Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > CO2-diffusorer > Flat Bottom CO2-diffusorer > Golv-co2-diffusor Med Låg Botten - Stor För Akvarier Upp Till 250l

Stor Flat-botten Glas CO2-diffusor För Akvarier Upp Till 250L

197,49 kr
Golv-CO2-diffusor med låg botten - Stor för akvarier upp till 250L
 

Nyckelfakta

  • För akvarier upp till 250L
  • Keramisk skivdiameter: 3cm
  • Höjd: 3.5cm
  • Tillverkad av glas och keramik.
  • Utmärkt CO2-diffusionshastighet.
  • Enkel installation.
  • Sugkopp medföljer.
 

Beskrivning

Den här bottenbundna CO2-pollendiffusern ger en fin dimma av CO2-bubblor vilket förbättrar CO2-diffusion i akvariet. Den stora storleken gör den lämplig för akvarier upp till 250 liter.

Instruktioner

  • Eftersom objektet är gjord av glas är det naturligtvis känsligt, och extra försiktighet måste vidtas när den monteras i akvariet. Det rekommenderas starkt att slangen först värms i nykokt vatten för att mjuka spetsen när du trycker på diffusorinloppet.
  • Ställ precis ovanför substratet under filterutflödet. Detta kommer att säkerställa att bubblorna träder in i flödet av vatten från filtret och håller CO2 längre i suspension, vilket ökar koldioxiddiffusionsnivån.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Alan C. Verifierad köpare 1st Oct 2023
Jag älskar designen och ser väldigt snygg ut. Den första jag fick läckte runt keramiken men ett snabbt e-postmeddelande och en video- och co2-supermarket skickade en ersättning som fungerade bra. Jag antar att jag bara hade otur. Jag älskar designen och ser väldigt snygg ut. Den första jag fick läckte runt keramiken men ett snabbt e-postmeddelande och en video- och co2-supermarket skickade en ersättning som fungerade bra. Jag antar att jag bara hade otur.
Benjamin S. Verifierad köpare 14th Sep 2022
En hyfsad storlek och verkar göra jobbet. Mycket fina bubblor släpps och kommer att passa snyggt i ett tankhörn. Var bara lite försiktig med slangen En hyfsad storlek och verkar göra jobbet. Mycket fina bubblor släpps och kommer att passa snyggt i ett tankhörn. Var bara lite försiktig med slangen
Paul C. Verifierad köpare 14th Jun 2022
köpte den här produkten för ett tag sedan och fungerar fortfarande vackert (fina fina co2 bubblar i aquaruim vatten) 5 stjärnor! köpte den här produkten för ett tag sedan och fungerar fortfarande vackert (fina fina co2 bubblar i aquaruim vatten) 5 stjärnor!
Elliott C. Verifierad köpare 23rd Mar 2021
Ser fantastiskt ut i tanken. Levereras med två sugkoppar på 250L-versionen som gör att du kan placera i hörnet på ditt tankglas. Jag blötläggde min i lite varmt vatten för att lossa sugkoppen av plast för att göra det lättare att applicera. Mycket nöjd med det. Ser fantastiskt ut i tanken. Levereras med två sugkoppar på 250L-versionen som gör att du kan placera i hörnet på ditt tankglas. Jag blötläggde min i lite varmt vatten för att lossa sugkoppen av plast för att göra det lättare att applicera. Mycket nöjd med det.
Shaun W. Verifierad köpare 27th Jan 2021
Mycket bra vid diffusion av co2 och att vara glas, det sticker inte ut för mycket. Mycket bra vid diffusion av co2 och att vara glas, det sticker inte ut för mycket.
Robert L. Verifierad köpare 27th Sep 2019
Bra företag att hantera. Synd att jag bara kunde ge dem 5 stjärnor. De gick mycket för att hjälpa mig att välja rätt utrustning för min installation. Alla mina framtida koldioxidleveranser kommer från dem. Skulle jag rekommendera dem ja, ja ja Bra företag att hantera. Synd att jag bara kunde ge dem 5 stjärnor. De gick mycket för att hjälpa mig att välja rätt utrustning för min installation. Alla mina framtida koldioxidleveranser kommer från dem. Skulle jag rekommendera dem ja, ja ja
Jerry . Verifierad köpare 10th Sep 2018
Bra kvalité. Tydliga installations anvisningar. Bra och snabb service. Bra kvalité. Tydliga installations anvisningar. Bra och snabb service.
Mike N. Verifierad köpare 20th Aug 2018
Produkten kom snabbt och som annonseras. Produkten kom snabbt och som annonseras.
Daniel L. Verifierad köpare 11th Jun 2017
Inte en dålig diffusor, även om jag sedan har bytt ut med en finfördelare Inte en dålig diffusor, även om jag sedan har bytt ut med en finfördelare
Matthieu A. Verifierad köpare 28th Oct 2016
Juste un petit point noir: difficile de compter les gouttes pour le réglage Juste un petit point noir: difficile de compter les gouttes pour le réglage
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Foto av stor CO2-diffusor för planterade akvarier
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt