Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > SodaStream Cylinder Adapters > Adapter För Australien Och Nya Zeeland Sodastream Cylinders

Adapter För Australien Och Nya Zeeland SodaStream Cylinders

166,49 kr
Adapter för Australien och Nya Zeeland SodaStream Cylinders
25,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nyckelfakta

 • Använd australiensiska och Nya Zeeland SodaStream CO2-cylindrar som din CO2-källa.
 • Konverterar SodaStream-tråden till DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nr. 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (täcker Storbritannien, Europa och Asien).
 • Använd din befintliga CO2-regulator
 • Robust design och tillverkning - kommer att vara en livstid.
 • Enkel installation.
 • Justerbar ventilstift säkerställer kompatibilitet med valfri cylinderventilation.
 

Beskrivning

SodaStream-cylindrar ger ett billigt och bekvämt sätt att erhålla din koldioxidkälla. Konstruktionen av cylinderventilens gänga överensstämmer dock inte med industristandardgängare och kan därför inte användas direkt med en regulator. Vår australiensiska och Nya Zeeland SodaStream Adapter erbjuder den perfekta lösningen.

Den manliga / utgående tråden på adaptern är tillverkad enligt DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (omfattar UK, Europa och Asien) som passar industriella standardregulatorer.

Ersättningsflaskor kan köpas på en mängd olika high street-butiker som ger dig en lätt och pålitlig källa till CO2 för ditt akvarium CO2-system.

En flaska kommer normalt att vara i 3-4 månaders användning vid en hastighet av 1 bubbla / sekund i 8 timmar per dag vilket gör den idealisk för akvarier upp till 200 liter.

Instruktioner

 • Fäst din regulator på adaptern med hjälp av en lämplig skiftnyckel eller nyckel.
 • Håll SodaStream-cylindern ordentligt med en hand, dra åt adapteren / regulatorn till cylindern med en skiftnyckel eller nyckel.
 • Stiftet inuti adaptern kommer att trycka in ventilen på SodaStream-cylindern för att öppna flödet av gas.
 • Fortsätt att dra åt adaptern till cylindern tills cylindern glider i handen.
 • Klicka här för att läsa ful l Installationsguide för SodaStream Adapter
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Tom T. Verifierad köpare 21st Feb 2020
Fungerar precis som det ska Fungerar precis som det ska
David M. Verifierad köpare 19th Aug 2019
Till att börja med beställde jag den felaktiga versionen men detta löstes mycket snabbt av Martin. Min SodaStream är nu igång korrekt. Utmärkt betjäning. Till att börja med beställde jag den felaktiga versionen men detta löstes mycket snabbt av Martin. Min SodaStream är nu igång korrekt. Utmärkt betjäning.
Kim B. Verifierad köpare 25th Jun 2018
Riktigt snabb och effektiv service Riktigt snabb och effektiv service
Wi B. Verifierad köpare 16th Jun 2017
Fungerar inte med nyare Sodastream-flaskor. De är medvetna om det och ändå sålde adaptern ändå. Väldigt besviken. Fungerar inte med nyare Sodastream-flaskor. De är medvetna om det och ändå sålde adaptern ändå. Väldigt besviken.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Vi är ledsna att höra att du är besviken. Men var vänlig medveten om att du köpt typen för "Australien och Nya Zeeland" SodaStream-cylindrar, som använder den gamla stilen av SodaStream-cylindern. Vi säljer den typ som används för nuvarande SodaStream-cylindrar. Bilder på SodaStream-ventilen finns på båda produktsidorna för att du ska kontrollera innan du köper.

Mike J. Verifierad köpare 28th Nov 2016
Bra produkt. Exakt tillverkad och passar sodaströmflaskan utan läckage. Instruktionerna var tydliga och enkla att följa. Bra produkt. Exakt tillverkad och passar sodaströmflaskan utan läckage. Instruktionerna var tydliga och enkla att följa.
Gordon C. Verifierad köpare 21st Sep 2015
Jag har en gammal SodaStream-maskin men kan inte byta ut cylindrarna när de upphör, så jag använder den här adaptern för att fylla den från en givartank. Så bara för att vara tydlig: DENNA ADAPTER ANSLUTAR OSS OSS SODASTREAM CYLINDERS - hoppas det hjälper någon annan i framtiden. Jag har en gammal SodaStream-maskin men kan inte byta ut cylindrarna när de upphör, så jag använder den här adaptern för att fylla den från en givartank. Så bara för att vara tydlig: DENNA ADAPTER ANSLUTAR OSS OSS SODASTREAM CYLINDERS - hoppas det hjälper någon annan i framtiden.
Upprättstående bild av SodaStream Cylinder Adapter för Australien och Nya Zeeland
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt