Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Akvarium Växtgödselmedel > Seachem > Seachem Flourish Excel

Seachem Flourish Excel

128,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Alternativ eller tillsats för att diffundera koldioxid i akvarievatten.
  • Enkel daglig dosering.
  • Kan användas där tillsats av CO2 kan minska akvarie pH till oönskade nivåer.

Beskrivning

Seachem Flourish Excel är en tilläggsadditiv för akvarier som är ett alternativ till direkt injektion / diffusion av CO2. I stället för diffus koldioxid till ditt akvarium, lägger du istället en daglig dos av Flourish Excel. Flourish Excel är en källa till biologiskt tillgängligt organiskt kol, som växterna kan använda på samma sätt som CO2.

Flourish Excel är också ett algecid och kan bidra till att avlägsna och hämma algtillväxt. För speciellt envisa alger som sprider den dagliga doseringsmängden direkt på området med en pipett kan det ge bättre framgång.

Instruktioner

  • Efter en initial vattenförändring på> 40%, använd 1 capful (5 ml) för varje 40L.
  • Använd därefter 1 cupful (5ml) för varje 200L dagligen.
  • Dosering kan långsamt ökas i tungt planterade akvarier.
  • För mindre dosering, anser att varje tråd i locket motsvarar 1 ml, eller använd en pipett eller spruta för noggrann mätning.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Nicholas L. Verifierad köpare 17th Mar 2019
Triple doserade detta för ett par veckor och framgångsrikt avlivade en angrepp av BBA. Har tappat dosen sedan dess men används fortfarande i samband med trycksatt co2. Växter har aldrig vuxit lika bra som de växer nu. Verkligen fantastisk. Triple doserade detta för ett par veckor och framgångsrikt avlivade en angrepp av BBA. Har tappat dosen sedan dess men används fortfarande i samband med trycksatt co2. Växter har aldrig vuxit lika bra som de växer nu. Verkligen fantastisk.
Ricky T. Verifierad köpare 10th Feb 2016
Jag köpte faktiskt detta för att döda bort några svarta skäggalger jag hade och det fungerade en behandling med den extra bonusen att vara bra för mina växter! Jag köpte faktiskt detta för att döda bort några svarta skäggalger jag hade och det fungerade en behandling med den extra bonusen att vara bra för mina växter!
Daniel B. Verifierad köpare 15th Jan 2016
Mina växter ser mycket hälsosammare ut, och algerna försvann nästan efter 5 dagar. Också billigt i bruk eftersom du inte behöver stora mängder av det. Jag kan på ett säkert sätt rekommendera detta för personer som fortfarande inte har ett co2-system. Ändå bestämde jag mig för att beställa några dagar efter, eftersom jag var så nöjd med tjänsten från denna webbshop. Mina växter ser mycket hälsosammare ut, och algerna försvann nästan efter 5 dagar. Också billigt i bruk eftersom du inte behöver stora mängder av det. Jag kan på ett säkert sätt rekommendera detta för personer som fortfarande inte har ett co2-system. Ändå bestämde jag mig för att beställa några dagar efter, eftersom jag var så nöjd med tjänsten från denna webbshop.

Fotovisare

Foto av Seachem Flourish Excel 500ml
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt