Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Pro Aquarium Co2-system Med Justerbart Tryck För Planterad Tank 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2-system Med Justerbart Tryck För Aquarium 50L - 500L

1 771,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Regulator med justerbart utgångstryck, precision Pisco-ventil, dubbla tryckmätare och magnetventil för tidsbestämd kontroll av CO2-dosering.
  • Noggrann regulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Pro Aquarium CO2-systemet med justerbart utgångstryck kombinerar hög prestanda och kvalitet till ett överkomligt pris, med varje komponent som tjänar en väsentlig funktion för ett mycket effektivt CO2-system.

CO2-regulatorn har justerbart utryckstryck för att säkerställa att det kan tillgodose behoven hos alla akvarier, oavsett om de är stora eller små. Högkvalitativ solenoid gör det möjligt att styra doseringen så att CO2 kan doseras ibland och intervall som du väljer. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Precision Pisco nålventilen och bubbelräknaren ger dig möjligheten att enkelt uppnå din önskade CO2-dos.

För att säkerställa att de bästa nivåerna av CO2-diffusion uppnås, tillhandahålls en "atomizer diffuser". Eftersom de bubblor som de producerar är otroligt små ("atomstorlek"). Eftersom bubblan är så liten diffunderas de i akvariefrön mer effektivt än större bubblor som produceras av andra diffusorer och ger därför oerhört höga diffusionsnivåer. Det betyder att mycket lite CO2 är bortkastat vilket sparar pengar på lång sikt.

En drop checker ingår i CO2-systemet, som används för att enkelt ställa in rätt CO2-dos för ditt akvarium. Utan en drop checker skulle du väsentligen bara gissa på hur mycket CO2 som ska doseras; en drop checker ändrar färg för att avgöra om du doserar för mycket, för lite eller rätt mängd.

Den (valfria) pH-regulatorn sätter din CO2-dosering på auto-pilot och säkerställer att CO2 endast doseras i akvariet när det behövs. När du används tillsammans med droppkontrollen kan du se till att dina koldioxid- och pH-nivåer förblir konstanta för att ge de mest stabila växlingsförhållandena för växterna samtidigt som de bidrar till att minska algtillväxten.

Den (frivilliga) "Easy CO2 Adapter" ger dig möjlighet att källa den krävda CO2-cylindern från en mängd olika bekväma platser, och till och med i en stor butik. Att säkerställa den nödvändiga gasen för ditt CO2-system är enkelt och lättillgängligt. Välj bara vilken adapter du vill ha; SodaStream, engångs- eller paintballcylindrar.

CO2-systemet levereras också med alla andra föremål som krävs, inklusive 3m polyuretanrör, sugklämmor och bubbelräknare.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Chris B. Verifierad köpare 25th Nov 2018
lätt att beställa, flexibelt val och kom snabbt lätt att beställa, flexibelt val och kom snabbt
Steven . Verifierad köpare 9th Nov 2018
Detta är mitt första co2-system och jag var därmed lite orolig över hela saken från att ställa upp den till fiskens välbefinnande. Innan jag köpte jag mailade co2 snabbköp för råd om vilket system som bäst passade mina behov fick jag ett snabbt svar med råd och rekommendation jag tog steget och beställde det system som kom fram nästa dag. När du får ditt beställningskonformations-e-postmeddelande Läs mer... Detta är mitt första co2-system och jag var därmed lite orolig över hela saken från att ställa upp den till fiskens välbefinnande. Innan jag köpte jag mailade co2 snabbköp för råd om vilket system som bäst passade mina behov fick jag ett snabbt svar med råd och rekommendation jag tog steget och beställde det system som kom fram nästa dag. När du får ditt beställningskonformations-e-postmeddelande innehåller det länkar om hur du ställer in systemet, jag tittade på dessa videoklipp ett par gånger och följde dem till brevet som leder till en problemfri inställning. Systemet har körts utan problem alls, och jag kan redan se nytta i växttillväxt och kraft. Fiskets beteende har aldrig förändrats eller förändrats. Så allt går bra. Det enda jag ångrar är att jag aldrig köpt systemet tidigare. Jag använder sodastream co2 och bubbelräkning av 1 bubbla per sekund. Ansluts till en timerbrytare för att systemet ska slå på två timmar innan lamporna tänds och stängs av en timme innan lamporna släcks
Alan G. Verifierad köpare 18th Sep 2018
Mitt andra CO2-system från co2-stormarknad för min andra tank på mitt kontor och fick igen utmärkt service och produkter. Jag kan starkt rekommendera dessa killar till alla som söker ett co2-system. Mitt andra CO2-system från co2-stormarknad för min andra tank på mitt kontor och fick igen utmärkt service och produkter. Jag kan starkt rekommendera dessa killar till alla som söker ett co2-system.
Rosalyn . Verifierad köpare 3rd Sep 2018
Jag rekommenderar starkt co2 stormarknad. Jag köpte detta system i början av året och förutom ett mindre problem med sodaströmadaptern, som snabbt löstes, har allt fungerat bra. Jag har nu haft produkten 8 månader och nålventilen har blivit felaktig. Vid prata med co2 stormarknad skickades en annan till mig gratis. Fantastisk service. ! Och riktigt bra råd när det behövs. Jag rekommenderar starkt co2 stormarknad. Jag köpte detta system i början av året och förutom ett mindre problem med sodaströmadaptern, som snabbt löstes, har allt fungerat bra. Jag har nu haft produkten 8 månader och nålventilen har blivit felaktig. Vid prata med co2 stormarknad skickades en annan till mig gratis. Fantastisk service. ! Och riktigt bra råd när det behövs.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Vi är glada att höra det trots att Rosalyn hade några problem att hon är nöjd med hur de har hanterats. Vi vill bara klargöra att det är väldigt sällsynt för kunder att uppleva svårigheter eller problem med utrustning, så att en sak är sällsynt, men två är sällsynta. Men vi kommer alltid att samarbeta och hjälpa kunder närhelst vi kan.

Dave G. Verifierad köpare 21st Aug 2018
Köpt på rekommendation från en vän som redan har det här systemet visste jag ganska mycket vad jag fick. Men jag är mycket imponerad av systemet och tjänsten från co2-supermarket. Beställd eftermiddag torsdag och hade det morgon nästa dag. Utackad, allt lätt att använda och fungerar perfekt. Köpt på rekommendation från en vän som redan har det här systemet visste jag ganska mycket vad jag fick. Men jag är mycket imponerad av systemet och tjänsten från co2-supermarket. Beställd eftermiddag torsdag och hade det morgon nästa dag. Utackad, allt lätt att använda och fungerar perfekt.
Tommy W. Verifierad köpare 21st Jun 2018
Allt bra utom regulatorn. Ut tryckmätare läckte mycket, var tvungen att sätta i en o-ring. Tanktrycksmätaren fungerade dock inte. Allt bra utom regulatorn. Ut tryckmätare läckte mycket, var tvungen att sätta i en o-ring. Tanktrycksmätaren fungerade dock inte.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Vi är ledsna att höra det här, Tommy, men det här är det första vi hörs om problemet du har haft. Om du hade sagt till oss då skulle vi naturligtvis ha hjälpt och ordnat en ersättare, men om du inte berättar det finns ett problem, hur vet vi hur du behöver hjälp?

Liam T. Verifierad köpare 31st May 2018
Mycket snyggt rent bit av kit, väldigt glad Mycket snyggt rent bit av kit, väldigt glad
Jimmi N. Verifierad köpare 12th May 2018
Allt du behöver för att komma igång kom 2 dagar efter det beställdes, välpackat. Allt du behöver för att komma igång kom 2 dagar efter det beställdes, välpackat.
Mark C. Verifierad köpare 8th May 2018
Detta är mitt första försök till CO2 och jag ställde en massa frågor innan jag köpte. CO2 Supermarket svarade väldigt snabbt på alla mina frågor och jag är 100% nöjd med min utrustning. Allt är igång och fungerar perfekt och plantorna svarar väl på tillsatsen av CO2. Detta är mitt första försök till CO2 och jag ställde en massa frågor innan jag köpte. CO2 Supermarket svarade väldigt snabbt på alla mina frågor och jag är 100% nöjd med min utrustning. Allt är igång och fungerar perfekt och plantorna svarar väl på tillsatsen av CO2.
Rav G. Verifierad köpare 23rd Apr 2018
Jag köpte detta på rekommendation av en vän som köpt det för ett år sedan och var väldigt nöjd med det. Jag är glad att rapportera att jag är en annan nöjd kund. Mycket hjälpsamma och snabba svar på e-post och mycket snabb leverans. Allt kom som det borde och instruktionerna (skickade via e-post) var väldigt lätt att följa. Jag har haft systemet i drift i nästan 3 veckor nu, och jag Läs mer... Jag köpte detta på rekommendation av en vän som köpt det för ett år sedan och var väldigt nöjd med det. Jag är glad att rapportera att jag är en annan nöjd kund. Mycket hjälpsamma och snabba svar på e-post och mycket snabb leverans. Allt kom som det borde och instruktionerna (skickade via e-post) var väldigt lätt att följa. Jag har haft systemet i drift i nästan 3 veckor nu, och jag kan se stora förbättringar i växttillväxten. Så allt är perfekt så långt jag är bekymrad. Det är ett bra system till ett mycket rimligt pris. Så 5/5 från mig.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med solenoid, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
CO2-regulator med solenoid, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Designad för användning speciellt med akvarier; Den har en lättanpassad design, justerbart arbetstryck, magnetventil, dubbla tryckmätare och precisionsnålventil. Regulatorn passar till cylindrarna både vertikala och horisontella ventiler.
 
 
 
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
 
 
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Denna adapter används för att ansluta vårt sortiment av regulatorbubbelräknare till Pisco precisionsflödesregulator.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt