Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Nano CO2-system > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 573,99 kr Lågt lager!

System anpassning

Uppdatera varukorg
 
 

Nyckelfakta

  • Viktigt: Vi kan inte skicka CO2-patroner utanför Storbritannien. Om du är utanför Storbritannien, se till att du väljer 'No CO2 Cartridges'.
  • Inom Storbritannien kräver komprimerad gas specialutbud för transport och därför kan samma dagssändning inte garanteras.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgångstryck, precision Pisco-nålventil, utgångstryckmätare och 12V DC-magnetventil (nättransformator ingår) för tidsstyrd styrning av CO2-dosering.
  • Precisionsinline bubbeldisk.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snygg slang.
  • En CO2-patron kommer att pågå i 3-4 månader för 75L akvarium (1 bubbla varannan sekund 8 timmar per dag).
  • Höjd: 26 cm Botten på basen till toppen av regulatorn (inklusive kassett).

Beskrivning

Nanoakvarium har ökat i popularitet under de senaste åren, men kravet på att lägga till koldioxid för att främja kraftig växttillväxt kvarstår förrän Ingen CO2 = Ingen fotosyntes = döda växter. Eftersom dessa akvarier är små är det ofta så att de inte är försedda med stativ eller skåp, och därför är stor / skrymmande CO2-utrustning svår att dölja vilket gör ett normalt CO2-system olämpligt. Vårt Nano CO2-system övervinner detta problem genom att använda den minsta, men högsta kvalitetsutrustningen som finns tillgänglig, och inkluderar allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt CO2-system för ditt akvarium.

Regulatorn har justerbart utgångstryck, vilket är en sällsynt funktion för utrustning av denna storlek. Den har också en Pisco-ventil med hög precision som kan producera noggrann doseringskontroll så låg som 1 bubbla var 10: e sekund, som kan tillgodose akvarier så små som 20L. För att minimera storleken är regulatorn utformad för att fästa direkt på små CO2-patroner, som även för ett 100L akvarium kommer att pågå i upp till 3 månader, vilket gör det till en mycket bekväm och kostnadseffektiv lösning. Regulatorn har också en integrerad 12V DC magnetventil (nätstransformator ingår) för att möjliggöra CO2-kontrollering och endast dos vid specificerade tidpunkter, dvs medan akvarielamporna är på. 12V DC solenoid ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Diffusorn är en topp i sortimentet "atomizer" diffusor, som producerar en dis av otroligt små CO2-bubblor, vilket ger de allra högsta nivåerna av diffusion. Detta säkerställer att mycket lite CO2 slösas bort och sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll i nanostorlek ingår också för att se till att du hittar rätt CO2-dosering för dina specifika akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system levereras också med all annan utrustning, inklusive bubbelräknare, 3m polyuretanrör, sugklämmor och ett stödstativ för CO2-patronen / regulatorn. I detta fall är små verkligen vackra.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Paul A. Verifierad köpare 10th Dec 2019
Än så länge är allt bra. Växter som växer som klapparna! Än så länge är allt bra. Växter som växer som klapparna!
Alexander L. Verifierad köpare 11th Sep 2019
Superlyckligt med detta system, har redan sett en enorm förbättring med mina växter. Mycket nöjd med kundtjänsten och det sätt på vilket produkterna packades. Systemet var mycket enkelt att installera, men älskade det faktum att du får skickade länkar till tydliga kortfattade instruktioner. Skulle definitivt köpa igen! Superlyckligt med detta system, har redan sett en enorm förbättring med mina växter. Mycket nöjd med kundtjänsten och det sätt på vilket produkterna packades. Systemet var mycket enkelt att installera, men älskade det faktum att du får skickade länkar till tydliga kortfattade instruktioner. Skulle definitivt köpa igen!
Duncan W. Verifierad köpare 15th Jun 2019
Fantastisk bit av kit. Mycket lätt att använda. Fantastisk bit av kit. Mycket lätt att använda.
Tim E. Verifierad köpare 16th May 2019
Saknade packningen i reg. Ärligt misstag så inga problem där. Hjälpte mig att ta reda på problemet, med snabba ersättningar och support. utmärkt kit fungerar nu bra i mitt akvarium. Köp skit, köp två gånger. Utmärkt bit av kit som jag kan berätta kommer att vara en livstid. Saknade packningen i reg. Ärligt misstag så inga problem där. Hjälpte mig att ta reda på problemet, med snabba ersättningar och support. utmärkt kit fungerar nu bra i mitt akvarium. Köp skit, köp två gånger. Utmärkt bit av kit som jag kan berätta kommer att vara en livstid.
Gregg C. Verifierad köpare 16th May 2019
Bra allt i en setup! Diffusorn verkar ha blivit blockerad efter 4 månader men annars är det bra Bra allt i en setup! Diffusorn verkar ha blivit blockerad efter 4 månader men annars är det bra
Alan D. Verifierad köpare 1st Apr 2019
Mycket nöjd med detta kit, tillsammans med en elektronisk timer-dosering, kunde inte vara enklare. Väntar på att se hur länge cylindern varar innan jag kan kommentera ekonomin men ser bra ut hittills. Mycket nöjd med detta kit, tillsammans med en elektronisk timer-dosering, kunde inte vara enklare. Väntar på att se hur länge cylindern varar innan jag kan kommentera ekonomin men ser bra ut hittills.
Philip C. Verifierad köpare 14th Mar 2019
Utmärkt service och ett riktigt snyggt system. Jag har satt den på min 55l scaper tank och den är idealisk. Jag har aldrig använt CO2, jag var orolig att det skulle vara stort, besvärligt och komplicerat, men det är faktiskt väldigt kompakt, smart och enkelt att installera. Det enda jag kan uppgradera så småningom är bubbelräknaren. Det ser ut som precisionen är lite slankare och skulle Läs mer... Utmärkt service och ett riktigt snyggt system. Jag har satt den på min 55l scaper tank och den är idealisk. Jag har aldrig använt CO2, jag var orolig att det skulle vara stort, besvärligt och komplicerat, men det är faktiskt väldigt kompakt, smart och enkelt att installera. Det enda jag kan uppgradera så småningom är bubbelräknaren. Det ser ut som precisionen är lite slankare och skulle sitta lite snyggare än den silvermässa jag har. Totalt rekommenderar jag starkt nano-inställningen! P.S. Det tog mig längre tid än att jag skulle vilja erkänna att de 3 stora O-ringarna var för att hålla flaskan placerad snyggt i hållaren... trots att den visas på bilden... doh!
Richard W. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Utmärkt kit, tidigare använt flytande kol på min nanotank, växttillväxt har verkligen tagit av sedan jag monterade detta kit. Leverans var snabb och krångelfri. Utmärkt kit, tidigare använt flytande kol på min nanotank, växttillväxt har verkligen tagit av sedan jag monterade detta kit. Leverans var snabb och krångelfri.
Danny P. Verifierad köpare 31st Jan 2019
Det har blivit upprättat i 10 dagar nu och märkt redan en massiv förändring inom mina växter. Grönare bladar nya skott som skjuter igenom det är fantastiskt väldigt enkelt att sätta upp och bra kvalitet görs definitivt värt pengarna och 100% behövs om du har en planterade akvarium Det har blivit upprättat i 10 dagar nu och märkt redan en massiv förändring inom mina växter. Grönare bladar nya skott som skjuter igenom det är fantastiskt väldigt enkelt att sätta upp och bra kvalitet görs definitivt värt pengarna och 100% behövs om du har en planterade akvarium
Mark D. Verifierad köpare 22nd Oct 2018
Utmärkt kvalitetsprodukt, idealisk för små akvarier. Bra stöd från Co2 Supermarket laget, skulle definitivt använda dessa killar igen. Utmärkt kvalitetsprodukt, idealisk för små akvarier. Bra stöd från Co2 Supermarket laget, skulle definitivt använda dessa killar igen.
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Vår Nano-regulator med magnetventil är perfekt för små eller nano akvarier som kräver låga nivåer av CO2-dosering för att främja växttillväxt.
 
 
60mm Bazooka (upp Till 200L)
60mm Bazooka (upp Till 200L)
De otroligt små bubblor som produceras av en 60mm Bazooka Atomizer Diffuser har en stor yta, vilket ger otroliga diffusionshastigheter.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentrationen inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Inline CO2 Bubble Counter & Integrerad kontrollventil i Silver Brass
Inline CO2 Bubble Counter & Integrerad kontrollventil i Silver Brass
Denna bubbelräknare fäster inline mellan regulator och diffusor. Placera bubbelräknaren i upprätt läge och fäst röret i varje ände.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Utformad för användning speciellt med Nano CO2-patroner, garanterar stödstället att din patron och regulator hålls upprätt och kommer inte lätt att falla över.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt