Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate-se Tvåstegs Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l+

Ultimate-SE Tvåstegs CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L+

2 147,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Top of the range Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, dubbla tryckmätare och 12v DC solenoid för tidsstyrd kontroll av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Precision bubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker för korrekt CO2-dosering.
  • Växtgödsel för komplett växtnäring.
  • 3m Högkvalitets polyuretanrör.
  • 4 x sugklämmor för städad slang.
 

Beskrivning

Ultimate-SE Dual Stage CO2 System ger den allra högsta nivån av prestanda och kontroll för ditt akvarium CO2-dosering. Varje komponent i systemet är den allra bästa som finns och utstrålar kvalitet.

Den ultimata tvåstegs CO2-regulatorn levereras med en högkvalitativ 12v DC-magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterat ingen bullerdrift. En nålventil med hög precision är installerad som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och bibehållas med ackompanjemang av precisionsbubbelräknaren. Det justerbara uttrycket säkerställer att regulatorn kan möta behoven hos alla akvarier, från ett 30L nano-akvarium till ett 3000L-liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil kan kopplas in i en normal timerkontakt och ställas in på att dosera CO2 samtidigt som akvariebelysningen. Med den medföljande Drop Checker kan du identifiera den optimala CO2-nivån för ditt akvarium och behålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden främjar hälsosammare växttillväxt och hjälper också till att hämma algtillväxt.

Diffusoralternativen som tillhandahålls med CO2-systemet är i "atomizer"-familjen av diffusorer, som producerar otroligt små ("atomstora") bubblor som lätt diffunderar in i akvariets vatten och ger exceptionella nivåer av diffusion. Detta innebär att mer av CO2 "absorberas" och mycket lite CO2 går till spillo.

CO2 som sprids i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att kunna växa fram nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar kommer växterna så småningom att förgås, även med tillsats av CO2. Den (valfria) växtgödseln som kommer med 'Ultimate Dual Stage CO2 System' kommer att förse dina akvarieväxter med alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver för att växa och blomstra.

(tillval) "Easy CO2-adaptern" ger dig möjligheten att använda lättillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna anskaffa gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från stora butiker.

Att lägga allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2-systemet till det bästa akvariets CO2-system som man kan köpa för pengar.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Darren H. Verifierad köpare 17th May 2022
fantastiska produkter och växterna älskar sin co2! fantastiska produkter och växterna älskar sin co2!
Colin M. Verifierad köpare 11th May 2022
Fantastisk produkt och service rekommenderas varmt Fantastisk produkt och service rekommenderas varmt
Harry W. Verifierad köpare 9th May 2022
Lätt att använda med tydliga instruktioner som skickades på e-post efter beställning och allt fungerar bra och ger en jämn ström av små bubblor. Solenoiden fungerar bra och utmärkt för att kunna tajma doseringsschemat. Lätt att använda med tydliga instruktioner som skickades på e-post efter beställning och allt fungerar bra och ger en jämn ström av små bubblor. Solenoiden fungerar bra och utmärkt för att kunna tajma doseringsschemat.
John D. Verifierad köpare 7th May 2022
Jag är en nybörjare på co2-systemet och var lite orolig eftersom jag inte är precis vad man skulle kalla "händig", men det var väldigt lätt att sätta ihop även för mig! Diffusorn bubblar iväg fint och jag justerade co2 under några dagar så att dropcheckern har en ljusgrön färg. Växterna är pärlande Läs mer... Jag är en nybörjare på co2-systemet och var lite orolig eftersom jag inte är precis vad man skulle kalla "händig", men det var väldigt lätt att sätta ihop även för mig! Diffusorn bubblar iväg fint och jag justerade co2 under några dagar så att dropcheckern har en ljusgrön färg. Växterna är pärlande så jag antar att det betyder att de njuter av co2!
Nick D. Verifierad köpare 26th Apr 2022
Utmärkt produkt, inga klagomål alls! Utmärkt produkt, inga klagomål alls!
Jack S. Verifierad köpare 23rd Apr 2022
Jag beställde 3:30 på tisdagen och det var med mig före 10:00 nästa morgon - otrolig service. När jag tittade igenom allt blev jag imponerad av kvaliteten, och speciellt regulatorn verkar vara riktigt riktigt bra. Installationen var en klunga och tillbringade ett par dagar med att justera CO2 för att få rätt nivåer (dropcheckaren är mycket användbar), Läs mer... Jag beställde 3:30 på tisdagen och det var med mig före 10:00 nästa morgon - otrolig service. När jag tittade igenom allt blev jag imponerad av kvaliteten, och speciellt regulatorn verkar vara riktigt riktigt bra. Installationen var en klunga och tillbringade ett par dagar med att justera CO2 för att få rätt nivåer (dropcheckaren är mycket användbar), men nu är allt på autopilot och jag är verkligen spänd på att se skillnaden det kommer att göra.
Robert H. Verifierad köpare 15th Apr 2022
Bra kit att börja med. Bra kit att börja med.
Laurrie S. Verifierad köpare 12th Apr 2022
Den positiva feedback som andra lämnat är välförtjänt! Bra produkt och bra service, jag kan inte heller fel! Den positiva feedback som andra lämnat är välförtjänt! Bra produkt och bra service, jag kan inte heller fel!
Jan W. Verifierad köpare 8th Apr 2022
En vän köpte det här systemet för några månader sedan och jag såg själv vilken enorm förbättring det gjorde och de rekommenderade det här systemet så jag hade inga reservationer för att köpa det åt mig själv. Bra service från CO2 Supermarket, mycket snabb, allt bra kvalitet. Jag ser fram emot resultatet! En vän köpte det här systemet för några månader sedan och jag såg själv vilken enorm förbättring det gjorde och de rekommenderade det här systemet så jag hade inga reservationer för att köpa det åt mig själv. Bra service från CO2 Supermarket, mycket snabb, allt bra kvalitet. Jag ser fram emot resultatet!
Alan T. Verifierad köpare 1st Apr 2022
Jag är verkligen nöjd och mycket imponerad av systemet och supporten från co2 supermarket som hanterade mina olika frågor snabbt och professionellt. Jag kan redan se en förbättring med mina växter efter att ha använt den i drygt en vecka och algerna som jag har kämpat med i flera år verkar också vara på reträtt. Jag är verkligen nöjd och mycket imponerad av systemet och supporten från co2 supermarket som hanterade mina olika frågor snabbt och professionellt. Jag kan redan se en förbättring med mina växter efter att ha använt den i drygt en vecka och algerna som jag har kämpat med i flera år verkar också vara på reträtt.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate-SE CO2-regulator med dubbla steg
Ultimate-SE CO2-regulator med dubbla steg
Vår Ultimate regulator är utformad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdumpen, justerbart arbetstryck, 12V solenoid (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
CO2 tvingas genom en keramisk skiva som används för att producera en dimma små bubblor för att uppnå höga diffusionsnivåer.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt