Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-se Tvåstegs Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l+

Ultimate-SE Tvåstegs CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L+

2 529,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Precision bubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Ultimate-SE Dual Stage CO2-systemet ger den allra högsta nivån av prestanda och kontroll för ditt akvariums CO2-dosering. Varje komponent i systemet är den allra bästa som finns och utstrålar kvalitet.

Den ultimata tvåstegs CO2-regulatorn levereras med en högkvalitativ 12v DC-magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterat ingen bullerdrift. En nålventil med hög precision är installerad som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och bibehållas med ackompanjemang av precisionsbubbelräknaren. Det justerbara uttrycket säkerställer att regulatorn kan möta behoven hos alla akvarier, från ett 30L nano-akvarium till ett 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil kan kopplas in i en normal timerkontakt och ställas in på att dosera CO2 samtidigt som akvariebelysningen. Med hjälp av den medföljande Drop Checker kan du identifiera den optimala CO2-nivån för ditt akvarium och behålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och även hjälpa till att hämma algtillväxt.

Diffusoralternativen som tillhandahålls med CO2-systemet är i "atomizer"-familjen av diffusorer, som producerar otroligt små ("atomstora") bubblor som lätt diffunderar in i akvariets vatten och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av CO2 "absorberas" och mycket lite CO2 går till spillo.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att kunna växa fram nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar kommer växterna så småningom att förgås, även med tillsats av CO2.

(tillval) "Easy CO2-adaptern" ger dig möjligheten att använda lättillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna anskaffa gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från stora butiker.

Att lägga allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2-systemet till det bästa akvariets CO2-system som man kan köpa för pengar.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

David C. Verifierad köpare 18th May 2023
Jag är väldigt nöjd med den och allt fungerar som förväntat Jag är väldigt nöjd med den och allt fungerar som förväntat
Eddie F. Verifierad köpare 24th Apr 2023
Bra företag att ha att göra med. Snabba och detaljerade svar på mina frågor och jag är verkligen nöjd med mitt system och mina växter verkar vara nöjda med det också. Bra företag att ha att göra med. Snabba och detaljerade svar på mina frågor och jag är verkligen nöjd med mitt system och mina växter verkar vara nöjda med det också.
Scott M. Verifierad köpare 4th Apr 2023
Kommer med allt som behövs och jag valde att skaffa engångsadaptern så att jag kan få min cylinder från toolstation. Bra service och snabb leverans från co2 supermarket också. Kommer med allt som behövs och jag valde att skaffa engångsadaptern så att jag kan få min cylinder från toolstation. Bra service och snabb leverans från co2 supermarket också.
Jack B. Verifierad köpare 22nd Mar 2023
Jag är inte säker på vem som gillar det mer, jag med en ny pryl att leka med, eller mina växter som nu växer som om det inte finns någon morgondag. Som ni kanske har förstått är jag nöjd med mitt köp! Jag är inte säker på vem som gillar det mer, jag med en ny pryl att leka med, eller mina växter som nu växer som om det inte finns någon morgondag. Som ni kanske har förstått är jag nöjd med mitt köp!
Michael F. Verifierad köpare 17th Mar 2023
En högkvalitativ inställning, efter några e-postmeddelanden fram och tillbaka, är att detta är systemet jag valde. Massor av detaljerade instruktioner för installation, gjorda av material av bra kvalitet och har gjort en enorm skillnad efter bara 1 vecka. Tack till teamet på CO2 Supermarket för din utmärkta kundservice och fantastiska produkter till riktigt Läs mer... En högkvalitativ inställning, efter några e-postmeddelanden fram och tillbaka, är att detta är systemet jag valde. Massor av detaljerade instruktioner för installation, gjorda av material av bra kvalitet och har gjort en enorm skillnad efter bara 1 vecka. Tack till teamet på CO2 Supermarket för din utmärkta kundservice och fantastiska produkter till riktigt konkurrenskraftiga priser.
Declan S. Verifierad köpare 6th Feb 2023
Lätt att använda och fungerar briljant Lätt att använda och fungerar briljant
Tom W. Verifierad köpare 25th Jan 2023
Mina växter växer som aldrig förr, fantastiskt! Mina växter växer som aldrig förr, fantastiskt!
Paul J. Verifierad köpare 9th Jan 2023
Jag är mycket nöjd med systemet och tjänsten från CO2 Supermarket. Allt fungerar perfekt. Jag är mycket nöjd med systemet och tjänsten från CO2 Supermarket. Allt fungerar perfekt.
Anthony L. Verifierad köpare 6th Dec 2022
Allt bra! Bra produkter och bra service. Rekommenderar gärna. Allt bra! Bra produkter och bra service. Rekommenderar gärna.
Nigel F. Verifierad köpare 17th Nov 2022
Jag funderade på om jag skulle skaffa en- eller dubbelsteg men ville ha skydd mot tankdumpning och efter mycket forskning valde jag detta tvåstegssystem och jag måste säga att jag är mycket nöjd med det. Jag fick detaljerade instruktioner efter beställning och det var jättelätt att sätta ihop det. Jag funderade på om jag skulle skaffa en- eller dubbelsteg men ville ha skydd mot tankdumpning och efter mycket forskning valde jag detta tvåstegssystem och jag måste säga att jag är mycket nöjd med det. Jag fick detaljerade instruktioner efter beställning och det var jättelätt att sätta ihop det.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-SE CO2-regulator med dubbla steg
Ultimate-SE CO2-regulator med dubbla steg
Vår Ultimate regulator är utformad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdumpen, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
Liten Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt