Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Dual Stage CO2-system > Ultimate Dual Stage Co2-system För Planterad Akvarietank 20l - 500l +

Ultimate Dual Stage CO2-system För Planterad Akvarietank 20L - 500L +

2 536,99 kr Lågt lager!

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Överst i sortimentet Ultimate Dual Stage Regulator med justerbart utgångstryck, precision Pisco-nålventil, dubbla tryckmätare och 12V DC-magnetventil för tidsstyrd styrning av CO2-dosering (nättransformator ingår).
  • Precisionsbubbelräknare.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Släppkontroll för korrekt CO2-dosering.
  • Växtgödsel för komplett växtnäring.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snygg slang.

Beskrivning

Ultimate Dual Stage CO2 System ger den högsta nivån på prestanda och kontroll för din CO2-dosering av akvarium. Varje komponent i systemet är det bästa tillgängliga och oser av kvalitet.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator kommer med en högkvalitativ 12v DC magnetventil som ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift. En Pisco-nålventil med hög precision installeras som standard och ger snabb, exakt och enkel justering av CO2-dosering så att den exakta dosen kan uppnås och upprätthålls med ackompanjemang av precisionsbubbläknare. Det justerbara utgångstrycket säkerställer att regulatorn kan tillgodose behoven hos alla akvarier, från ett 30L nanoakvarium till ett 3000L liters akvarium med 6 diffusorer.

Regulatorns magnetventil är ansluten till (valfritt) pH-regulator, som kontinuerligt övervakar pH-nivån i akvariet och slår på och stänger av CO2 för att upprätthålla stabila pH och CO2-nivåer. Används i kombination med Drop Checker kan du identifiera den optimala pH och CO2-nivån för ditt akvarium och upprätthålla exakt parametrar. Att tillhandahålla dessa stabila förhållanden kommer att främja hälsosammare växttillväxt och hjälper också till att hämma algtillväxt.

Distusionsalternativen som levereras med CO2-systemet är i "atomizer" -familjen av diffusor, som producerar otroligt små ('atomstorlek') bubblor som lätt diffunderar i akvariet och ger exceptionella diffusionsnivåer. Detta innebär att mer av koldioxiden "absorberas" och mycket lite koldioxid slösas bort.

CO2 som diffunderas i akvarievattnet används av växterna under fotosyntesen, men för att växa nya cellstrukturer behöver växterna tillgång till en mängd olika makro- och mikronäringsämnen. Utan dessa väsentliga byggstenar försvinner växterna så småningom, även med tillsats av koldioxid. (Valfritt) växtgödselmedel som levereras med 'Ultimate Dual Stage CO2 System' kommer att ge dina akvarieväxter alla nödvändiga näringsämnen och element som de behöver för att växa och blomstra.

Den (valfria) 'Easy CO2 adapter' ger dig möjligheten att använda lätt tillgängliga CO2-cylindrar som CO2-källa för ditt system. Med en adapter kan du använda antingen en SodaStream, en engångssvetsning eller en Paintball CO2-cylinder. Detta säkerställer att du alltid kommer att kunna källa gasen till ditt CO2-system på ett kostnadseffektivt och bekvämt sätt från butiker i gatan.

Att sätta samman allt detta gör Ultimate Dual Stage CO2 System till det allra bästa CO2-CO2-systemet som pengar kan köpa.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Peter R. Verifierad köpare 21st Jan 2020
Amazing service and good quality products! Amazing service and good quality products!
Debbie B. Verifierad köpare 16th Sep 2019
En nybörjare i CO2-system men företagets kundservice och användbara videor är enastående. All utrustning verkar vara av hög kvalitet och jag hade inga problem att sätta ihop den och få den igång. Det har bara varit i tanken i en vecka så jag väntar fortfarande på riktiga resultat men baserat på vad jag hittills har sett skulle jag inte ha några problem att rekommendera En nybörjare i CO2-system men företagets kundservice och användbara videor är enastående. All utrustning verkar vara av hög kvalitet och jag hade inga problem att sätta ihop den och få den igång. Det har bara varit i tanken i en vecka så jag väntar fortfarande på riktiga resultat men baserat på vad jag hittills har sett skulle jag inte ha några problem att rekommendera
Keith B. Verifierad köpare 26th Jul 2019
Bra kit, har allt som behövs. Mina växter växer bättre än någonsin. Bra kit, har allt som behövs. Mina växter växer bättre än någonsin.
Philip M. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Detta är mitt första CO2-system och var beredd att spendera lite extra för ett högkvalitativt system och jag blev inte besviken. Mina växter växer riktigt bra och mycket pärlande pågår, som jag aldrig har haft tidigare. Detta är mitt första CO2-system och var beredd att spendera lite extra för ett högkvalitativt system och jag blev inte besviken. Mina växter växer riktigt bra och mycket pärlande pågår, som jag aldrig har haft tidigare.
Tomas B. Verifierad köpare 1st Jun 2019
Högsta kvalitet, och kom med bra instruktioner som gjorde det väldigt enkelt att använda. Högt rekommenderad. Högsta kvalitet, och kom med bra instruktioner som gjorde det väldigt enkelt att använda. Högt rekommenderad.
Chris J. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Detta är mitt första CO2-system, så jag hade ganska många frågor innan beställning. CO2 Supermarket svarade snabbt och med mycket bra detaljer som lindrade alla mina bekymmer / frågor. Jag fick djupa instruktioner via e-post innan paketet kom fram, så jag visste hur man ansluter allt. Ordern kom nästa dag som annonseras, allt var närvarande och korrekt. Alla delar är högkvalitativa och Läs mer... Detta är mitt första CO2-system, så jag hade ganska många frågor innan beställning. CO2 Supermarket svarade snabbt och med mycket bra detaljer som lindrade alla mina bekymmer / frågor. Jag fick djupa instruktioner via e-post innan paketet kom fram, så jag visste hur man ansluter allt. Ordern kom nästa dag som annonseras, allt var närvarande och korrekt. Alla delar är högkvalitativa och jag kunde ansluta allt utan problem. Jag har fått systemet att fungera i drygt 3 veckor och mina växter växer bättre än någonsin så jag är mycket nöjd med mitt köp. Tack och bra gjort till CO2 Supermarket, jag har rekommenderat dina tjänster till ett antal av mina vänner.
Craig L. Verifierad köpare 16th Mar 2019
Superb kit med fantastisk kundservice vad mer kan du begära !! Superb kit med fantastisk kundservice vad mer kan du begära !!
Charlie T. Verifierad köpare 28th Feb 2019
Hej killar verkligen imponerad av leverans och kvalitet på varor, tyvärr gör jag ohälsosam, jag har inte haft chans att installera det men så snart jag gör kommer jag att lämna en annan recension, hälsningar Charlie Hej killar verkligen imponerad av leverans och kvalitet på varor, tyvärr gör jag ohälsosam, jag har inte haft chans att installera det men så snart jag gör kommer jag att lämna en annan recension, hälsningar Charlie
Mike L. Verifierad köpare 4th Aug 2018
Mycket hjälpsam att svara på mina frågor och information innan jag köpte, när jag placerade min order kom det nästa dag. Kvaliteten är utmärkt, väldigt lätt att sätta upp och fungera bra. Mycket hjälpsam att svara på mina frågor och information innan jag köpte, när jag placerade min order kom det nästa dag. Kvaliteten är utmärkt, väldigt lätt att sätta upp och fungera bra.
Paul M. Verifierad köpare 11th Nov 2017
Alla förstklassiga kvalitetsartiklar. Regulatorn bör varas för alltid eftersom den är väldigt solid, välbyggd och definitivt en kvalitetsartikel. Om läsaren är intresserad passar den industristandard CO2-cylindrar som har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatoranslutningar (jag använder en 6,35 kg CO2-cylinder). Ett mycket enkelt system för att ställa in och justera följande CO2 Supermarket s Läs mer... Alla förstklassiga kvalitetsartiklar. Regulatorn bör varas för alltid eftersom den är väldigt solid, välbyggd och definitivt en kvalitetsartikel. Om läsaren är intresserad passar den industristandard CO2-cylindrar som har BS341 # 8 / DIN477 # 6 regulatoranslutningar (jag använder en 6,35 kg CO2-cylinder). Ett mycket enkelt system för att ställa in och justera följande CO2 Supermarket s utmärkta instruktioner på nätet. Rekommenderad.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12v DC magnetventil och Pisco Valve
Ultimate Dual Stage CO2 Regulator med 12v DC magnetventil och Pisco Valve
Vår Ultimate regulator är utformad för att användas speciellt med akvarier. Den har tvåstegsdesign för att förhindra slutet av tankdump, justerbart arbetstryck, 12V magnetventil (med nättransformator), dubbla tryckmätare och precisionsnålventil för exakt doseringskontroll.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
60mm Bazooka Atomizer (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Pisco Flow Controller till Bubble Counter Adapter
Denna adapter används för att ansluta vårt sortiment av regulatorbubbelräknare till Pisco precisionsflödesregulator.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt