Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier
Hem > Komplett Akvarium CO2-systempaket > Nano CO2-system > Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System For Planted Tank 20L - 100L

1 420,49 kr

System anpassning

Uppdatera varukorg
 

Nyckelfakta

  • Viktigt: Vi kan inte skicka CO2-patroner utanför Storbritannien. Om du är utanför Storbritannien, se till att du väljer 'No CO2 Cartridges'.
  • Inom Storbritannien kräver komprimerad gas specialutbud för transport och därför kan inte samma dagssändning garanteras.
  • Nano CO2-regulator med justerbart utgångstryck, precisionsnålventil, utgångstryckmätare och 12V DC solenoid (nättransformator ingår) för tidsstyrd styrning av CO2-dosering.
  • Precisionsinline bubbeldisk.
  • Högpresterande CO2-diffusor.
  • Drop checker kit för korrekt CO2-dosering.
  • 3m Polyuretanrör av hög kvalitet.
  • 4 x sugklipp för snyggt slang.
  • En CO2-patron kommer att pågå i 3-4 månader för 75L akvarium (1 bubbla varannan sekund 8 timmar per dag).
  • Höjd: 26 cm Botten på basen till toppen av regulatorn (inklusive kassett).
 

Beskrivning

Nanoakvarium har ökat i popularitet under de senaste åren, men kravet på att lägga till koldioxid för att främja kraftig växttillväxt kvarstår förrän ingen CO2 = Ingen fotosyntes = döda växter. Eftersom dessa akvarier är små är det ofta så att de inte är försedda med stativ eller skåp, och därför är stor / skrymmande CO2-utrustning svår att dölja vilket gör ett normalt CO2-system olämpligt. Vårt Nano CO2-system övervinner detta problem genom att använda den minsta, men högsta kvaliteten som finns tillgänglig, och inkluderar allt som behövs för att skapa ett mycket effektivt CO2-system för ditt akvarium.

Regulatorn har justerbart utgångstryck, vilket är en sällsynt funktion för utrustning av denna storlek. Den har också en nålventil med hög precision som kan producera noggrann doseringskontroll så låg som 1 bubbla var 10: e sekund, vilket kan tillgodose akvarier så små som 20L. För att minimera storleken är regulatorn utformad för att fästa direkt på små CO2-patroner, som även för ett 100L akvarium kommer att pågå i upp till 3 månader, vilket gör det till en mycket bekväm och kostnadseffektiv lösning. Regulatorn har också en integrerad 12V DC magnetventil (nätstransformator ingår) för att göra det möjligt att kontrollera CO2 och endast dosera vid angivna tidpunkter, dvs medan akvarielamporna är på. 12V DC solenoid ger säker, låg temperatur och garanterar ingen brusdrift.

Diffusorn är en topp i sortimentet "atomizer" diffusor, som producerar en dis av otroligt små CO2-bubblor, vilket ger de allra högsta nivåerna av diffusion. Detta säkerställer att mycket lite CO2 slösas bort och sparar pengar på lång sikt.

En droppkontroll i nanostorlek ingår också för att se till att du hittar rätt CO2-dosering för dina specifika akvariebehov.

Vårt Nano CO2-system levereras också med all annan utrustning, inklusive bubbelräknare, 3m polyuretanslang, sugklämmor och ett stöd för CO2-patronen / regulatorn. I det här fallet är liten verkligen vacker.
 

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Paul J. Verifierad köpare 6th Aug 2022
Jag är väldigt imponerad av den och ser redan fantastiska resultat med mina växter Jag är väldigt imponerad av den och ser redan fantastiska resultat med mina växter
Jacob M. Verifierad köpare 1st Aug 2022
Tja... allt jag kan säga är att mina växter aldrig har sett bättre ut, säger sig självt. Tack! Tja... allt jag kan säga är att mina växter aldrig har sett bättre ut, säger sig självt. Tack!
Dema M. Verifierad köpare 28th Jul 2022
Mycket snabb leverans och bra hjälp när jag hade missat en vara på min beställning. Ser fram emot att odla fler växter i vår tank! Mycket snabb leverans och bra hjälp när jag hade missat en vara på min beställning. Ser fram emot att odla fler växter i vår tank!
Jonathan A. Verifierad köpare 23rd Jul 2022
Wow, jag trodde aldrig att mina växter skulle klara sig så bra! Stort kit rekommenderar jag gärna till andra och ger 5*. Wow, jag trodde aldrig att mina växter skulle klara sig så bra! Stort kit rekommenderar jag gärna till andra och ger 5*.
Joseph S. Verifierad köpare 18th Jul 2022
Fungerar utmärkt och är väldigt lätt att använda. Bra service också. Kommer att använda igen i framtiden. Fungerar utmärkt och är väldigt lätt att använda. Bra service också. Kommer att använda igen i framtiden.
Jim W. Verifierad köpare 9th Jul 2022
Jättebra utrustning. På mindre än 2 veckor har mina växter gröna skott. Antagligen den bästa kundservice jag någonsin upplevt! Jättebra utrustning. På mindre än 2 veckor har mina växter gröna skott. Antagligen den bästa kundservice jag någonsin upplevt!
Christian H. Verifierad köpare 6th Jul 2022
Jag läser mycket om det här CO2-systemet och jag är glad att kunna rapportera bra saker också. Det är ett riktigt bra litet CO2-system, perfekt för min 30L nano, inga problem att ställa in det och nu ser jag mina växter pärla för första gången. Jag läser mycket om det här CO2-systemet och jag är glad att kunna rapportera bra saker också. Det är ett riktigt bra litet CO2-system, perfekt för min 30L nano, inga problem att ställa in det och nu ser jag mina växter pärla för första gången.
Valerie M. Verifierad köpare 29th Jun 2022
Jag var tvungen att vänta en extra dag på leverans eftersom det behövde bokas med kuriren på grund av CO2-patronerna, men det stod detta på webbsidan. Jag fick spårningsinformation omgående så jag kunde se till att jag var hemma för leverans. Allt medföljde och instruktionerna gjorde det enkelt att få allt att ställa in och fungera. Läs mer... Jag var tvungen att vänta en extra dag på leverans eftersom det behövde bokas med kuriren på grund av CO2-patronerna, men det stod detta på webbsidan. Jag fick spårningsinformation omgående så jag kunde se till att jag var hemma för leverans. Allt medföljde och instruktionerna gjorde det enkelt att få allt att ställa in och fungera. Den har varit i drift i ett par veckor och jag kan redan se en förbättring med växterna och de börjar matta fint.
Nick C. Verifierad köpare 16th Jun 2022
Älskar den lilla storleken passar perfekt i mitt lilla skåp. Får redan mer tillväxt efter några dagar! Älskar den lilla storleken passar perfekt i mitt lilla skåp. Får redan mer tillväxt efter några dagar!
Paul S. Verifierad köpare 15th Jun 2022
Bra produkt och bra företag Bra produkt och bra företag
Se fler recensioner  Loading

Systeminnehåll

Klicka på ett objekt för mer information

Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Nano CO2-regulator med magnetventil och justerbart utgångstryck
Vår Nano-regulator med magnetventil är perfekt för små eller nano akvarier som kräver låga nivåer av CO2-dosering för att främja växttillväxt.
 
 
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
Pollenspridare - Liten (upp Till 200L)
CO2 tvingas genom en keramisk skiva som används för att producera en dimma små bubblor för att uppnå höga diffusionsnivåer.
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Denna bubbelräknare fästs på utgången från din regulator och har också en integrerad backventil för att förhindra att vatten siphoning från akvariet in i regulatorn.
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Komplett Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-sized drop checker-kit ändrar färg för att indikera CO2-koncentrationen inom akvariet. Gör det möjligt att bestämma CO2-doseringen speciellt för ditt akvariums behov.
Nano Cylinder Support Base / Stand
Nano Cylinder Support Base / Stand
Utformad för användning speciellt med Nano CO2-patroner, garanterar stödstället att din patron och regulator hålls upprätt och kommer inte lätt att falla över.
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Starkt sugklaff för 6mm slang (2 pack)
Fäst din slang på sidan av ditt akvarium med dessa starka sugklemmar. Gjord för 6 mm ytterdiameterrör.
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing
Polyuretanröret är motståndskraftigt mot CO2, vilket ger dig lugn och ro att ditt trycksatta CO2-system kommer att vara läckagefritt och effektivt under många år framöver.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt