Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Planterade Akvariumtillbehör > Solenoider > Co2-solenoidventil För Planterade Akvarier

CO2-solenoidventil För Planterade Akvarier

279,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Användbar för DIY CO2-inställning eller förutom en regulator utan en integrerad solenoid.
  • Dual kompressionsbeslag för fast rörfäste.
  • Kompressionsdetaljer för 4 / 6mm rör.
  • 220V-240V magnetmagnetisk magnetventil.
 

Beskrivning

Högkvalitativ, pålitlig Solenoidventil som används för akvarium CO2-system. Kan användas med DIY setup, eller med en regulator utan en integrerad solenoid. Funktioner i kompressionskrafter i rostfritt stål som passar 4 mm eller 6 mm slangar.

Om den avsedda användningen är ansluten till en regulator, rekommenderar vi att du installerar antingen en 24 mm eller 57 mm förlängning för säker anslutning till regulatorn. Om du skulle använda slangar (antingen PVC eller Polyuretan) kommer du att hitta när solenoiden är avstängd, och trycket i röret mellan regulatorn och solenoiden kommer att få slangen att dyka upp, med viss kraft. En metallförlängning kommer att negera denna möjlighet.

Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Colin . Verifierad köpare 24th May 2021
Utmärkt kvalitet och snabb leverans. Utmärkt kvalitet och snabb leverans.
Mark N. Verifierad köpare 7th May 2021
Absolut fantastiskt! Det är byggt fast som en sten! Inget skit med en transformator, bara koppla in den i timern och gå! Det blir inte varmt och jag märkte inget hörbart brum. Det finns ett tillfredsställande klick när det fungerar så jag vet att co2 har sparkat in. Eftersom det var 240v så säkerställde jag att uttaget är EXTRA-skyddat för Läs mer... Absolut fantastiskt! Det är byggt fast som en sten! Inget skit med en transformator, bara koppla in den i timern och gå! Det blir inte varmt och jag märkte inget hörbart brum. Det finns ett tillfredsställande klick när det fungerar så jag vet att co2 har sparkat in. Eftersom det var 240v så säkerställde jag att uttaget är EXTRA-skyddat för att undvika stänk. Detta är den tredje solenoiden som ägs och det är lätt BÄST.
Tim D. Verifierad köpare 22nd Apr 2021
Mycket nöjd med den här produkten och även med säljaren Mycket nöjd med den här produkten och även med säljaren
Richard B. Verifierad köpare 29th Jan 2021
Perfekt. Lagt till ett DIY citronsyra / bikarb-system. Fungerar tyst med 12V DC USB-transformator. Används på en 20gallon tank med digital timer. Perfekt. Lagt till ett DIY citronsyra / bikarb-system. Fungerar tyst med 12V DC USB-transformator. Används på en 20gallon tank med digital timer.
Owen P. Verifierad köpare 20th Jan 2021
Min JBL-solenoid misslyckades och jag hittade den här. Jag ställde in den med WIFI-kontakter och en rutin i google-hemappen så att jag inte behöver röra med någonting nu Min JBL-solenoid misslyckades och jag hittade den här. Jag ställde in den med WIFI-kontakter och en rutin i google-hemappen så att jag inte behöver röra med någonting nu
Mike P. Verifierad köpare 11th Oct 2020
Excellent. Ansluten till en Tropica Nano med 24 mm förlängning för tidsinställd CO2-injektion. Excellent. Ansluten till en Tropica Nano med 24 mm förlängning för tidsinställd CO2-injektion.
Dean Verifierad köpare 28th Sep 2020
Bra produkt! Allt fungerar perfekt Bra produkt! Allt fungerar perfekt
Niels G. Verifierad köpare 13th Jul 2020
Gör jobbet perfekt (används med en nano CO2-diffusor) :-) Mycket skickat till Frankrike, även med COVID-omständigheterna. Gör jobbet perfekt (används med en nano CO2-diffusor) :-) Mycket skickat till Frankrike, även med COVID-omständigheterna.
Adam C. Verifierad köpare 7th Jul 2020
Slår på och stänger exakt efter behov. Känner mig fin och solid. Lågspänning är en vinst. Slår på och stänger exakt efter behov. Känner mig fin och solid. Lågspänning är en vinst.
Philip B. Verifierad köpare 22nd May 2020
Det gör som det står på tennet! Förvånad över att den genererar värme kan dock inte se att det är en risk med co2 Det gör som det står på tennet! Förvånad över att den genererar värme kan dock inte se att det är en risk med co2
Se fler recensioner  Loading
Foto av solenoid för akvarium CO2-system.
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt