Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Single Stage CO2-system > Komplett Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80l - 500l

Komplett Akvarium CO2 System För Planterad Tank 80L - 500L

1 250,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Dual gauge CO2-regulator med Solenoid för vertikala cylinderventiler.
  • Noggrann regulatorbubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Enkel CO2-adapter (tillval).
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.

Beskrivning

Vårt kompletta akvarium CO2-system levereras med allt som behövs för ett högkvalitativt CO2-system och till ett pris som inte kommer att bryta banken.

Den dubbla mätregulatorn visar in / cylindertrycket och utgångs- / arbetstrycket och den integrerade solenoiden ger möjlighet att ställa in tidsperioden när CO2 kommer att doseras till akvariet, vilket vanligen kommer att vara detsamma som akvariet belysning. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift. Nålventilen möjliggör enkla och korrekta förändringar i koldioxidflödet och kan uppnå dosering så låg som 1 bubbla / 4 sekunder.

Bubbelräknaren ger noggrann övervakning av CO2-dosering och gör det möjligt att räkna hur många bubblor som passerar enheten i en given tidsram. Detta innebär att när man ändrar nålventilen för att justera flödeshastigheten, kan du se vilken förändring som har gjorts genom att räkna antalet bubblor som passerar genom enheten.

Du kan också välja att lägga till en "Easy CO2 Adapter", som säkerställer att du alltid har tillgång till CO2-cylindrar från high street-butiker, och du kan använda SodaStream, Disposable CO2 eller Paintball-cylindrar med CO2 systemet.

Spridaren är en mycket effektiv "atomizer" diffusor, vilket ger otroligt småstora bubblor av CO2. När de kombineras har dessa små CO2-bubblor en mycket stor yta som säkerställer att en stor del av koldioxid som du lägger till akvariet sprids i vattnet och inte bara stiger upp till vattennivån och flyr ut. Du kan välja mellan en "bazooka" eller "inline" typ av finfördelare. Bazooka-typen är placerade inom akvariet, och inline-typen installeras på retur / utflödesröret från ditt filter.

En drop checker ingår också, som är fäst vid glaset i ditt akvarium. Lösningen i droppkontrollen byter färg för att återspegla mängden CO2 i akvariet. Blå indikerar låga halter av koldioxid; Gul indikerar stora halter av koldioxid; och grön anger optimala nivåer av koldioxid. Enligt färgen på droppen kontrolleras kan du ändra din CO2-dos (med regulatorns nålventil och bubbelräknaren) tills den optimala nivån av koldioxid utplaceras.

Inkluderas också 3m av polyuretanrör för att ansluta delarna tillsammans, och även 4 sugklämmor för att hålla röret snyggt dolt.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Royston H. Verifierad köpare 1st Jan 2019
väldigt bra gjort co2 system, väldigt bra gjort co2 system,
Graham O. Verifierad köpare 19th Dec 2018
Fungerar bra men ganska tekniskt att sätta upp. Problemet är att instruktioner ges för varje komponent. Det tar lite att tänka på att ta allt ihop Fungerar bra men ganska tekniskt att sätta upp. Problemet är att instruktioner ges för varje komponent. Det tar lite att tänka på att ta allt ihop
Mr G. Verifierad köpare 14th Dec 2018
Denna sats är bra och för ett ganska rimligt pris ser byggkvaliteten bra ut, installationen om några minuter, satsen kom snabbt och väl förpackad, fungerar bra bra övergripande väldigt nöjd med mitt köp Denna sats är bra och för ett ganska rimligt pris ser byggkvaliteten bra ut, installationen om några minuter, satsen kom snabbt och väl förpackad, fungerar bra bra övergripande väldigt nöjd med mitt köp
Jordi M. Verifierad köpare 15th Oct 2018
Det fungerar korrekt. Det fungerar korrekt.
Sean G. Verifierad köpare 8th Oct 2018
Ett bra kit och värde för pengarna klokt 2: e till ingen. Ett bra kit och värde för pengarna klokt 2: e till ingen.
Kenneth E. Verifierad köpare 5th Oct 2018
Köpt den 28/5/2018. Detta är min första gång som sprutar CO2. och jag måste säga att det har gjort en stor skillnad. Jag växer inte något speciellt men har alltid kämpat för att hålla friska växter och bekämpa alger. Inställningen var enkel enligt instruktionerna på nätet. Leveransen var snabb. Jag hade problem med den första (engångs) gasflaskan, efter den första dagen registrerades Läs mer... Köpt den 28/5/2018. Detta är min första gång som sprutar CO2. och jag måste säga att det har gjort en stor skillnad. Jag växer inte något speciellt men har alltid kämpat för att hålla friska växter och bekämpa alger. Inställningen var enkel enligt instruktionerna på nätet. Leveransen var snabb. Jag hade problem med den första (engångs) gasflaskan, efter den första dagen registrerades den som tom men släckte muttern sätta den rätt. Sedan dess har alla andra flaskor varit bra. verkligen glad att jag köpte den här uppsättningen. Dosera också dagligen med Seachem blomstra.
Benjamin D. Verifierad köpare 7th Jul 2018
Femstjärnig service kom alla i tid, just avslutat min nya 240 liters tank och alla komponenter fungerade perfekt. Också laget svarade på några frågor online mycket snabbt, vilket jag tyckte var mycket bra kundservice. Femstjärnig service kom alla i tid, just avslutat min nya 240 liters tank och alla komponenter fungerade perfekt. Också laget svarade på några frågor online mycket snabbt, vilket jag tyckte var mycket bra kundservice.
Kati U. Verifierad köpare 13th May 2018
Underbar produkt och en bra butik. Kundtjänst var oklanderlig, snabb frakt och bra dokumentation. Jag rekommenderar starkt co2 stormarknad! Underbar produkt och en bra butik. Kundtjänst var oklanderlig, snabb frakt och bra dokumentation. Jag rekommenderar starkt co2 stormarknad!
Frank H. Verifierad köpare 29th Mar 2018
Mycket snabb leverans, som lovat. Lätt att ställa in på grund av detaljerade och lättlästa instruktioner. Mina växter ser grönare ut och växer bra. Jag är glad att jag bestämde mig för att köpa denna kit. Stödet svarade på alla mina frågor innan jag frågade dem. Mycket snabb leverans, som lovat. Lätt att ställa in på grund av detaljerade och lättlästa instruktioner. Mina växter ser grönare ut och växer bra. Jag är glad att jag bestämde mig för att köpa denna kit. Stödet svarade på alla mina frågor innan jag frågade dem.
Nichlas H. Verifierad köpare 15th Mar 2018
Snabb leverans och mycket enkel att installera. Efter beställning fick jag skickade instruktioner till alla delar av e-post så att jag kunde läsa om produkten innan den kom med posten. Kommer definitivt handla här igen. Snabb leverans och mycket enkel att installera. Efter beställning fick jag skickade instruktioner till alla delar av e-post så att jag kunde läsa om produkten innan den kom med posten. Kommer definitivt handla här igen.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för vertikala cylinderventiler
CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för vertikala cylinderventiler
Designad för användning speciellt med akvarier, den har en lättanpassad design, magnetventil, dubbla tryckmätare och noggrann nålventil för exakt CO2-dosering. Regulatorn passar till cylindrar med vertikala ventiler, eller en SodaStream-cylinder med hjälp av vår adapter.
 
 
 
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Denna silvermässingbubbelräknare fäster till din regulatorens utgång och har även en integrerad backventil för att förhindra att vatten sipprar.
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
50mm Bazooka Atomizer (upp Till 100L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett CO2 Drop Checker Kit
Komplett CO2 Drop Checker Kit
En drop checker kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentration inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
 
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt