Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > Cylinderpåfyllningsadaptrar > Sodastream Cylinderpåfyllningsadapter

SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter

711,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
25,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nyckelfakta

 • Fyll på SodaStream-cylindrar på ett säkert sätt från en större donatorcylinder.
 • Anslut till DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 givare / modercylindrar.
 • Refill SodaStream-cylindrar som används i Storbritannien / USA / Europa (resten av världen), eller i Australien / Nya Zeeland.
 • Fungerar på * alla * typer av SodaStream-cylinderventilen, inklusive "booby-trapped" -modellen som förmodligen förhindrar påfyllning.
 • SodaStream isoleringsfunktion för säker borttagning av cylinder.
 • Dump / spolventil för säkert och kontrollerat utsläpp av gas.
 • Integrerad tryckmätare för säkerhet och visning av donatorcylindertrycket.
 • På / av-knapp för kontrollerad frisättning.
 • Högsta möjliga kvalitetsdesign och tillverkning.
 

Beskrivning

Vår SodaStream Cylinder Refill Adapter ger dig frihet och förmåga att fylla på dina SodaStream-cylindrar till en bråkdel av det pris du betalar för utbyte hos en återförsäljare. Påfyllningsadaptern används för att på ett säkert sätt fylla på SodaStream-cylindrar från större donatorcylindrar. Den är konstruerad för att ansluta till en CGA 320- eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donatorcylinder och anslut sedan antingen direkt till SodaStream-cylindern eller via en extra högtrycksslang, som visas i produktbilderna.

Kundtrygghet är alltid vår primära övervägning vid utformningen av nya produkter. Därför innehåller vår påfyllningsadapter en tryckmätare för att säkerställa att donatorcylinderens tryck inte överstiger mottagarcylinderns tryckspecifikation, en på / avstängningsknapp för enkel och direkt styrning av påfyllningsprocessen och en dumpnings- / utloppsventil för att mata ut resterande gas i anslutningen mellan donator och mottagercylinder när återfyllning är avslutad.

Instruktioner

 • Anslut påfyllningsadaptern till moder- / donatorcylindern.
 • Skruva SodaStream-adaptern i påfyllningsadaptern.
 • Skruva SodaStream-cylindern i adaptern.
 • Öppna ventilen på moder- / donatorcylindern för att lossa gasen.
 • Vrid avstängningsventilen för att lossa gasen.
 • Vrid ratten på SodaStream-ventilen för att injicera gas i cylindern.
 • Du kommer att höra gas som flyter in i cylindern. Påfyllning tar ungefär 30 sekunder.
 • När en påfyllning är slutförd, stoppa CO2 genom att stänga avstängningsventilen.
 • Isolera SodaStream-cylindern genom att vrida på inställningsratten.
 • Släpp resten av gasen genom att öppna dumpnings- / utloppsventilen.
 • Ta bort SodaStream-cylindern från adaptern.
 • Upprepa påfyllningsprocessen för varje SodaStream-cylinder.
 • När du är klar stänger du ventilen på moder- / donatorcylindern.
 • Klicka här för att läsa hela instruktionerna för SodaStream Cylinder Refill Adapter
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Mike C. Verifierad köpare 21st Jan 2022
Utmärkt och instruktionerna är tydliga. Skulle rekommendera vätskeavtagscylindrar eftersom det är svårt att vända dem eftersom de är väldigt tunga. Utmärkt och instruktionerna är tydliga. Skulle rekommendera vätskeavtagscylindrar eftersom det är svårt att vända dem eftersom de är väldigt tunga.
Tailor A. Verifierad köpare 20th Jan 2022
Välgjord, gedigen och gör precis vad den är avsedd för. Välgjord, gedigen och gör precis vad den är avsedd för.
Steven O. Verifierad köpare 30th Nov 2021
Det här är lysande. Jag sparar en förmögenhet på att fylla på mina CO2-flaskor från en 15 kg tank. Och bra service från co2 supermarket också, tack! Det här är lysande. Jag sparar en förmögenhet på att fylla på mina CO2-flaskor från en 15 kg tank. Och bra service från co2 supermarket också, tack!
Thomas P. Verifierad köpare 17th Nov 2021
Fungerar riktigt bra och går lätt förbi de booby-fällda / anti-fill ventilerna på SodaStream cylindrar. Bra service från co2 supermarket också, tack! Fungerar riktigt bra och går lätt förbi de booby-fällda / anti-fill ventilerna på SodaStream cylindrar. Bra service från co2 supermarket också, tack!
Jason M. Verifierad köpare 12th Nov 2021
Bra produkt! Fyller enkelt även boobytrap-versionerna av sodastream-behållaren. Jag hade några första tandproblem när jag fyllde med en 1,5 kg co2-behållare - den vägrade bara att fyllas. Det slutade med att jag slösade bort hela 1,5 kg dunken på att försöka fylla sodaströmmarna. Jag bestämde mig för att beställa en större Läs mer... Bra produkt! Fyller enkelt även boobytrap-versionerna av sodastream-behållaren. Jag hade några första tandproblem när jag fyllde med en 1,5 kg co2-behållare - den vägrade bara att fyllas. Det slutade med att jag slösade bort hela 1,5 kg dunken på att försöka fylla sodaströmmarna. Jag bestämde mig för att beställa en större co2-givare, 6,5 kg detta fyllde sodaströmmarna bra. Jag tror att det hade att göra med hur mycket tryck de 1,5 kg gav ut, det var helt enkelt inte tillräckligt! Så mitt råd är att se till att du skaffar en stor donatorcylinder.


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Tack för ditt omdöme, Jason. Mest troligt är att den första donatorcylindern inte drev ut flytande CO2. För påfyllningsändamål är det viktigt att begära en cylinder med ett dopp-/hävertrör så att flytande CO2 drivs ut från cylindern, annars fylls inte SodaStream-cylindern på.

Caroline O. Verifierad köpare 28th Oct 2021
Jag använder det här för att fylla på sodastream-behållare, och det gör påfyllning väldigt enkelt. Utan den här adaptern, som trycker in kapselstiftet under påfyllning, tyckte jag att det var väldigt svårt att få till rätt tryck så att den fångade stiftet inte hoppade ut och stoppade Co2-flödet. Med den här Läs mer... Jag använder det här för att fylla på sodastream-behållare, och det gör påfyllning väldigt enkelt. Utan den här adaptern, som trycker in kapselstiftet under påfyllning, tyckte jag att det var väldigt svårt att få till rätt tryck så att den fångade stiftet inte hoppade ut och stoppade Co2-flödet. Med den här adaptern fyller jag mina burkar till nästan 1200g. Det är toppen.
Dean L. Verifierad köpare 16th Oct 2021
Bra produkt, med bra kvalitet konstruktion. Bättre alternativ till de billigare kinesiska varorna. Så nöjd med min, jag köpte en till en vän också. Bra produkt, med bra kvalitet konstruktion. Bättre alternativ till de billigare kinesiska varorna. Så nöjd med min, jag köpte en till en vän också.
Micro M. Verifierad köpare 27th Sep 2021
Bra produkt som gör vad den måste Bra produkt som gör vad den måste
Harrie B. Verifierad köpare 4th Jul 2021
Detta fungerar också bra på den nya sodastreamcylindern med skydd mot fällan. Bara en bra produkt. Betala nu inte så mycket för påfyllning av Co2. Nu är det intressant att göra läsk själv. Detta fungerar också bra på den nya sodastreamcylindern med skydd mot fällan. Bara en bra produkt. Betala nu inte så mycket för påfyllning av Co2. Nu är det intressant att göra läsk själv.
Anthony B. Verifierad köpare 29th May 2021
Utmärkt service, levereras på nolltid. Adapter fungerar perfekt. Instruktionerna är utmärkta och enkla att följa. Utmärkt service, levereras på nolltid. Adapter fungerar perfekt. Instruktionerna är utmärkta och enkla att följa.
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Påfyllning av en SodaStream-cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt