Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adapters > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

182,99 kr
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
28,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nyckelfakta

  • Passar till "ny" (det är 10 år gammal) stil 60L SodaStream cylinder.
  • Ingår i Hambleton Bard / S30-ventil.
  • Injektionerar CO2 i keg genom att trycka ner på ventilen.
  • Enkel och enkel att använda.
 

Beskrivning

Hambleton Bard / S30 SodaStream-sprutan är äntligen här! I åratal har vi haft homebrew entusiaster kontakta oss för att fråga om vi tillverkat den här produkten, och nu är vi glada att säga att ja det gör vi!

Adaptern kommer att skruva på * NEW * -stilen av SodaStream-cylinder som för närvarande säljs i butiker, och genom att trycka ner på en Hambleton Bard / S30-ventil kommer det att injicera en sprut av CO2 i keggen.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Terence O. Verifierad köpare 26th Jan 2024
Fungerar bra och en utmärkt produkt. Fungerar bra och en utmärkt produkt.
Kevin S. Verifierad köpare 4th Dec 2023
Fantastisk produkt. Precis vad jag letade efter Fantastisk produkt. Precis vad jag letade efter
Anthony W. Verifierad köpare 19th Nov 2023
lysande. perfekt för hembryggare med s30 fatlocket, den passar på en sodastream-behållare och sprutar in co2 i fatet, du behöver inte längre leta efter hamblton bard-gaspåfyllningen. tack så mycket lysande. perfekt för hembryggare med s30 fatlocket, den passar på en sodastream-behållare och sprutar in co2 i fatet, du behöver inte längre leta efter hamblton bard-gaspåfyllningen. tack så mycket
Tim H. Verifierad köpare 13th Oct 2023
Välgjord, precis passform, rekommenderas, lite dyr. Välgjord, precis passform, rekommenderas, lite dyr.
Scott S. Verifierad köpare 12th Sep 2023
Lätt att använda och fungerar bra. Se till att du får den blå/skruvade typen av SodaStream-cylinder, och det finns nu även en Pink/Quick-Connect-typ. Lätt att använda och fungerar bra. Se till att du får den blå/skruvade typen av SodaStream-cylinder, och det finns nu även en Pink/Quick-Connect-typ.
Angus W. Verifierad köpare 16th Jun 2023
Precis vad jag ville ha, högkvalitativ passform. Precis vad jag ville ha, högkvalitativ passform.
Geoffrey B. Verifierad köpare 30th Jan 2023
Utmärkt adapter för hembryggning, bra pris och mycket snabb leverans (nästa dag!) Utmärkt adapter för hembryggning, bra pris och mycket snabb leverans (nästa dag!)
John M. Verifierad köpare 28th Jan 2023
Denna fiffiga pryl är svaret på mitt hembryggande trycksättningsproblem. Det medföljde en reservbricka som jag dumt försökte montera tillsammans med den redan monterade inre brickan vilket innebar att adaptern inte skulle skruvas helt på CO2-cylindern. Men efter att ha kontaktat de mycket hjälpsamma människorna på CO2 Supermarket och fått reda Läs mer... Denna fiffiga pryl är svaret på mitt hembryggande trycksättningsproblem. Det medföljde en reservbricka som jag dumt försökte montera tillsammans med den redan monterade inre brickan vilket innebar att adaptern inte skulle skruvas helt på CO2-cylindern. Men efter att ha kontaktat de mycket hjälpsamma människorna på CO2 Supermarket och fått reda på att adaptern kom försedd med tätningsbrickan skruvades adaptern på cylindern perfekt och fungerar som en njutning.
Stephen Y. Verifierad köpare 5th Nov 2022
Bra gör gobben bra. Tack. Bra gör gobben bra. Tack.
James L. Verifierad köpare 30th Sep 2022
Efter att ha köpt adaptern trodde jag att julen hade kommit tidigt. Jag bor på en ö i Orkneyöarna eftersom låsningen av vår bryggbutik inte har kunnat få tag i några gasflaskor och kan inte köpa dem online eftersom de inte kan läggas upp så som tur var tittade på en video på u tube när jag såg någon demonstrera Läs mer... Efter att ha köpt adaptern trodde jag att julen hade kommit tidigt. Jag bor på en ö i Orkneyöarna eftersom låsningen av vår bryggbutik inte har kunnat få tag i några gasflaskor och kan inte köpa dem online eftersom de inte kan läggas upp så som tur var tittade på en video på u tube när jag såg någon demonstrera en hambleton bard adapter så jag köpte en jag är väldigt glad att jag gjorde eftersom vi hade en soda stream som bara låg i köket och gjorde ingenting och var en sak om att sälja jämfört med att använda liss-patronerna som är oanvändbara och kostar en förmögenhet Jag var beredd att ge upp hemmabryggningen tills jag tittade på u tube-videon om adaptern nu är jag en glad nalle igen förutom att jag upptäcker att ibland efter att ha använt cylindern för att sätta gas i pipan den lilla ventilen på sodastream-cylindern stängs inte av och du kan höra gasen strömma ut ur cylindern. Jag måste försöka trycka ner ventilen för att stänga av gasen är det normalt eller så gör jag inte det rätt
Se fler recensioner  Loading
SodaStream Hambleton Bard Injector
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt