Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium Co2-system För Planterad Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 System För Aquarium 50L - 500L

1 859,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12V DC solenoid (nätstransformator ingår) för tidsstyrd CO2-dosering.
  • Precisionsregulator bubbeldisk.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.

Beskrivning

Pro Aquarium CO2 System med justerbart utgångstryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, där varje komponent tjänar en viktig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utgångstryck för att säkerställa att det kan tillgodose behoven i alla akvarier, vare sig de är stora eller små. Den högkvalitativa 12v DC solenoid (nätstransformator ingår) gör det möjligt att kontrollera doseringen så att CO2 kan doseras vid tidpunkter och intervaller som du väljer. 12V DC solenoid ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift. Precisionsnålventilen och bubbeldisken ger möjlighet att enkelt uppnå din erforderliga CO2-dos.

För att säkerställa de bästa nivåerna av CO2-diffusion tillhandahålls en "finfördelare". Eftersom bubblorna som de producerar är oerhört små ('atomstorlek'). Eftersom bubblan är så liten sprids de i akvarievattnet mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer och ger därför otroligt höga diffusionsnivåer. Det betyder att mycket lite CO2 slösas bort, vilket sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll ingår i CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en droppkontroll skulle du egentligen bara gissa på hur mycket CO2 du ska dosera; en droppkontroll ändrar färg för att återspegla om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

(valfritt) pH-regulator sätter din CO2-dosering på auto-pilot och ser till att CO2 endast doseras i akvariet när det behövs. När du använder den tillsammans med droppkontrollen kan du säkerställa att dina koldioxid- och pH-nivåer förblir konstanta för att ge de mest stabila tillväxtförhållandena för växterna, samtidigt som det också hjälper till att minska algerna.

Den (valfria) 'Easy CO2 Adapter' ger dig möjlighet att källa den erforderliga koldioxidcylindern från en mängd praktiska platser och till och med gatuaffärer. Att se till att den erforderliga gasen för ditt CO2-system är lätt och lätt tillgänglig. Välj bara vilken adapter du vill; SodaStream-, engångs- eller Paintball-cylindrar.

CO2-systemet levereras också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3 m polyuretanslang, sugklämmor och bubbeldisk.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Tobias L. Verifierad köpare 18th Mar 2020
Mycket pengar och läskigt att beställa, som den nybörjare jag är. Men det var helt i onödan för det gick fort att få hem grejerna och när jag väl lyckats skruva ihop alla grejer fungerar det helt enligt alla konstens regler. Mycket pengar och läskigt att beställa, som den nybörjare jag är. Men det var helt i onödan för det gick fort att få hem grejerna och när jag väl lyckats skruva ihop alla grejer fungerar det helt enligt alla konstens regler.
Fadi A. Verifierad köpare 26th Dec 2019
Snabb leverans, hann inte prova själva produkten än, verkar lovande Snabb leverans, hann inte prova själva produkten än, verkar lovande
Vince O. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Första klassens service från ett förstklassigt företag Första klassens service från ett förstklassigt företag
Stephen C. Verifierad köpare 3rd Jul 2019
Stort värde för pengarna att få paketet än att köpa ett objekt i taget Stort värde för pengarna att få paketet än att köpa ett objekt i taget
David T. Verifierad köpare 20th Jun 2019
utmärkt produkt och service, mycket hjälpsam och knowledgable personal, kunde inte göra tillräckligt för att hjälpa mig, rekommenderar starkt utmärkt produkt och service, mycket hjälpsam och knowledgable personal, kunde inte göra tillräckligt för att hjälpa mig, rekommenderar starkt
Leslie S. Verifierad köpare 15th May 2019
Konfigurera instruktioner online är utmärkta. Allt fungerar perfekt, briljant packad och def krångelfri installation Konfigurera instruktioner online är utmärkta. Allt fungerar perfekt, briljant packad och def krångelfri installation
Martin D. Verifierad köpare 13th Mar 2019
Bra produkt och enkel installation. Växter är blomstrande! Teamet var till stor hjälp via e-post med råd. Lysande! Bra produkt och enkel installation. Växter är blomstrande! Teamet var till stor hjälp via e-post med råd. Lysande!
Helle R. Verifierad köpare 29th Jan 2019
Sammantaget är det ett bra system, och till och med möjligt att räkna ut för nybörjare, som jag själv. Sammantaget är det ett bra system, och till och med möjligt att räkna ut för nybörjare, som jag själv.
Phil F. Verifierad köpare 9th Jan 2019
Jag har haft mitt system för CO2-system i några veckor nu och jag är mycket imponerad av det. Allt fungerar som det borde och mina växter växer som det inte finns någon morgon. Jag har haft mitt system för CO2-system i några veckor nu och jag är mycket imponerad av det. Allt fungerar som det borde och mina växter växer som det inte finns någon morgon.
Chris B. Verifierad köpare 25th Nov 2018
lätt att beställa, flexibelt val och kom snabbt lätt att beställa, flexibelt val och kom snabbt
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Konstruerad för användning specifikt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till både cylindrar och vertikala ventiler.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt