Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Nano CO2-system > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 614,99 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Viktigt: Vi kan inte skicka CO2-patroner utanför Storbritannien. Om du är utanför Storbritannien, se till att du väljer 'No CO2 Cartridges'.
  • Inom Storbritannien kräver komprimerad gas specialutbud för transport och därför kan inte samma dagssändning garanteras.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, utgångstryckmätare och 12V DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd styrning av CO2-dosering.
  • Precisionsinline bubbeldisk.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.
  • En CO2-patron kommer att pågå i 3-4 månader för 75L akvarium (1 bubbla varannan sekund 8 timmar per dag).
  • Höjd: 26 cm Botten på basen till toppen av regulatorn (inklusive kassett).
 

Beskrivning

Nanoakvarium har ökat i popularitet under de senaste åren, men kravet på att lägga till koldioxid för att främja kraftig växttillväxt kvarstår förrän ingen CO2 = Ingen fotosyntes = döda växter. Eftersom dessa akvarier är små är det ofta så att de inte är försedda med stativ eller skåp, och därför är stor / skrymmande CO2-utrustning svår att dölja vilket gör ett normalt CO2-system olämpligt. Vårt Nano CO2-system övervinner detta problem genom att använda den minsta, men högsta kvaliteten som finns tillgänglig, och inkluderar allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt CO2-system för ditt akvarium.

Regulatorn har justerbart utgångstryck, vilket är en sällsynt funktion för utrustning av denna storlek. Den har också en nålventil med hög precision som kan producera noggrann doseringskontroll så låg som 1 bubbla var 10: e sekund, vilket kan tillgodose akvarier så små som 20L. För att minimera storleken är regulatorn utformad för att fästa direkt på små CO2-patroner, som även för ett 100L akvarium kommer att pågå i upp till 3 månader, vilket gör det till en mycket bekväm och kostnadseffektiv lösning. Regulatorn har också en integrerad 12V DC magnetventil (nätstransformator ingår) för att göra det möjligt att kontrollera CO2 och endast dosera vid angivna tidpunkter, dvs medan akvarielamporna är på. 12V DC solenoid ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Diffusorn är en topp i sortimentet "atomizer" diffusor, som producerar en dis av otroligt små CO2-bubblor, vilket ger de allra högsta nivåerna av diffusion. Detta säkerställer att mycket lite CO2 slösas bort och sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll i nanostorlek ingår också för att se till att du hittar rätt CO2-dosering för dina specifika akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system levereras också med all annan utrustning, inklusive bubbelräknare, 3m polyuretanslang, sugklämmor och ett stöd för CO2-patronen / regulatorn. I det här fallet är liten verkligen vacker.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Edward C. Verifierad köpare 23rd Sep 2020
Kvalitetskit. Mycket hjälpsam personal. Lätt att installera och fungerar perfekt. Alla levererade artiklar är kvalitetsgjorda. Glad att jag spenderade lite extra för detta kit. Bör vara i flera år. Kvalitetskit. Mycket hjälpsam personal. Lätt att installera och fungerar perfekt. Alla levererade artiklar är kvalitetsgjorda. Glad att jag spenderade lite extra för detta kit. Bör vara i flera år.
Dan C. Verifierad köpare 13th Sep 2020
Fantastisk produkt, lätt att ställa in och snabbt komma igång. Skulle definitivt rekommendera! Fantastisk produkt, lätt att ställa in och snabbt komma igång. Skulle definitivt rekommendera!
Chris A. Verifierad köpare 2nd Sep 2020
Jag är helt ny på den här hobbyen (akvarium, planterade akvarier osv.) Och var orolig för att jag kanske var för djup, men tyckte att det var väldigt enkelt att ställa in, med tydliga instruktioner. Jag är helt ny på den här hobbyen (akvarium, planterade akvarier osv.) Och var orolig för att jag kanske var för djup, men tyckte att det var väldigt enkelt att ställa in, med tydliga instruktioner.
Mr V. Verifierad köpare 1st Sep 2020
Lätt att ställa in kvalitet välgjorda bra instruktioner till din e-post utmärkt utrustning skulle rekommendera. Lätt att ställa in kvalitet välgjorda bra instruktioner till din e-post utmärkt utrustning skulle rekommendera.
Shane W. Verifierad köpare 3rd Apr 2020
Fantastisk produkt, mycket lätt att installera Fantastisk produkt, mycket lätt att installera
John Verifierad köpare 15th Mar 2020
Beställningen kom i tid med stor precision, förpackningarna var professionella och produkterna jag beställde visade toppkvalitet. Beställningen kom i tid med stor precision, förpackningarna var professionella och produkterna jag beställde visade toppkvalitet.
James M. Verifierad köpare 3rd Mar 2020
Jag är verkligen nöjd med det här co2-systemet. Allt är av högsta kvalitet och mina växter klarar sig definitivt mycket bättre än de någonsin har gjort tidigare. CO2 fungerar definitivt. Jag är verkligen nöjd med det här co2-systemet. Allt är av högsta kvalitet och mina växter klarar sig definitivt mycket bättre än de någonsin har gjort tidigare. CO2 fungerar definitivt.
Paul A. Verifierad köpare 10th Dec 2019
Än så länge är allt bra. Växter som växer som klapparna! Än så länge är allt bra. Växter som växer som klapparna!
Alexander L. Verifierad köpare 11th Sep 2019
Superlyckligt med detta system, har redan sett en enorm förbättring med mina växter. Mycket nöjd med kundtjänsten och det sätt på vilket produkterna packades. Systemet var mycket enkelt att installera, men älskade det faktum att du får skickade länkar till tydliga kortfattade instruktioner. Skulle definitivt köpa igen! Superlyckligt med detta system, har redan sett en enorm förbättring med mina växter. Mycket nöjd med kundtjänsten och det sätt på vilket produkterna packades. Systemet var mycket enkelt att installera, men älskade det faktum att du får skickade länkar till tydliga kortfattade instruktioner. Skulle definitivt köpa igen!
Duncan W. Verifierad köpare 15th Jun 2019
Fantastisk bit av kit. Mycket lätt att använda. Fantastisk bit av kit. Mycket lätt att använda.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Vår Nano-regulator med magnetventil är perfekt för små eller nano akvarier som kräver låga nivåer av CO2-dosering för att främja växttillväxt.
 
 
60mm Bazooka (upp Till 200L)
60mm Bazooka (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentrationen inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Utformad för användning speciellt med Nano CO2-patroner, garanterar stödstället att din patron och regulator hålls upprätt och kommer inte lätt att falla över.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt