Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Nano CO2-system > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 747,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Viktigt: Vi kan inte skicka CO2-patroner utanför Storbritannien. Om du är utanför Storbritannien, se till att du väljer 'No CO2 Cartridges'.
  • Inom Storbritannien kräver komprimerad gas specialutbud för transport och därför kan inte samma dagssändning garanteras.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, utgångstryckmätare och 12V DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd styrning av CO2-dosering.
  • Precisionsinline bubbeldisk.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.
  • En CO2-patron kommer att pågå i 3-4 månader för 75L akvarium (1 bubbla varannan sekund 8 timmar per dag).
  • Höjd: 26 cm Botten på basen till toppen av regulatorn (inklusive kassett).
 

Beskrivning

Nanoakvarium har ökat i popularitet under de senaste åren, men kravet på att lägga till koldioxid för att främja kraftig växttillväxt kvarstår förrän ingen CO2 = Ingen fotosyntes = döda växter. Eftersom dessa akvarier är små är det ofta så att de inte är försedda med stativ eller skåp, och därför är stor / skrymmande CO2-utrustning svår att dölja vilket gör ett normalt CO2-system olämpligt. Vårt Nano CO2-system övervinner detta problem genom att använda den minsta, men högsta kvaliteten som finns tillgänglig, och inkluderar allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt CO2-system för ditt akvarium.

Regulatorn har justerbart utgångstryck, vilket är en sällsynt funktion för utrustning av denna storlek. Den har också en nålventil med hög precision som kan producera noggrann doseringskontroll så låg som 1 bubbla var 10: e sekund, vilket kan tillgodose akvarier så små som 20L. För att minimera storleken är regulatorn utformad för att fästa direkt på små CO2-patroner, som även för ett 100L akvarium kommer att pågå i upp till 3 månader, vilket gör det till en mycket bekväm och kostnadseffektiv lösning. Regulatorn har också en integrerad 12V DC magnetventil (nätstransformator ingår) för att göra det möjligt att kontrollera CO2 och endast dosera vid angivna tidpunkter, dvs medan akvarielamporna är på. 12V DC solenoid ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Diffusorn är en topp i sortimentet "atomizer" diffusor, som producerar en dis av otroligt små CO2-bubblor, vilket ger de allra högsta nivåerna av diffusion. Detta säkerställer att mycket lite CO2 slösas bort och sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll i nanostorlek ingår också för att se till att du hittar rätt CO2-dosering för dina specifika akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system levereras också med all annan utrustning, inklusive bubbelräknare, 3m polyuretanslang, sugklämmor och ett stöd för CO2-patronen / regulatorn. I det här fallet är liten verkligen vacker.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Stuart R. Verifierad köpare 18th Jan 2022
Utmärkt produkt, bra råd och vägledning om hur varje komponent ställs in. Jag köpte sodastreamcylinderadaptern och den fungerar perfekt och är mycket mer kostnadseffektiv än engångsartiklar. Efter en veckas användning på 40 l tankanläggningar visar redan fördelarna. Jag skulle starkt rekommendera denna produkt Utmärkt produkt, bra råd och vägledning om hur varje komponent ställs in. Jag köpte sodastreamcylinderadaptern och den fungerar perfekt och är mycket mer kostnadseffektiv än engångsartiklar. Efter en veckas användning på 40 l tankanläggningar visar redan fördelarna. Jag skulle starkt rekommendera denna produkt
Michael L. Verifierad köpare 10th Jan 2022
Perfekt, precis vad jag letade efter - mycket bättre än skräpet från tropica som inte ens har en solenoid. Perfekt, precis vad jag letade efter - mycket bättre än skräpet från tropica som inte ens har en solenoid.
Shaun R. Verifierad köpare 6th Dec 2021
Fantastiskt kit, har gjort stor skillnad för mitt akvarium, växterna frodas och algerna har minskat rejält. Trevlig och tyst uppsättning och lätt placerad ur vägen. Fantastiskt kit, har gjort stor skillnad för mitt akvarium, växterna frodas och algerna har minskat rejält. Trevlig och tyst uppsättning och lätt placerad ur vägen.
Will B. Verifierad köpare 26th Nov 2021
Bra kit lätt att sätta upp Bra kit lätt att sätta upp
Howard L. Verifierad köpare 6th Nov 2021
Fantastiskt litet system som fungerar utmärkt på min 35L nano. Bra service också från co2 supermarket som gärna svarade på min fråga innan jag beställde. Fantastiskt litet system som fungerar utmärkt på min 35L nano. Bra service också från co2 supermarket som gärna svarade på min fråga innan jag beställde.
Jas N. Verifierad köpare 24th Oct 2021
Fantastisk liten installation som fungerar som en smäck i min nanotank (26lL). Har bara varit igång i en vecka än så länge, men de första tankarna är mycket positiva. Fantastisk liten installation som fungerar som en smäck i min nanotank (26lL). Har bara varit igång i en vecka än så länge, men de första tankarna är mycket positiva.
Stephen W. Verifierad köpare 26th Sep 2021
Jag tittade inledningsvis på andra billigare system, men efter att ha gjort några läxor var detta vad jag behövde för mig 60l tank. Ett utmärkt företag att handla och tack vare deras utmärkta webbplats har jag inte behövt ställa några frågor om mitt köp tack vare deras instruktioner på webbplatsen som skickades till mig efter Läs mer... Jag tittade inledningsvis på andra billigare system, men efter att ha gjort några läxor var detta vad jag behövde för mig 60l tank. Ett utmärkt företag att handla och tack vare deras utmärkta webbplats har jag inte behövt ställa några frågor om mitt köp tack vare deras instruktioner på webbplatsen som skickades till mig efter beställning. Hur lugnande som helst vet jag att de kommer att svara på alla frågor jag har om de uppstår. Bra gjort!
Ian C. Verifierad köpare 22nd Sep 2021
Kvalitetsbit som var användbar för första installationen och mycket snygg. Visst, jag kunde ha gjort DIY eller köpt separat från andra webbplatser eller direkt från utlandet, men ville försäkra mig om att jag hade lite stöd och förtroende för produktens kvalitet med högtrycksgas. Bra instruktioner och enkel att sätta upp för första Läs mer... Kvalitetsbit som var användbar för första installationen och mycket snygg. Visst, jag kunde ha gjort DIY eller köpt separat från andra webbplatser eller direkt från utlandet, men ville försäkra mig om att jag hade lite stöd och förtroende för produktens kvalitet med högtrycksgas. Bra instruktioner och enkel att sätta upp för första gången - även om jag rekommenderar att du inte ångrar det nedre bubbelräknets lock eftersom det släpper fjädern och den lilla gummitätningen som jag antar är backventilen och du måste sätta ihop igen korrekt! Vid påfyllning av bubbelräknare kan du inte vrida topplocket när allt är inställt, eftersom du måste skruva loss klämman först och dra av slangen och sedan ta av locket för att fylla på.
Jonathan T. Verifierad köpare 21st Sep 2021
Strålande installation, första gången jag har använt Co2 och det här har varit enkelt att installera och i stort sett underhållsfritt. Har sedan dess konverterat till att använda Soda Stream -flaskor med adaptern. Strålande installation, första gången jag har använt Co2 och det här har varit enkelt att installera och i stort sett underhållsfritt. Har sedan dess konverterat till att använda Soda Stream -flaskor med adaptern.
Michael H. Verifierad köpare 3rd Sep 2021
Fantastisk! Mina växter är heltäckningsmattor och pärlor som de aldrig har gjort förut. Kunde inte vara lyckligare med mitt köp. Fantastisk! Mina växter är heltäckningsmattor och pärlor som de aldrig har gjort förut. Kunde inte vara lyckligare med mitt köp.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Vår Nano-regulator med magnetventil är perfekt för små eller nano akvarier som kräver låga nivåer av CO2-dosering för att främja växttillväxt.
 
 
Liten Bazooka (upp Till 200L)
Liten Bazooka (upp Till 200L)
De otroligt små bubblorna som produceras av en Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta och ger otroliga diffusionshastigheter.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentrationen inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Utformad för användning speciellt med Nano CO2-patroner, garanterar stödstället att din patron och regulator hålls upprätt och kommer inte lätt att falla över.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt