska algtillväxten.

(tillval) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjligheten att hämta den nödvändiga CO2-cylindern från en mängd olika bekväma platser och till och med affärer. Se till att den gas som krävs för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj helt enkelt vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångs- eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet kommer också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Vicky J. Verifierad köpare 17th May 2023
Jag var lite nervös eftersom jag aldrig har gjort dessa CO2-grejer förut, men råden och instruktionerna från CO2 Supermarket var fantastiska och jag lyckades sätta ihop det utan problem alls. Samma dag började mina växter pärla så de verkar vara nöjda med den CO2 jag ger dem. Jag var lite nervös eftersom jag aldrig har gjort dessa CO2-grejer förut, men råden och instruktionerna från CO2 Supermarket var fantastiska och jag lyckades sätta ihop det utan problem alls. Samma dag började mina växter pärla så de verkar vara nöjda med den CO2 jag ger dem.
John O. Verifierad köpare 23rd Apr 2023
Utmärkt produkt. Om jag hade några stön så är det bristen på installation och drift med systemet. Utmärkt produkt. Om jag hade några stön så är det bristen på installation och drift med systemet.
Jonathan C. Verifierad köpare 15th Apr 2023
Utmärkt kit och lätt att installera med hjälp av de medföljande länkarna de skickar dig, jag hade ett problem på grund av att jag inte läste instruktionerna ordentligt men svaret från Co2 supermarket var snabbt och korrekt. Utmärkt kit och lätt att installera med hjälp av de medföljande länkarna de skickar dig, jag hade ett problem på grund av att jag inte läste instruktionerna ordentligt men svaret från Co2 supermarket var snabbt och korrekt.
Fiona T. Verifierad köpare 24th Mar 2023
Jag har använt det här systemet i flera månader nu och jag kan med tillförsikt säga att det har gjort en enorm skillnad i hälsan och tillväxten för mina växter och de växer snabbare, och bladen är frodigare och grönare, och jag har nu en matta av växter på substratet som jag aldrig lyckats odla med framgång förut. Jag har använt det här systemet i flera månader nu och jag kan med tillförsikt säga att det har gjort en enorm skillnad i hälsan och tillväxten för mina växter och de växer snabbare, och bladen är frodigare och grönare, och jag har nu en matta av växter på substratet som jag aldrig lyckats odla med framgång förut.
Thomas J. Verifierad köpare 20th Mar 2023
Fungerar perfekt och snabb leverans Fungerar perfekt och snabb leverans
Michael R. Verifierad köpare 6th Mar 2023
Detta har gjort en enorm skillnad för min tank och äntligen fått växterna på substratet att matta. Växterna är också pärlande så att de helt klart älskar tillsatsen av CO2. Detta har gjort en enorm skillnad för min tank och äntligen fått växterna på substratet att matta. Växterna är också pärlande så att de helt klart älskar tillsatsen av CO2.
Rob M. Verifierad köpare 22nd Feb 2023
Jag måste säga att jag är mycket imponerad av co2 supermarket och co2-systemet jag beställde som fungerar riktigt bra. De kan verkligen sin sak och var ärliga med sin rekommendation och försökte inte sälja mig mer till ett dyrare system. Jag måste säga att jag är mycket imponerad av co2 supermarket och co2-systemet jag beställde som fungerar riktigt bra. De kan verkligen sin sak och var ärliga med sin rekommendation och försökte inte sälja mig mer till ett dyrare system.
Phil J. Verifierad köpare 6th Feb 2023
Komplett kit, idealisk lösning för min tank, allt till ett mycket rimligt pris. Komplett kit, idealisk lösning för min tank, allt till ett mycket rimligt pris.
Adam T. Verifierad köpare 27th Jan 2023
Systemet är fantastiskt och fungerar precis som jag hade hoppats och min tank ser fantastisk ut nu. Jag kan också berömma teamet på CO2 Supermarket som hjälpte mig med ett initialt installationsproblem som var användarfel (jag hade inte monterat den lilla O-ringen på nålventilen innan jag skruvade på bubbelräknaren). Systemet är fantastiskt och fungerar precis som jag hade hoppats och min tank ser fantastisk ut nu. Jag kan också berömma teamet på CO2 Supermarket som hjälpte mig med ett initialt installationsproblem som var användarfel (jag hade inte monterat den lilla O-ringen på nålventilen innan jag skruvade på bubbelräknaren).
John R. Verifierad köpare 16th Jan 2023
Kvalitetsprodukt och service. Jag skulle gärna rekommendera till alla som letar efter ett CO2-system. Kvalitetsprodukt och service. Jag skulle gärna rekommendera till alla som letar efter ett CO2-system.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt