Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 20L - 500L+

1 880,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering.
  • Precisionsregulator bubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker-kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgående tryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent fyller en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att den kan möta behoven hos alla akvarier, stora som små. Den högkvalitativa 12v DC-solenoiden (nättransformator ingår) gör att doseringen kan styras så att CO2 kan doseras vid tider och intervall som du väljer. 12v DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterat ingen brusdrift. Precisionsnålventilen och bubbelräknaren ger möjlighet att enkelt uppnå din nödvändiga CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås, tillhandahålls en "atomizer diffuser". Eftersom bubblorna som de producerar är otroligt små (”atomstora”). Eftersom bubblorna är så små, sprids de ut i akvariet mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer, och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Detta innebär att mycket lite CO2 går till spillo, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll medföljer CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du i princip bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll byter färg för att spegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Du kan enkelt automatisera doseringen av CO2 genom att koppla in solenoiden i en vanlig timerkontakt och ställa in den i samordning med dina akvarielampor, så att du bara doserar CO2 när växterna fotosyntes. Med hjälp av den medföljande droppkontrollen kan du säkerställa att du doserar rätt mängd CO2 och att CO2-nivåerna förblir konstanta för att ge de mest stabila växtförhållandena för växterna, samtidigt som den hjälper till att minska algtillväxten.

(tillval) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjligheten att hämta den nödvändiga CO2-cylindern från en mängd olika bekväma platser och till och med affärer. Se till att den gas som krävs för ditt CO2-system är lätt och lättillgänglig. Välj helt enkelt vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångs- eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet kommer också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Terry M. Verifierad köpare 29th Sep 2023
Mina växter verkar älska det, så det betyder att jag älskar det :-D Mina växter verkar älska det, så det betyder att jag älskar det :-D
Thomas D. Verifierad köpare 27th Sep 2023
Bra företag att ha att göra med och co2 gör definitivt en enorm skillnad. Mycket nöjd med mitt köp. Bra företag att ha att göra med och co2 gör definitivt en enorm skillnad. Mycket nöjd med mitt köp.
Tom L. Verifierad köpare 26th Sep 2023
Jag har inte ställt in den än eftersom jag inte har byggt min tank än men allt ser riktigt bra ut och kom snabbt. Jag har inte ställt in den än eftersom jag inte har byggt min tank än men allt ser riktigt bra ut och kom snabbt.
Frank F. Verifierad köpare 21st Sep 2023
Allt bra. Inga problem alls. Allt bra. Inga problem alls.
Andrew F. Verifierad köpare 20th Sep 2023
Innan mina växter alltid täcktes av alger och dog efter några månader, men som en sista utväg tänkte jag prova ett co2-system och det har varit en absolut spelväxling. Istället för att mina växter dör så växer de faktiskt! Om du har kämpat med dina växter så kan jag definitivt rekommendera det. Innan mina växter alltid täcktes av alger och dog efter några månader, men som en sista utväg tänkte jag prova ett co2-system och det har varit en absolut spelväxling. Istället för att mina växter dör så växer de faktiskt! Om du har kämpat med dina växter så kan jag definitivt rekommendera det.
Peter B. Verifierad köpare 18th Sep 2023
Funkar bra. Snabb leverans. Funkar bra. Snabb leverans.
Jason H. Verifierad köpare 11th Sep 2023
Enastående CO2-system! Jag är förtjust i det. Den kom snabbt nästa dag. Inom några dagar piggades mina växter upp och pärlade till och med av syre. Jag fick också utmärkta råd från CO2 Supermarket och var mycket tålmodig med att svara på mina frågor. Enastående CO2-system! Jag är förtjust i det. Den kom snabbt nästa dag. Inom några dagar piggades mina växter upp och pärlade till och med av syre. Jag fick också utmärkta råd från CO2 Supermarket och var mycket tålmodig med att svara på mina frågor.
Jason R. Verifierad köpare 7th Sep 2023
Kommer med allt som behövs och fungerar riktigt bra Kommer med allt som behövs och fungerar riktigt bra
Alastair S. Verifierad köpare 4th Sep 2023
Snabb leverans och lätt att sätta upp. Växterna mår mycket bättre nu. Snabb leverans och lätt att sätta upp. Växterna mår mycket bättre nu.
Russell H. Verifierad köpare 29th Aug 2023
Mina växter älskar verkligen CO2!! Jag känner att jag har plågat dem i flera år genom att neka dem det Mina växter älskar verkligen CO2!! Jag känner att jag har plågat dem i flera år genom att neka dem det
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt