Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > Cylinderpåfyllningsadaptrar > Sodastream Cylinderpåfyllningsadapter

SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter

689,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
24,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nyckelfakta

 • Fyll på SodaStream-cylindrar på ett säkert sätt från en större donatorcylinder.
 • Anslut till DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 givare / modercylindrar.
 • Refill SodaStream-cylindrar som används i Storbritannien / USA / Europa (resten av världen), eller i Australien / Nya Zeeland.
 • Fungerar på * alla * typer av SodaStream-cylinderventilen, inklusive "booby-trapped" -modellen som förmodligen förhindrar påfyllning.
 • SodaStream isoleringsfunktion för säker borttagning av cylinder.
 • Dump / spolventil för säkert och kontrollerat utsläpp av gas.
 • Integrerad tryckmätare för säkerhet och visning av donatorcylindertrycket.
 • På / av-knapp för kontrollerad frisättning.
 • Högsta möjliga kvalitetsdesign och tillverkning.

Beskrivning

Vår SodaStream Cylinder Refill Adapter ger dig frihet och förmåga att fylla på dina SodaStream-cylindrar till en bråkdel av det pris du betalar för utbyte hos en återförsäljare. Påfyllningsadaptern används för att på ett säkert sätt fylla på SodaStream-cylindrar från större donatorcylindrar. Den är konstruerad för att ansluta till en CGA 320- eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donatorcylinder och anslut sedan antingen direkt till SodaStream-cylindern eller via en extra högtrycksslang, som visas i produktbilderna.

Kundtrygghet är alltid vår primära övervägning vid utformningen av nya produkter. Därför innehåller vår påfyllningsadapter en tryckmätare för att säkerställa att donatorcylinderens tryck inte överstiger mottagarcylinderns tryckspecifikation, en på / avstängningsknapp för enkel och direkt styrning av påfyllningsprocessen och en dumpnings- / utloppsventil för att mata ut resterande gas i anslutningen mellan donator och mottagercylinder när återfyllning är avslutad.

Instruktioner

 • Anslut påfyllningsadaptern till moder- / donatorcylindern.
 • Skruva SodaStream-adaptern i påfyllningsadaptern.
 • Skruva SodaStream-cylindern i adaptern.
 • Öppna ventilen på moder- / donatorcylindern för att lossa gasen.
 • Vrid avstängningsventilen för att lossa gasen.
 • Vrid ratten på SodaStream-ventilen för att injicera gas i cylindern.
 • Du kommer att höra gas som flyter in i cylindern. Påfyllning tar ungefär 30 sekunder.
 • När en påfyllning är slutförd, stoppa CO2 genom att stänga avstängningsventilen.
 • Isolera SodaStream-cylindern genom att vrida på inställningsratten.
 • Släpp resten av gasen genom att öppna dumpnings- / utloppsventilen.
 • Ta bort SodaStream-cylindern från adaptern.
 • Upprepa påfyllningsprocessen för varje SodaStream-cylinder.
 • När du är klar stänger du ventilen på moder- / donatorcylindern.
 • Klicka här för att läsa hela instruktionerna för SodaStream Cylinder Refill Adapter
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Tom S. Verifierad köpare 11th Jan 2019
Fantastisk produkt, bra kvalitet och lätt att använda. Fantastisk produkt, bra kvalitet och lätt att använda.
Peter O. Verifierad köpare 10th Dec 2018
Detta är en fantastisk produkt. Mycket välbyggd och inget billigt om det. Kundtjänst är fantastiskt, tack Martin för att svara på alla och mina många frågor. Jag fyller cylindrar med booby-fångade envägsvärden och det här är lite knepigt. Framgången med att fylla dessa är inte relaterad till adaptern, utan i praktiken och känner för den. Du behöver bara släppa in en mycket liten Läs mer... Detta är en fantastisk produkt. Mycket välbyggd och inget billigt om det. Kundtjänst är fantastiskt, tack Martin för att svara på alla och mina många frågor. Jag fyller cylindrar med booby-fångade envägsvärden och det här är lite knepigt. Framgången med att fylla dessa är inte relaterad till adaptern, utan i praktiken och känner för den. Du behöver bara släppa in en mycket liten ström av Co2 först och sedan öka långsamt väldigt långsamt. Om du släpper C02 för fort, kommer envägsvärdet att stoppa flödet i Sodastream-cylindern. Jag fann att det var bäst att inte öppna värdet "E" helt och att endast använda ventilknappen "B" för att styra hur mycket C02 släpps med ventilen Vred "E" redan öppen innan start men bara lite. Som andra har sagt är frysning av Sodastream-cylindern nödvändig i några timmar och jag fann också att min värdcylinder är tillräckligt varm för att ge 900-1000 PSI... Jag tycker att det skulle vara bra om den här webbplatsen hade en FAQ-sida.
Adrian T. Verifierad köpare 14th Nov 2018
En mycket bra produkt, problemet är anslutningen till huvudcylindergängan. Beroende på flaskgängan är adaptern inte alltid i samma position när den är åtdragen. En mycket bra produkt, problemet är anslutningen till huvudcylindergängan. Beroende på flaskgängan är adaptern inte alltid i samma position när den är åtdragen.
Silvana D. Verifierad köpare 7th Nov 2018
Bra produkt och utmärkt kundservice, svara på alla mina frågor stora och små. Jag hade ett problem med med min efter några användningar, det byttes utan några quibbles och mycket snabbt. Jag skulle definitivt rekommendera Bra produkt och utmärkt kundservice, svara på alla mina frågor stora och små. Jag hade ett problem med med min efter några användningar, det byttes utan några quibbles och mycket snabbt. Jag skulle definitivt rekommendera
Jimmy G. Verifierad köpare 29th Oct 2018
Högsta kvalitet, lätt att använda, gör jobbet mycket bra. Högsta kvalitet, lätt att använda, gör jobbet mycket bra.
Danny N. Verifierad köpare 4th Oct 2018
Super fungerar perfekt! Bara bra. Super fungerar perfekt! Bara bra.
Wynne T. Verifierad köpare 2nd Oct 2018
Verkar väl konstruerad och tillverkad. Orienteringen kan, när den är monterad och spänd, variera från bilderna på webbplatsen, beroende på längden du tränger på donatorflaskan. Fungerar bra för att fylla på 60 liter Soda Stream-cylindrar när de används tillsammans med anslutningsslangen. Jag har inte använt mig utan. Verkar väl konstruerad och tillverkad. Orienteringen kan, när den är monterad och spänd, variera från bilderna på webbplatsen, beroende på längden du tränger på donatorflaskan. Fungerar bra för att fylla på 60 liter Soda Stream-cylindrar när de används tillsammans med anslutningsslangen. Jag har inte använt mig utan.
Léonie Ha. Verifierad köpare 25th Sep 2018
Utmärkt produkt. Bra gjort och kom snabbt. Mycket användbart och snabbt svar på frågor jag har. Rekommenderas starkt Utmärkt produkt. Bra gjort och kom snabbt. Mycket användbart och snabbt svar på frågor jag har. Rekommenderas starkt
William M. Verifierad köpare 23rd Sep 2018
Detta är en bra bit av kit väl gjorda för det höga priset av högsta kvalitet som företaget var till stor hjälp med att ge råd om vad jag behövde ett utmärkt företag att hantera Detta är en bra bit av kit väl gjorda för det höga priset av högsta kvalitet som företaget var till stor hjälp med att ge råd om vad jag behövde ett utmärkt företag att hantera
Adam H. Verifierad köpare 11th Sep 2018
Utmärkt produkt med högsta kvalitet. Lätt att använda, fyller helt SS cylindrar, även de som är utrustade med envägs / booby-instängda ventiler. Utmärkt produkt med högsta kvalitet. Lätt att använda, fyller helt SS cylindrar, även de som är utrustade med envägs / booby-instängda ventiler.
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Påfyllning av en SodaStream-cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt