Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Nano CO2-system > Nano Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System För Planterad Tank 20L - 100L

1 489,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Viktigt: Vi kan inte skicka CO2-patroner utanför Storbritannien. Om du befinner dig utanför Storbritannien, se till att du väljer "Inga CO2-kassetter".
  • Storbritannien behöver komprimerad gas specialtransporter för transport och därför kan leverans på samma dag inte garanteras.
  • Höjd: 26cm Botten av basen till toppen av regulatorn (inklusive patron).
  • Nano CO2-regulator med solenoid.
  • Exakt inline bubbelräknare.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker kit för korrekt CO2 dosering.
  • 3m Högkvalitativa polyuretanrör.
  • 4 x Sugklem för snygg rör.
  • En CO2-patron kommer att vara 3-4 månader för 75L akvarium (1 bubbla var 2: e sekund 8 timmar per dag).

Beskrivning

Nano akvarier har ökat i popularitet de senaste åren, men kravet på att lägga till CO2 för att främja kraftig växthöjning förblir fortfarande eftersom ingen CO2 = ingen fotosyntes = döda växter. Eftersom dessa akvarier är små är det ofta så att de inte är försedda med stativ eller skåp, och därför är stor / skrymmande CO2-utrustning svår att dölja vilket gör ett vanligt CO2-system olämpligt. Vårt Nano-CO2-system övervinner detta problem genom att använda den minsta, men högsta kvalitet som finns tillgänglig, och innehåller allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt CO2-system för ditt akvarium.

Regulatorn har justerbart utryckstryck, vilket är en sällsynt funktion för utrustning av denna storlek. Det har också en Pisco-ventil med hög precision, som kan ge en exakt doseringskontroll så låg som 1 bubbla var 10: e sekund, vilket kan tillgodose akvarier så små som 20 liter. För att hålla storleken åtminstone är regulatorn utformad för att fästa direkt på små CO2-patroner, vilket även för ett 100L-akvarium kommer att vara i upp till 3 månader vilket gör den till en mycket bekväm och kostnadseffektiv lösning. Regulatorn har också en integrerad magnetventil för att möjliggöra att koldioxiden styrs och endast doseras vid angivna tider, dvs när akvarilamporna lyser. Du kan också välja att uppgradera till en 12V DC-solenoid (medföljande nätströmstransformator), vilket ger säker, låg temperatur och garanterad ingen ljuddrift.

Spridaren är en topp av "atomizer" diffusorn, vilket ger en blur av otroligt små bubblor av CO2, vilket ger de allra högsta nivåerna av diffusion. Detta garanterar att mycket lite koldioxid slösas bort och sparar pengar på lång sikt.

En nanostorlek drop checker ingår också för att säkerställa att du hittar rätt CO2 dosering för dina specifika akvariebehov.

Vårt Nano-CO2-system levereras också med all annan utrustning, inklusive bubbelräknare, 3m polyuretanrör, sugklämmor och en stativ för CO2-patronen / regulatorn. I det här fallet är liten verkligen vacker.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Alan D. Verifierad köpare 1st Apr 2019
Mycket nöjd med detta kit, tillsammans med en elektronisk timer-dosering, kunde inte vara enklare. Väntar på att se hur länge cylindern varar innan jag kan kommentera ekonomin men ser bra ut hittills. Mycket nöjd med detta kit, tillsammans med en elektronisk timer-dosering, kunde inte vara enklare. Väntar på att se hur länge cylindern varar innan jag kan kommentera ekonomin men ser bra ut hittills.
Philip C. Verifierad köpare 14th Mar 2019
Utmärkt service och ett riktigt snyggt system. Jag har satt den på min 55l scaper tank och den är idealisk. Jag har aldrig använt CO2, jag var orolig att det skulle vara stort, besvärligt och komplicerat, men det är faktiskt väldigt kompakt, smart och enkelt att installera. Det enda jag kan uppgradera så småningom är bubbelräknaren. Det ser ut som precisionen är lite slankare och skulle Läs mer... Utmärkt service och ett riktigt snyggt system. Jag har satt den på min 55l scaper tank och den är idealisk. Jag har aldrig använt CO2, jag var orolig att det skulle vara stort, besvärligt och komplicerat, men det är faktiskt väldigt kompakt, smart och enkelt att installera. Det enda jag kan uppgradera så småningom är bubbelräknaren. Det ser ut som precisionen är lite slankare och skulle sitta lite snyggare än den silvermässa jag har. Totalt rekommenderar jag starkt nano-inställningen! P.S. Det tog mig längre tid än att jag skulle vilja erkänna att de 3 stora O-ringarna var för att hålla flaskan placerad snyggt i hållaren... trots att den visas på bilden... doh!
Richard W. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Utmärkt kit, tidigare använt flytande kol på min nanotank, växttillväxt har verkligen tagit av sedan jag monterade detta kit. Leverans var snabb och krångelfri. Utmärkt kit, tidigare använt flytande kol på min nanotank, växttillväxt har verkligen tagit av sedan jag monterade detta kit. Leverans var snabb och krångelfri.
Danny P. Verifierad köpare 31st Jan 2019
Det har blivit upprättat i 10 dagar nu och märkt redan en massiv förändring inom mina växter. Grönare bladar nya skott som skjuter igenom det är fantastiskt väldigt enkelt att sätta upp och bra kvalitet görs definitivt värt pengarna och 100% behövs om du har en planterade akvarium Det har blivit upprättat i 10 dagar nu och märkt redan en massiv förändring inom mina växter. Grönare bladar nya skott som skjuter igenom det är fantastiskt väldigt enkelt att sätta upp och bra kvalitet görs definitivt värt pengarna och 100% behövs om du har en planterade akvarium
Mark D. Verifierad köpare 22nd Oct 2018
Utmärkt kvalitetsprodukt, idealisk för små akvarier. Bra stöd från Co2 Supermarket laget, skulle definitivt använda dessa killar igen. Utmärkt kvalitetsprodukt, idealisk för små akvarier. Bra stöd från Co2 Supermarket laget, skulle definitivt använda dessa killar igen.
Alan D. Verifierad köpare 15th Aug 2018
Bra kvalitetsprodukt och bra service tack. Bra kvalitetsprodukt och bra service tack.
Andrew Y. Verifierad köpare 16th Jul 2018
Det här är en väldigt snygg bit, försök inte spara 30-40 pund genom att vara billig, du kommer bara skjuta dig själv i foten. När drop-checkaren blev gröna växter började pärla, fantastiska (Tank - Fluval kant 34) Det här är en väldigt snygg bit, försök inte spara 30-40 pund genom att vara billig, du kommer bara skjuta dig själv i foten. När drop-checkaren blev gröna växter började pärla, fantastiska (Tank - Fluval kant 34)
Nik T. Verifierad köpare 11th May 2018
Perfekt! Precis vad jag letade efter. Allt superkvalitativt och fungerar felfritt. Perfekt! Precis vad jag letade efter. Allt superkvalitativt och fungerar felfritt.
Carl Verifierad köpare 2nd Mar 2018
Mycket hjälpsam, själva satsen mycket god kvalitet och ett bra pris. Porto utmärkt och anlände nästa dag. Jag kommer att köpa från CO2-stormarknad i framtiden. Mycket hjälpsam, själva satsen mycket god kvalitet och ett bra pris. Porto utmärkt och anlände nästa dag. Jag kommer att köpa från CO2-stormarknad i framtiden.
John S. Verifierad köpare 25th Feb 2018
Första gången försöker CO2-systemet med en bubbla var tredje sekund och jag märker en skillnad i växttillväxt och pärlande efter bara några dagar. Jag har enheten på en timer som kommer ungefär en timme före ljuset och går ut ungefär en timme innan ljuset släcks, så hoppas det kommer att göra co2 längre. Skulle verkligen rekommendera det. Första gången försöker CO2-systemet med en bubbla var tredje sekund och jag märker en skillnad i växttillväxt och pärlande efter bara några dagar. Jag har enheten på en timer som kommer ungefär en timme före ljuset och går ut ungefär en timme innan ljuset släcks, så hoppas det kommer att göra co2 längre. Skulle verkligen rekommendera det.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Nano CO2-regulator med magnetmagnetventil och justerbart utgångstryck
Nano CO2-regulator med magnetmagnetventil och justerbart utgångstryck
Vår Nano regulator med magnetventil är perfekt för små eller nano akvarier som kräver låga doser av CO2 för att främja växttillväxt.
 
 
 
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Silvermässing Med Integrerad Kontrollventil
Denna bubbelräknare fäster inline mellan regulator och diffusor. Placera bubbelräknaren i upprätt läge och fäst röret i varje ände.
50mm Bazooka (upp Till 100L)
50mm Bazooka (upp Till 100L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 50mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
 
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentrationen inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Utformad för användning speciellt med Nano CO2-patroner, garanterar stödstället att din patron och regulator hålls upprätt och kommer inte lätt att falla över.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt