Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Akvarium Växtgödselmedel > Doseringspumpar > Akvariumgödselmedel Doseringspump 2 Utgång

Akvariumgödselmedel Doseringspump 2 Utgång

1 034,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Ger stabil och konsekvent dosering av gödningsmedel för överlägsen växttillväxt.
  • 2 Utgång med programmerbar styrning av varje utgång.
  • Ange antal doser per dag (1-24).
  • Ange mängd (i ml) per dos.
  • Kalibrering av varje pump gör enheten mycket exakt.
  • Displayskärmen och navigeringsmenyerna gör det mycket enkelt att använda.
 

Beskrivning

Doseringspumpen med dubbla utgångsmedel ger möjlighet till automatiserad, tidsbeständig leverans av dina akvariegödselmedel till ditt akvarium, vilket ger dina växter stabila nivåer av näringsämnen och element som krävs för överlägsen hälsa och tillväxt.

Varje utgång kan programmeras individuellt både när det gäller tid på dagen och dosens varaktighet. Det betyder att pumpen kan använda hela dosen i en "hit", eller den kan spridas över flera "träffar" för att säkerställa konsekvent näringsnivå och inte föremål för plötsliga toppar och tråg. Om din dagliga dos av gödselmedel är 15 ml, istället för att applicera hela dosen i en träff, kan pumpen programmeras så att 3 träffar på 5 ml sprids jämnt under dagen.

Enheten har en primingfunktion som möjliggör snabb och enkel priming av gödselmedlet med hjälp av pumpens peristaltiska verkan. Inställningen är otroligt enkel; Anslut bara slangen till pumpen och sätt den ena änden i ditt akvarium och den andra in i gödselmedelslösningen.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Reginald P. Verifierad köpare 10th Sep 2018
Jag hittade instruktionerna lite frustrerande, de skulle dra nytta av att omskrivas. När jag har programmerat övervakade jag det i en mätglas över en vecka, fyra doser på 10 mm mycket fyra timmar. Det visade sig vara mycket noggrant och tillförlitligt vilket gör detta till ett värdefullt köp. Det är mer meningsfullt att sprida dosen över en tolv timmesperiod och måste vara mer konstgjord Läs mer... Jag hittade instruktionerna lite frustrerande, de skulle dra nytta av att omskrivas. När jag har programmerat övervakade jag det i en mätglas över en vecka, fyra doser på 10 mm mycket fyra timmar. Det visade sig vara mycket noggrant och tillförlitligt vilket gör detta till ett värdefullt köp. Det är mer meningsfullt att sprida dosen över en tolv timmesperiod och måste vara mer konstgjord för akvariet. Jag skulle ha gett fem stjärnor om handboken varit bättre.
Steve A. Verifierad köpare 25th Jan 2018
Verkligen snälla med det, och kan inte fel det. Lätt att använda och fungerar perfekt. Verkligen snälla med det, och kan inte fel det. Lätt att använda och fungerar perfekt.
Javier H. Verifierad köpare 17th Nov 2017
Doseringspumpen är väldigt lätt att använda. Först kalibrerad, säg så enkelt hur många ml du vill dosera, hur många gånger per dag. Gör dosering av näringslösningen mycket lättare! Doseringspumpen är väldigt lätt att använda. Först kalibrerad, säg så enkelt hur många ml du vill dosera, hur många gånger per dag. Gör dosering av näringslösningen mycket lättare!

Fotovisare

Akvariumgödningsmedel doseringspump 2 utlopp
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt