Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adapters > Avancerad Adapter För Australien Och Nya Zeeland Sodastream Cylinders

Avancerad Adapter För Australien Och Nya Zeeland SodaStream Cylinders

274,99 kr
Avancerad adapter för Australien och Nya Zeeland SodaStream Cylinders
27,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nyckelfakta

 • Använd Australien / Nya Zeeland SodaStream CO2-cylindrar som din CO2-källa.
 • Konverterar SodaStream-tråden till DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien).
 • Använd din befintliga CO2-regulator
 • Avancerad adapterdesign innebär inga läckage när du kopplar adaptern till cylindern.
 • Robust design och tillverkning - kommer att vara en livstid.
 • Enkel installation.
 

Beskrivning

De trådar som används på australiska och Nya Zeeland SodaStream-cylindrar skiljer sig från de som används i resten av världen. Men det är inget problem - vi har adapteren för dem också!

Vår avancerade adapterdesign gör att du kan ansluta en vanlig CO2-regulator (med DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutter - täcker Storbritannien, Europa och Asien) till en australiensisk / Nya Zeeland SodaStream CO2-cylinder. Enkel installation, utan risk för läckage.

Ersättningsflaskor kan köpas på en mängd olika high street-butiker som ger dig en lätt och pålitlig källa till CO2 för din akvarium CO2-system.

Instruktioner

 • Se till att adapterns ventilstift är helt inåt genom att vrida reglerknappen moturs.
 • Skruva adaptern på SodaStream CO2-cylindern och dra åt så mycket som möjligt
 • Sätt fast regulatorn på adaptern med en lämplig nyckel eller nyckel.
 • Vrid adapterens inställningsknapp medurs för att starta gasflödet.
 • Klicka här för att läsa hela Advanced Australia SodaStream Adapter installationsguide
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Mel C. Verifierad köpare 23rd Jun 2022
Utmärkt produkt. Lätt att använda. Utmärkt produkt. Lätt att använda.
Craig F. Verifierad köpare 21st Feb 2021
En utmärkt produkt med mycket snabb service. En utmärkt produkt med mycket snabb service.
Tom T. Verifierad köpare 2nd Jul 2020
Fungerar perfekt. Den "icke-avancerade" versionen fungerade inte så bra för mig eftersom den var för kort för muttertråden på min regulator. Den här har sin tråd som sticker ut sidan, så gott om utrymme även om du har stora nötter! Fungerar perfekt. Den "icke-avancerade" versionen fungerade inte så bra för mig eftersom den var för kort för muttertråden på min regulator. Den här har sin tråd som sticker ut sidan, så gott om utrymme även om du har stora nötter!
Dave S. Verifierad köpare 26th May 2019
Högsta kvalitet i tillverkningen. Äntligen ingen gasförlust medan du byter sodavattenflaskor en bra produkt, glatt bryggning. Tack. Högsta kvalitet i tillverkningen. Äntligen ingen gasförlust medan du byter sodavattenflaskor en bra produkt, glatt bryggning. Tack.
Léonie Ha. Verifierad köpare 25th Sep 2018
Utmärkt produkt. Bra gjort och kom snabbt. Mycket användbart och snabbt svar på frågor jag har. Rekommenderas starkt Utmärkt produkt. Bra gjort och kom snabbt. Mycket användbart och snabbt svar på frågor jag har. Rekommenderas starkt
Frederic . Verifierad köpare 23rd Sep 2018
väldigt robust och bra produkt väldigt robust och bra produkt
Robert M. Verifierad köpare 3rd Jun 2018
Riktigt nöjd med den här produkten - CO2-sodavandcylindrar är det enklaste sättet att få CO2, och den här adapteren fungerar bra med NZ sodaströmcylindrar. Anvisningarna var mycket tydliga och jag hade inga problem med att konfigurera adaptern och regulatorn (används CO2-regulatorn med dubbla tryckmätare för horisontell cylinderventil). Jag hade använt jäsningsreaktorer för att ge min Läs mer... Riktigt nöjd med den här produkten - CO2-sodavandcylindrar är det enklaste sättet att få CO2, och den här adapteren fungerar bra med NZ sodaströmcylindrar. Anvisningarna var mycket tydliga och jag hade inga problem med att konfigurera adaptern och regulatorn (används CO2-regulatorn med dubbla tryckmätare för horisontell cylinderventil). Jag hade använt jäsningsreaktorer för att ge min CO2, men det är mycket lättare och nålventilen på regulatorn ger stor kontroll över CO2-flödet.
Jon W. Verifierad köpare 13th Jan 2018
Det här fungerar även om jag hade en skurkrollcylinder som behövde lite slipad av nacken, eftersom den inte sitter ordentligt men min andra cylinder monterades bra. Mina cylindrar var de ursprungliga stålen som levereras i Storbritannien. Det här fungerar även om jag hade en skurkrollcylinder som behövde lite slipad av nacken, eftersom den inte sitter ordentligt men min andra cylinder monterades bra. Mina cylindrar var de ursprungliga stålen som levereras i Storbritannien.
Ray E. Verifierad köpare 27th Nov 2017
Gick till min lokala Shell bränsleaffär, köpt en sodastream påfyllning för 35 dollar, fäst min regulator, sedan påfyllning och borta vi går. Visst slår de över 200 dollar plus laddning av ett akvarium köpt co2 flaska för exakt samma resultat. Bra produkt tack killar. Gick till min lokala Shell bränsleaffär, köpt en sodastream påfyllning för 35 dollar, fäst min regulator, sedan påfyllning och borta vi går. Visst slår de över 200 dollar plus laddning av ett akvarium köpt co2 flaska för exakt samma resultat. Bra produkt tack killar.
Damian . Verifierad köpare 28th Sep 2017
Passar snyggt och tätt på en NZ sodaströmflaska. Snabb leverans och kommer att handla igen om det behövs. Passar snyggt och tätt på en NZ sodaströmflaska. Snabb leverans och kommer att handla igen om det behövs.
Se fler recensioner  Loading
Sidovy av Advanced SodaStream Adapter för Australien och Nya Zeeland
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt