Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate Dual Stage CO2 System För Planterad Aquarium Tank 20l - 500l +

Ultimate Dual Stage CO2 System För Planterad Aquarium Tank 20L - 500L +

2 571,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Överst i serien Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precision Pisco nålventil, dubbla tryckmätare och 12V magnetventil och transformator för tidsbestämd kontroll av CO2-dosering.
  • Precisionsbubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker för korrekt CO2 dosering.
  • Växtgödsel för fullständig växtnäring.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Ultimate Dual Stage CO2-systemet ger den allra högsta nivån av prestanda och kontroll för din akvariefosdosering. Varje komponent inom systemet är den allra bästa tillgängliga och oser kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator levereras med en högkvalitativ 12V magnetventil som garanterar säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. En hög precision Pisco nålventil installeras som standard och ger snabb, noggrann och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och underhållas med precisionbubbelräknaren. Det justerbara utryckstrycket garanterar att regulatorn kan tillgodose behoven hos ett akvarium, från ett 30L nano akvarium till ett 3000L liter akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil är ansluten till (tillval) pH-regulatorn, som kontinuerligt övervakar akvarietets pH-nivå och slår på och stänger av CO2 för att bibehålla stabila pH- och CO2-nivåer. Används i samband med Drop Checker, kan du identifiera optimal pH och CO2 nivå för ditt akvarium och behålla de exakta parametrarna. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja en hälsosammare växttillväxt och bidra till att hämma algtillväxten.

Diffusionsalternativen med CO2-systemet finns i diffuserens "atomizer" -familj, vilket ger otroligt små ("atomstorlek") bubblor som lätt diffunderar i akvarievatten och ger exceptionella nivåer av diffusion. Det betyder att mer av CO2 är "absorberat" och mycket lite CO2 är bortkastat.

Koldioxid som diffunderas i akvariet vatten används av plantorna under fotosyntesen, men för att växa nya cellstrukturer behöver plantorna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar kommer växterna till slut att förgås, även med tillsats av koldioxid. Den (frivilliga) växtgödsel som kommer med "Ultimate Dual Stage CO2 System" kommer att ge dina akvariumväxter med alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver växa och blomstra.

Den (tillval) "Lätt CO2-adapter" ger dig möjlighet att använda lediga CO2-cylindrar som koldioxidkälla för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en Engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta garanterar att du alltid kommer att kunna skicka gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från affärer i high street.

Att lägga allt detta tillsammans gör Ultimate Dual Stage CO2 System det bästa akvarium CO2-systemet som pengar kan köpa.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Keith B. Verifierad köpare 26th Jul 2019
Bra kit, har allt som behövs. Mina växter växer bättre än någonsin. Bra kit, har allt som behövs. Mina växter växer bättre än någonsin.
Philip M. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Detta är mitt första CO2-system och var beredd att spendera lite extra för ett högkvalitativt system och jag blev inte besviken. Mina växter växer riktigt bra och mycket pärlande pågår, som jag aldrig har haft tidigare. Detta är mitt första CO2-system och var beredd att spendera lite extra för ett högkvalitativt system och jag blev inte besviken. Mina växter växer riktigt bra och mycket pärlande pågår, som jag aldrig har haft tidigare.
Tomas B. Verifierad köpare 1st Jun 2019
Högsta kvalitet, och kom med bra instruktioner som gjorde det väldigt enkelt att använda. Högt rekommenderad. Högsta kvalitet, och kom med bra instruktioner som gjorde det väldigt enkelt att använda. Högt rekommenderad.
Chris J. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Detta är mitt första CO2-system, så jag hade ganska många frågor innan beställning. CO2 Supermarket svarade snabbt och med mycket bra detaljer som lindrade alla mina bekymmer / frågor. Jag fick djupa instruktioner via e-post innan paketet kom fram, så jag visste hur man ansluter allt. Ordern kom nästa dag som annonseras, allt var närvarande och korrekt. Alla delar är högkvalitativa och Läs mer... Detta är mitt första CO2-system, så jag hade ganska många frågor innan beställning. CO2 Supermarket svarade snabbt och med mycket bra detaljer som lindrade alla mina bekymmer / frågor. Jag fick djupa instruktioner via e-post innan paketet kom fram, så jag visste hur man ansluter allt. Ordern kom nästa dag som annonseras, allt var närvarande och korrekt. Alla delar är högkvalitativa och jag kunde ansluta allt utan problem. Jag har fått systemet att fungera i drygt 3 veckor och mina växter växer bättre än någonsin så jag är mycket nöjd med mitt köp. Tack och bra gjort till CO2 Supermarket, jag har rekommenderat dina tjänster till ett antal av mina vänner.
Craig L. Verifierad köpare 16th Mar 2019
Superb kit med fantastisk kundservice vad mer kan du begära !! Superb kit med fantastisk kundservice vad mer kan du begära !!
Charlie T. Verifierad köpare 28th Feb 2019
Hej killar verkligen imponerad av leverans och kvalitet på varor, tyvärr gör jag ohälsosam, jag har inte haft chans att installera det men så snart jag gör kommer jag att lämna en annan recension, hälsningar Charlie Hej killar verkligen imponerad av leverans och kvalitet på varor, tyvärr gör jag ohälsosam, jag har inte haft chans att installera det men så snart jag gör kommer jag att lämna en annan recension, hälsningar Charlie
Mike L. Verifierad köpare 4th Aug 2018
Mycket hjälpsam att svara på mina frågor och information innan jag köpte, när jag placerade min order kom det nästa dag. Kvaliteten är utmärkt, väldigt lätt att sätta upp och fungera bra. Mycket hjälpsam att svara på mina frågor och information innan jag köpte, när jag placerade min order kom det nästa dag. Kvaliteten är utmärkt, väldigt lätt att sätta upp och fungera bra.
Paul M. Verifierad köpare 11th Nov 2017
Alla förstklassiga kvalitetsartiklar. Regulatorn bör varas för alltid eftersom den är väldigt solid, välbyggd och definitivt en kvalitetsartikel. Om läsaren är intresserad passar den industristandard CO2-cylindrar som har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatoranslutningar (jag använder en 6,35 kg CO2-cylinder). Ett mycket enkelt system för att ställa in och justera följande CO2 Supermarket s Läs mer... Alla förstklassiga kvalitetsartiklar. Regulatorn bör varas för alltid eftersom den är väldigt solid, välbyggd och definitivt en kvalitetsartikel. Om läsaren är intresserad passar den industristandard CO2-cylindrar som har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatoranslutningar (jag använder en 6,35 kg CO2-cylinder). Ett mycket enkelt system för att ställa in och justera följande CO2 Supermarket s utmärkta instruktioner på nätet. Rekommenderad.
Simon L. Verifierad köpare 19th Oct 2017
Endast ett ord behövs: fantastiskt Endast ett ord behövs: fantastiskt
Dennis Verifierad köpare 24th Sep 2017
utmärkt produktkvalitet kvalitet. lätt att installera. bra service. utmärkt produktkvalitet kvalitet. lätt att installera. bra service.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid och Pisco Valve
Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12V DC Solenoid och Pisco Valve
Utformad för användning speciellt med akvarier, har vår Ultimate regulator tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdumpen, justerbart arbetstryck, 12v solenoid (med nättransformator), dubbeltrycksmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Denna adapter används för att ansluta vårt sortiment av regulatorbubbelräknare till Pisco precisionsflödesregulator.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt