Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Nano CO2-system > Nano Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20L - 100L

1 642,99 kr Lågt lager!

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Viktigt: Vi kan inte skicka CO2-patroner utanför Storbritannien. Om du befinner dig utanför Storbritannien, se till att du väljer "Inga CO2-patroner".
  • Inom Storbritannien kräver komprimerad gas specialistkurirer för transport och därför kan leverans samma dag inte garanteras.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgående tryck, precisionsnålventil, utgående tryckmätare och 12v DC-solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering.
  • Precision bubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker-kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
  • En CO2-patron håller i ungefär 3 månader för ett 50L akvarium (1 bubbla var 4:e sekund 8 timmar per dag).
  • Höjd: 26 cm Botten av basen till toppen av regulatorn (inklusive patron).
 

Beskrivning

Nanoakvarier har ökat i popularitet under de senaste åren, men kravet på att lägga till CO2 för att främja kraftig växttillväxt kvarstår fortfarande eftersom ingen CO2 = ingen fotosyntes = döda växter. Eftersom dessa akvarier är små är det ofta så att de inte är försedda med stativ eller skåp, och därför är stor/skymmande CO2-utrustning svår att dölja vilket gör ett normalt CO2-system olämpligt. Vårt Nano CO2-system övervinner detta problem genom att använda den minsta, men högsta kvalitetsutrustningen som finns tillgänglig, och inkluderar allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt CO2-system för ditt akvarium.

Regulatorn har justerbart uttryck, vilket är en sällsynt funktion för utrustning av denna storlek. Den har också en nålventil med hög precision som kan producera exakt doseringskontroll så lite som 1 bubbla var 10:e sekund, vilket kan ta hand om akvarier så små som 20L. För att hålla storleken till ett minimum är regulatorn utformad för att fästas direkt på små CO2-patroner, som även för ett 100L akvarium kommer att hålla i upp till 3 månader, vilket gör det till en mycket bekväm och kostnadseffektiv lösning. Regulatorn har också en integrerad 12v DC magnetventil (nättransformator ingår) för att möjliggöra att CO2 kontrolleras och endast doseras vid specificerade tider, dvs medan akvariebelysningen är på. 12V DC-solenoiden ger säker, låg temperatur och garanterat ingen brusdrift.

Diffusorn är en "atomizer"-diffusor i toppklassen, som producerar ett dis av otroligt små bubblor av CO2, vilket ger de allra högsta nivåerna av diffusion. Detta säkerställer att mycket lite CO2 går till spillo och sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll i nanostorlek ingår också för att säkerställa att du hittar rätt CO2-dosering för dina specifika akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system kommer också med all annan utrustning, inklusive bubbelräknare, 3 m polyuretanslang, sugklämmor och ett stödställ för CO2-patronen/regulatorn. I det här fallet är liten verkligen vacker.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Benjamin S. Verifierad köpare 20th Jun 2024
Allt fungerar som det ska Allt fungerar som det ska
Kevin C. Verifierad köpare 13th Jun 2024
Jättebra service! Jag kommer säkert att använda C02 Supermarket igen Jättebra service! Jag kommer säkert att använda C02 Supermarket igen
Chris H. Verifierad köpare 28th May 2024
Inga problem alls, mycket nöjd med satsen Inga problem alls, mycket nöjd med satsen
Arnold W. Verifierad köpare 22nd May 2024
Jag var (är fortfarande) en nybörjare när det gällde akvarier och säkerligen co2-system men det var förvånansvärt lätt att sätta ihop och jag fick det igång på nolltid. Jag har egentligen inget att jämföra med eftersom det här är min första tank och jag har använt co2 från början, men mina plantor Läs mer... Jag var (är fortfarande) en nybörjare när det gällde akvarier och säkerligen co2-system men det var förvånansvärt lätt att sätta ihop och jag fick det igång på nolltid. Jag har egentligen inget att jämföra med eftersom det här är min första tank och jag har använt co2 från början, men mina plantor verkar inte ha några hälso- eller tillväxtproblem och mina mattor sprider sig bra så jag kan bara anta co2 har fungerat.
Beth W. Verifierad köpare 16th May 2024
Jag kan inte sluta skaffa akvarier och det här är mitt tredje kit från CO2 Supermarket och alltid utmärkt kvalitet och gjord för att hålla. Jag kan inte sluta skaffa akvarier och det här är mitt tredje kit från CO2 Supermarket och alltid utmärkt kvalitet och gjord för att hålla.
Angus H. Verifierad köpare 14th May 2024
Jag tänkte vänta några veckor innan jag lägger upp min recension och hittills har allt fungerat som det ska och plantorna växer definitivt bättre nu. Jag lägger till C02 Jag tänkte vänta några veckor innan jag lägger upp min recension och hittills har allt fungerat som det ska och plantorna växer definitivt bättre nu. Jag lägger till C02
Michael C. Verifierad köpare 8th May 2024
Fantastiskt litet kit, perfekt för en nanoinstallation. Fantastiskt litet kit, perfekt för en nanoinstallation.
Michael W. Verifierad köpare 3rd May 2024
Mycket nöjd med tjänsten snabb leverans och mycket högkvalitativ produkt tack Mycket nöjd med tjänsten snabb leverans och mycket högkvalitativ produkt tack
Daniel C. Verifierad köpare 25th Apr 2024
Snabb leverans och enkel att använda med bra instruktioner Snabb leverans och enkel att använda med bra instruktioner
Gareth C. Verifierad köpare 19th Apr 2024
Jag köpte på rekommendation av en vän som också har detta system och det har fungerat väldigt bra för mig också och jag kan se en enorm förbättring i mina växter sedan jag började använda det. Jag köpte på rekommendation av en vän som också har detta system och det har fungerat väldigt bra för mig också och jag kan se en enorm förbättring i mina växter sedan jag började använda det.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Vår Nano-regulator med magnetventil är perfekt för små eller nano akvarier som kräver låga nivåer av CO2-dosering för att främja växttillväxt.
 
 
Liten Bazooka (upp Till 200L)
Liten Bazooka (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentrationen inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Utformad för användning speciellt med Nano CO2-patroner, garanterar stödstället att din patron och regulator hålls upprätt och kommer inte lätt att falla över.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt