Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > Cylinderpåfyllningsadaptrar > Sodastream Cylinderpåfyllningsadapter

SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter

697,99 kr Tyvärr, slut i lager

System anpassning

25,49 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 
 

Nyckelfakta

 • Fyll på SodaStream-cylindrar på ett säkert sätt från en större donatorcylinder.
 • Anslut till DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 givare / modercylindrar.
 • Refill SodaStream-cylindrar som används i Storbritannien / USA / Europa (resten av världen), eller i Australien / Nya Zeeland.
 • Fungerar på * alla * typer av SodaStream-cylinderventilen, inklusive "booby-trapped" -modellen som förmodligen förhindrar påfyllning.
 • SodaStream isoleringsfunktion för säker borttagning av cylinder.
 • Dump / spolventil för säkert och kontrollerat utsläpp av gas.
 • Integrerad tryckmätare för säkerhet och visning av donatorcylindertrycket.
 • På / av-knapp för kontrollerad frisättning.
 • Högsta möjliga kvalitetsdesign och tillverkning.

Beskrivning

Vår SodaStream Cylinder Refill Adapter ger dig frihet och förmåga att fylla på dina SodaStream-cylindrar till en bråkdel av det pris du betalar för utbyte hos en återförsäljare. Påfyllningsadaptern används för att på ett säkert sätt fylla på SodaStream-cylindrar från större donatorcylindrar. Den är konstruerad för att ansluta till en CGA 320- eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donatorcylinder och anslut sedan antingen direkt till SodaStream-cylindern eller via en extra högtrycksslang, som visas i produktbilderna.

Kundtrygghet är alltid vår primära övervägning vid utformningen av nya produkter. Därför innehåller vår påfyllningsadapter en tryckmätare för att säkerställa att donatorcylinderens tryck inte överstiger mottagarcylinderns tryckspecifikation, en på / avstängningsknapp för enkel och direkt styrning av påfyllningsprocessen och en dumpnings- / utloppsventil för att mata ut resterande gas i anslutningen mellan donator och mottagercylinder när återfyllning är avslutad.

Instruktioner

 • Anslut påfyllningsadaptern till moder- / donatorcylindern.
 • Skruva SodaStream-adaptern i påfyllningsadaptern.
 • Skruva SodaStream-cylindern i adaptern.
 • Öppna ventilen på moder- / donatorcylindern för att lossa gasen.
 • Vrid avstängningsventilen för att lossa gasen.
 • Vrid ratten på SodaStream-ventilen för att injicera gas i cylindern.
 • Du kommer att höra gas som flyter in i cylindern. Påfyllning tar ungefär 30 sekunder.
 • När en påfyllning är slutförd, stoppa CO2 genom att stänga avstängningsventilen.
 • Isolera SodaStream-cylindern genom att vrida på inställningsratten.
 • Släpp resten av gasen genom att öppna dumpnings- / utloppsventilen.
 • Ta bort SodaStream-cylindern från adaptern.
 • Upprepa påfyllningsprocessen för varje SodaStream-cylinder.
 • När du är klar stänger du ventilen på moder- / donatorcylindern.
 • Klicka här för att läsa hela instruktionerna för SodaStream Cylinder Refill Adapter
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Bridgewater A. Verifierad köpare 22nd Oct 2019
Jag såg fram emot att få den här utrustningen. När jag öppnar paketet är denna enhet ljus och välgjord. Jag lägger denna påfyllningsenhet för sodavatten på en cylinder C02-gas. Det fungerade inte. Jag försökte flera olika sätt att fylla på sodavattencylinder. Men kunde inte fylla på. Vad var problemet? Jag hade läst instruktionerna och fick en ny gå, fyllde inte igen. Jag gick tillbaka Läs mer... Jag såg fram emot att få den här utrustningen. När jag öppnar paketet är denna enhet ljus och välgjord. Jag lägger denna påfyllningsenhet för sodavatten på en cylinder C02-gas. Det fungerade inte. Jag försökte flera olika sätt att fylla på sodavattencylinder. Men kunde inte fylla på. Vad var problemet? Jag hade läst instruktionerna och fick en ny gå, fyllde inte igen. Jag gick tillbaka till grunderna och läste instruktionerna och insåg att det jag trots att jag läste inte var fallet. Jag lägger inte sodavattencylindrarna i frysen i två timmar, jag hade inte heller ett dopprörscylinder och jag hade inte fyllt på cylindern långsamt eftersom alla instruktioner stod i e-postmeddelandet. När jag försökte fylla på igen efter att ha tagit hand om instruktionerna det fungerade, behöver jag inte köpa sodavattencylindrar till £ 10,00 eller mer från sodavatten. Vilken fantastisk produkt och jag tackar C02 Supermarket för hjälp i denna fråga. Det är därför jag gav dem 5 stjärnor.
Lilli B. Verifierad köpare 30th Sep 2019
Så glad att jag köpte den här enheten - den här enheten är inte bara enkel att använda utan har alla säkerhetsfunktioner som krävs för krångelfritt fyllningsflaskor. Vi har nu stora fizzy drycker till cirka 2p per liter (1,30 £ ish per påfyllning) - inga fler avfallsplastflaskor så gör lite för jorden samtidigt som vi får goda drycker, lätta shopping och sparar massor av pennies Läs mer... Så glad att jag köpte den här enheten - den här enheten är inte bara enkel att använda utan har alla säkerhetsfunktioner som krävs för krångelfritt fyllningsflaskor. Vi har nu stora fizzy drycker till cirka 2p per liter (1,30 £ ish per påfyllning) - inga fler avfallsplastflaskor så gör lite för jorden samtidigt som vi får goda drycker, lätta shopping och sparar massor av pennies också - rekommenderar 5 *** ** ++++++++
Conrad W. Verifierad köpare 30th Jun 2019
Utmärkt sätt att göra sodavattenflaskor återanvändbara. Lätt att ställa in och använda gång på gång. Utmärkt sätt att göra sodavattenflaskor återanvändbara. Lätt att ställa in och använda gång på gång.
Richard M. Verifierad köpare 20th May 2019
Brilliant enhet. Mycket bra gjort och lätt att använda. Det slashes kostnaden för påfyllnad och det ger de en video för att visa hur man gör det. Allt du behöver göra är att köpa CO2-cylindern själv och de sa till och med till mig om en lokal leverantör och vad du ska fråga om. Imponerad. Brilliant enhet. Mycket bra gjort och lätt att använda. Det slashes kostnaden för påfyllnad och det ger de en video för att visa hur man gör det. Allt du behöver göra är att köpa CO2-cylindern själv och de sa till och med till mig om en lokal leverantör och vad du ska fråga om. Imponerad.
Barry D. Verifierad köpare 14th May 2019
Gör precis vad jag ska göra Gör precis vad jag ska göra
Vincent F. Verifierad köpare 14th May 2019
Fungerar väldigt bra mano och knackar inte på något för att säga att det är bra material! Fungerar väldigt bra mano och knackar inte på något för att säga att det är bra material!
James H. Verifierad köpare 11th May 2019
Bästa servicen någonsin de hittade mitt misstag och var snällt att ge mig råd om hur man korrekt utnyttjar adaptern. Bästa servicen någonsin de hittade mitt misstag och var snällt att ge mig råd om hur man korrekt utnyttjar adaptern.
Axis &. Verifierad köpare 2nd May 2019
Utmärkt produkt. Bra stöd. Utmärkt produkt. Bra stöd.
Nicholas S. Verifierad köpare 24th Apr 2019
Jag använder SodaStream-cylindrar för mitt akvarium CO2-system, så jag har nu en stor cylinder i mitt garage som jag använder för att fylla på när SodaStream-cylindern tömmer. Jag är så glad att jag köpte denna adapter, det är stort värde eftersom jag sparar en förmögenhet på lång sikt och det fungerar väldigt bra. Jag använder SodaStream-cylindrar för mitt akvarium CO2-system, så jag har nu en stor cylinder i mitt garage som jag använder för att fylla på när SodaStream-cylindern tömmer. Jag är så glad att jag köpte denna adapter, det är stort värde eftersom jag sparar en förmögenhet på lång sikt och det fungerar väldigt bra.
Peter . Verifierad köpare 25th Mar 2019
Helt enkelt topp produkt. Fungerar utan problem !! Helt enkelt topp produkt. Fungerar utan problem !!
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Påfyllning av en SodaStream-cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt