Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adapters > Adapter För Sodastream Cylinders

Adapter För SodaStream Cylinders

166,99 kr
Adapter för SodaStream Cylinders
 
 

Nyckelfakta

 • Använd SodaStream CO2-cylindrar som din koldioxidkälla.
 • Konverterar SodaStream-tråden till DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien) eller CGA 320 (täcker norr och syd Amerika).
 • Passar till "ny" (det är 10 år gammal) 60L SodaStream-cylinder.
 • Använd din befintliga CO2-regulator utan några ändringar.
 • Robust design och tillverkning - kommer att vara en livstid.
 • Easy installation.
 • Justerbar ventilstift säkerställer kompatibilitet med valfri cylinderventilation.
 • Samma cylinderventil design över hela världen utom Australien och Nya Zeeland. Klicka här för Australien och New Zealand SodaStream Adapter.

Beskrivning

SodaStream-cylindrar ger ett billigt och bekvämt sätt att erhålla din koldioxidkälla. Konstruktionen av cylinderventilens gänga överensstämmer dock inte med industristandardgängare och kan därför inte användas direkt med en regulator. Vår SodaStream-adapter gör att du kan använda en SodaStream-cylinder precis som du skulle ha en "normal" CO2-cylinder. Du kan få cylindrarna från affärer i high street, vilket gör den idealisk för användning i akvarier, homebrewing och andra hobbyer. Högkvalitativ, slitstark konstruktion.

Manuell / utgångstråden på adaptern är tillverkad enligt DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x1 / 14 (omfattar UK, Europa och Asien) som passar industrin standard-regulatorer.

Ersättningsflaskor kan köpas på en mängd olika high street-butiker som Sainsbury, Comet, Argos, Maplin Store, John Lewis, Dunelm Mill, Harvey Nichols, Robert Dyas, några lokala hårdvaruaffärer och Även webbplatsen SodaStream (som erbjuder direktleverans direkt till din dörr).

En flaska kommer normalt att ligga i 3-4 månader när den används med en hastighet av 1 bubbla / sekund i 8 timmar per dag vilket gör den idealisk för akvarier upp till 200 liter.

Instruktioner

 • Fäst din regulator på adaptern med en lämplig nyckel eller nyckel.
 • Håll SodaStream-cylindern ordentligt med en hand, dra åt adaptorn / regulatorn till cylindern med en skiftnyckel eller nyckel.
 • Stiftet inuti adaptern kommer att trycka in ventilen på SodaStream-cylindern för att öppna gasflödet.
 • Fortsätt att dra åt adaptern till cylindern tills cylindern glider i handen.
 • Klicka här för att läsa hela installationsguiden för SodaStream Adapter
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Dimitri S. Verifierad köpare 13th Aug 2019
Bra produkt, fungerar bra och leveranstid ok. Inget läckage rapporteras mellan flaskan och adaptern mot andra produkter som ofta har problemet. Jag rekommenderar. Bra produkt, fungerar bra och leveranstid ok. Inget läckage rapporteras mellan flaskan och adaptern mot andra produkter som ofta har problemet. Jag rekommenderar.
Conrad W. Verifierad köpare 30th Jun 2019
Bästa sättet att passa en vanlig tråd CO2-regulator till en sodavattenflaska. Bästa sättet att passa en vanlig tråd CO2-regulator till en sodavattenflaska.
Jesper R. Verifierad köpare 14th Apr 2019
Bra kvalite och snabb leverans Bra kvalite och snabb leverans
John S. Verifierad köpare 28th Jan 2019
Helt enkelt gör jobbet med att konvertera till SodaStream Cylinder. Helt enkelt gör jobbet med att konvertera till SodaStream Cylinder.
Raphael S. Verifierad köpare 2nd Jan 2019
Perfekt, bra kvalitet Perfekt, bra kvalitet
Ensio H. Verifierad köpare 23rd Oct 2018
Produkten var vad det var, men det skulle vara bra om adaptern hade en tätning. Leverans bör också vara snabbare, verkar vara ett vanligt problem vid beställning från utlandet. Produkten var vad det var, men det skulle vara bra om adaptern hade en tätning. Leverans bör också vara snabbare, verkar vara ett vanligt problem vid beställning från utlandet.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Bara för att bekräfta att någon läser denna översyn Adaptern kommer inte med tätning och kontrolleras före leverans. Leveranstider från Storbritannien till europeiska destinationer tar normalt 3-5 arbetsdagar.

Jordi M. Verifierad köpare 15th Oct 2018
Initiala problem, det är nödvändigt att justera (lossa i mitt fall) den interna tuden, så vi får det att fungera på patronens ventil när tätningen är stängd, för att undvika att förlora gas. Initiala problem, det är nödvändigt att justera (lossa i mitt fall) den interna tuden, så vi får det att fungera på patronens ventil när tätningen är stängd, för att undvika att förlora gas.
Sean G. Verifierad köpare 8th Oct 2018
Fungerar som annonserat. Fungerar som annonserat.
Andrew . Verifierad köpare 26th Sep 2018
Förseglingar verkar inte vara mycket robusta, måste beställas mer, p & p avgifter är lite branta med tanke på att du kan skicka dem i ett kuvert 1: a klass för 73p så kanske kanske ladda ett pund och inte 3 £. Förseglingar verkar inte vara mycket robusta, måste beställas mer, p & p avgifter är lite branta med tanke på att du kan skicka dem i ett kuvert 1: a klass för 73p så kanske kanske ladda ett pund och inte 3 £.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Om du lämnar tätningarna för att vila i en timme, återskapar de ofta sin form och form så att de kan återanvändas. Fraktkostnaden beräknas i vikt, och dessa sälar väger samma som andra objekt som behöver skickas som små paket, så det är det minsta som vi måste debitera. Om du vill ha bättre värde från portot så kan du beställa mer sälar. Du kan också beställa reservtätningar samtidigt som du beställer adaptern och uppbär ingen extra fraktkostnad.

Papa A. Verifierad köpare 9th Sep 2018
Monteras på 60l Sodastream-flaskan precis som annonseras! Initialt var stiftet något för långt skruvat vilket resulterade i lite läckage. Men en snabb justering och jag var bra att gå! Kombinerad med den vertikala CO2-regulatorn med magnetventil, det här är en bra långsiktig lösning för min CO2, skulle definitivt rekommendera. Monteras på 60l Sodastream-flaskan precis som annonseras! Initialt var stiftet något för långt skruvat vilket resulterade i lite läckage. Men en snabb justering och jag var bra att gå! Kombinerad med den vertikala CO2-regulatorn med magnetventil, det här är en bra långsiktig lösning för min CO2, skulle definitivt rekommendera.
Se fler recensioner  Loading
Upprättstående bild av SodaStream Cylinder Adapter
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt