Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adapters > Sodastream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor

152,49 kr
SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
25,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nyckelfakta

  • Passar till "ny" (det är 10 år gammal) stil 60L SodaStream cylinder.
  • Ingår i Hambleton Bard / S30-ventil.
  • Injektionerar CO2 i keg genom att trycka ner på ventilen.
  • Enkel och enkel att använda.

Beskrivning

Hambleton Bard / S30 SodaStream-sprutan är äntligen här! I åratal har vi haft homebrew entusiaster kontakta oss för att fråga om vi tillverkat den här produkten, och nu är vi glada att säga att ja det gör vi!

Adaptern kommer att skruva på * NEW * -stilen av SodaStream-cylinder som för närvarande säljs i butiker, och genom att trycka ner på en Hambleton Bard / S30-ventil kommer det att injicera en sprut av CO2 i keggen.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Rob C. Verifierad köpare 30th Aug 2019
Riktigt nöjd med detta, jag fick en sodavatten från Argos och monterade adaptern inga problem. Jag köpte också brickorna men behövde inte dem. Jag kan rekommendera det, och det är mycket bättre än de gamla hambleton bardcylindrarna. Natronströmcylindrarna är ganska långa så du behöver tillräckligt med utrymme ovanför din fat för att passa på. Riktigt nöjd med detta, jag fick en sodavatten från Argos och monterade adaptern inga problem. Jag köpte också brickorna men behövde inte dem. Jag kan rekommendera det, och det är mycket bättre än de gamla hambleton bardcylindrarna. Natronströmcylindrarna är ganska långa så du behöver tillräckligt med utrymme ovanför din fat för att passa på.
Andy L. Verifierad köpare 5th Apr 2019
Tillåter sodaströmcylindrar att användas med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerar perfekt! Tillåter sodaströmcylindrar att användas med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerar perfekt!
David H. Verifierad köpare 27th Mar 2019
Monteras på min Sodastream-cylinder, men mittmunstycket var för långt och aktiverade cylindern så fort den var spänd. Jag var tvungen att lägga en liten bricka i adaptern för att flytta den bort från cylinderns ventil. Till priset av adaptern var det inte värt det extra krånget att återvända. Det fungerar nu som det borde. Monteras på min Sodastream-cylinder, men mittmunstycket var för långt och aktiverade cylindern så fort den var spänd. Jag var tvungen att lägga en liten bricka i adaptern för att flytta den bort från cylinderns ventil. Till priset av adaptern var det inte värt det extra krånget att återvända. Det fungerar nu som det borde.
Michael M. Verifierad köpare 23rd Feb 2019
Fungerar perfekt, fått det mindre än 48 timmar efter beställning. Utmärkt betjäning. Fungerar perfekt, fått det mindre än 48 timmar efter beställning. Utmärkt betjäning.
Rob N. Verifierad köpare 22nd Feb 2019
Gör vad det är meningen att. Bra passform, inga läckor, verkar välgjorda. Gör vad det är meningen att. Bra passform, inga läckor, verkar välgjorda.
Dave S. Verifierad köpare 16th Jan 2019
Levereras snabbt och det fungerar. Tack. Levereras snabbt och det fungerar. Tack.
Michael C. Verifierad köpare 19th Oct 2018
Bara jobbet med denna adapter. Bara jobbet med denna adapter.
Robert B. Verifierad köpare 14th Oct 2018
Utmärkt produkt, välgjord och väldigt användbar. Om jag får lägga upp en länk till min videorecension, så är det här.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8 Utmärkt produkt, välgjord och väldigt användbar. Om jag får lägga upp en länk till min videorecension, så är det här.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8
John B. Verifierad köpare 11th Jul 2018
Fungerar som krävs. Bra produkt Fungerar som krävs. Bra produkt
Michael R. Verifierad köpare 3rd Apr 2018
den här delen var inte för mig det var för en kompis av mig men jag säger att det var bra snabb service tack. den här delen var inte för mig det var för en kompis av mig men jag säger att det var bra snabb service tack.
Se fler recensioner  Loading
SodaStream Hambleton Bard Injector
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt