Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Adaptrar För CO2-regulatorer > Cylinderpåfyllningsadaptrar > Sodastream Cylinderpåfyllningsadapter

SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter

710,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
25,99 kr
SodaStream Adapter Seal / Washer (2 pack)
 

Nyckelfakta

 • Fyll på SodaStream-cylindrar på ett säkert sätt från en större donatorcylinder.
 • Anslut till DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 eller CGA 320 givare / modercylindrar.
 • Refill SodaStream-cylindrar som används i Storbritannien / USA / Europa (resten av världen), eller i Australien / Nya Zeeland.
 • Fungerar på * alla * typer av SodaStream-cylinderventilen, inklusive "booby-trapped" -modellen som förmodligen förhindrar påfyllning.
 • SodaStream isoleringsfunktion för säker borttagning av cylinder.
 • Dump / spolventil för säkert och kontrollerat utsläpp av gas.
 • Integrerad tryckmätare för säkerhet och visning av donatorcylindertrycket.
 • På / av-knapp för kontrollerad frisättning.
 • Högsta möjliga kvalitetsdesign och tillverkning.
 

Beskrivning

Vår SodaStream Cylinder Refill Adapter ger dig frihet och förmåga att fylla på dina SodaStream-cylindrar till en bråkdel av det pris du betalar för utbyte hos en återförsäljare. Påfyllningsadaptern används för att på ett säkert sätt fylla på SodaStream-cylindrar från större donatorcylindrar. Den är konstruerad för att ansluta till en CGA 320- eller DIN 477 / W21.8 / BS 341 nr. 8 donatorcylinder och anslut sedan antingen direkt till SodaStream-cylindern eller via en extra högtrycksslang, som visas i produktbilderna.

Kundtrygghet är alltid vår primära övervägning vid utformningen av nya produkter. Därför innehåller vår påfyllningsadapter en tryckmätare för att säkerställa att donatorcylinderens tryck inte överstiger mottagarcylinderns tryckspecifikation, en på / avstängningsknapp för enkel och direkt styrning av påfyllningsprocessen och en dumpnings- / utloppsventil för att mata ut resterande gas i anslutningen mellan donator och mottagercylinder när återfyllning är avslutad.

Instruktioner

 • Anslut påfyllningsadaptern till moder- / donatorcylindern.
 • Skruva SodaStream-adaptern i påfyllningsadaptern.
 • Skruva SodaStream-cylindern i adaptern.
 • Öppna ventilen på moder- / donatorcylindern för att lossa gasen.
 • Vrid avstängningsventilen för att lossa gasen.
 • Vrid ratten på SodaStream-ventilen för att injicera gas i cylindern.
 • Du kommer att höra gas som flyter in i cylindern. Påfyllning tar ungefär 30 sekunder.
 • När en påfyllning är slutförd, stoppa CO2 genom att stänga avstängningsventilen.
 • Isolera SodaStream-cylindern genom att vrida på inställningsratten.
 • Släpp resten av gasen genom att öppna dumpnings- / utloppsventilen.
 • Ta bort SodaStream-cylindern från adaptern.
 • Upprepa påfyllningsprocessen för varje SodaStream-cylinder.
 • När du är klar stänger du ventilen på moder- / donatorcylindern.
 • Klicka här för att läsa hela instruktionerna för SodaStream Cylinder Refill Adapter
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Simon M. Verifierad köpare 14th Aug 2022
Jag har den här adaptern ansluten till min 15 kg CO2-cylinder, den fungerar bra. Ingen mer väntan på att byta över Sodastream-cylindrar till ett rip off-pris, med detta verktyg kan jag fylla mina cylindrar när jag vill. Jag tittade på andra adaptrar, men den inbyggda tryckmätaren sålde den åt mig och jag blev mycket förvånad över kvaliteten Läs mer... Jag har den här adaptern ansluten till min 15 kg CO2-cylinder, den fungerar bra. Ingen mer väntan på att byta över Sodastream-cylindrar till ett rip off-pris, med detta verktyg kan jag fylla mina cylindrar när jag vill. Jag tittade på andra adaptrar, men den inbyggda tryckmätaren sålde den åt mig och jag blev mycket förvånad över kvaliteten på adaptern. Mycket snabb leverans och bra tips från hemsidan. Använd instruktionerna som företaget skickar till dig, inte de med adaptern, så mycket mer användbar information och gå igenom den enkla processen för att undvika att bli förvirrad med ventilöppningssekvensen. Väldigt nöjd och nästan betalat för sig redan.
Craig M. Verifierad köpare 29th Jul 2022
Denna adapter är ett geni. Även om jag måste stoppa in mina gasflaskor i frysen 2-3 gånger för att få en ordentlig fyllning, är besparingarna du får genom att använda det här systemet för att fylla på SodaStream-flaskor bara fantastiska. Jag betalade £150 för 10 månader sedan för adaptrarna från CO2 Supermarket Läs mer... Denna adapter är ett geni. Även om jag måste stoppa in mina gasflaskor i frysen 2-3 gånger för att få en ordentlig fyllning, är besparingarna du får genom att använda det här systemet för att fylla på SodaStream-flaskor bara fantastiska. Jag betalade £150 för 10 månader sedan för adaptrarna från CO2 Supermarket och en HobbyWeld CO2-cylinder av livsmedelskvalitet. £120 av det var engångskostnader (£70 för depositionen på cylindern och £50 för adaptrarna), plus £30 för själva gasen. Jag har precis behövt byta ut Hobbyweld-flaskan efter cirka 9 månader, och under den tiden skulle jag ha spenderat cirka 15 £/fyrveckor på de officiella SodaStream-påfyllningarna. Nu borde jag få ytterligare 9 månader för endast £30! Om du har en SodaStream, investera!
Raymond Y. Verifierad köpare 15th Jul 2022
Äntligen att få mina cylindrar påfyllda hemma till låg kostnad, fungerar perfekt Äntligen att få mina cylindrar påfyllda hemma till låg kostnad, fungerar perfekt
Jan A. Verifierad köpare 11th Jul 2022
Bra produkt Bra produkt
Tom D. Verifierad köpare 17th Jun 2022
Bra adapter fungerar mycket bra. Att använda sodaströmmen är nu en bråkdel av kostnaden jämfört med cylinderbyte Bra adapter fungerar mycket bra. Att använda sodaströmmen är nu en bråkdel av kostnaden jämfört med cylinderbyte
John D. Verifierad köpare 13th May 2022
Lätt att använda med de medföljande instruktionerna och onlineinstruktionerna. Lätt att använda med de medföljande instruktionerna och onlineinstruktionerna.
Craig M. Verifierad köpare 20th Apr 2022
Äntligen använde detta idag efter att ha köpt en dip-tube CO2-behållare. Det fungerade mycket bra, även om de tryckta instruktionerna som medföljer adaptern inte är särskilt tydliga (och verkar hoppa över ett steg). Instruktionerna på hemsidan fungerade dock perfekt. Nu fyller jag på Sodastream för bara 2 pund per gång. Äntligen använde detta idag efter att ha köpt en dip-tube CO2-behållare. Det fungerade mycket bra, även om de tryckta instruktionerna som medföljer adaptern inte är särskilt tydliga (och verkar hoppa över ett steg). Instruktionerna på hemsidan fungerade dock perfekt. Nu fyller jag på Sodastream för bara 2 pund per gång.
David B. Verifierad köpare 19th Apr 2022
Jag är riktigt nöjd med adaptern, den är väldigt välgjord och ger självförtroende när man hanterar det höga trycket. Jag är riktigt nöjd med adaptern, den är väldigt välgjord och ger självförtroende när man hanterar det höga trycket.
Stig M. Verifierad köpare 13th Apr 2022
Produkten fungerade som förväntat och leveransen var snabb. Produkten fungerade som förväntat och leveransen var snabb.
Joe W. Verifierad köpare 5th Mar 2022
Välgjord och lätt att använda. Jag tycker att frysning av SodaStream-cylindern innan påfyllning betyder att den fyller på lite snabbare och enklare. Bra produkt och ett bra företag att ha att göra med. Välgjord och lätt att använda. Jag tycker att frysning av SodaStream-cylindern innan påfyllning betyder att den fyller på lite snabbare och enklare. Bra produkt och ett bra företag att ha att göra med.
Se fler recensioner  Loading

Fotovisare

Påfyllning av en SodaStream-cylinder
klicka på bilden för att se hela skärmen

Fotogalleri

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt