Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Brian . Verifierad köpare 16th Apr 2019
Fantastisk service! Fantastisk produkt! Fantastisk service! Fantastisk produkt! 12V DC Solenoid Coil och UK Transformer
Tony S. Verifierad köpare 15th Apr 2019
Ser bra ut och fungerar bra Ser bra ut och fungerar bra Komplett CO2 Drop Checker Kit
Thierry P. Verifierad köpare 14th Apr 2019
Snabb +++ Compliant +++ Tack +++ Snabb +++ Compliant +++ Tack +++ Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Jesper R. Verifierad köpare 14th Apr 2019
Mycket bra produkt och snabb leverans kommer att köpa fler Mycket bra produkt och snabb leverans kommer att köpa fler Avancerad adapter för SodaStream Cylinders
Christopher M. Verifierad köpare 13th Apr 2019
Kvalitetssats till ett konkurrenskraftigt pris. Allt där du behöver komma igång snabbt med utmärkta instruktioner och snabb support om det behövs. Kvalitetssats till ett konkurrenskraftigt pris. Allt där du behöver komma igång snabbt med utmärkta instruktioner och snabb support om det behövs. Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Johnnie F. Verifierad köpare 7th Apr 2019
Mega läckra tang... !!! Varför betala dyrt för ett dyrt märke !!! Mega läckra tang... !!! Varför betala dyrt för ett dyrt märke !!! 27cm Rak pincett för planterade akvarier
Andy L. Verifierad köpare 5th Apr 2019
Tillåter sodaströmcylindrar att användas med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerar perfekt! Tillåter sodaströmcylindrar att användas med standard Hambleton Bard CO2-beslag (S30). Fungerar perfekt! SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
James M. Verifierad köpare 2nd Apr 2019
Robust och enkel att använda om du följer instruktionerna. Jag antog dålig övning från ett gammalt system och uppstod ett problem vid upplösning på grund av ett resttryck som jag inte tidigare hade stött på, och därför förlorade jag en liten stift från insidan av adaptern. Kontaktad kundtjänst och de var fantastiska, så glada att rekommendera på detta faktum ensam. Vid korrekt installation Läs mer... Robust och enkel att använda om du följer instruktionerna. Jag antog dålig övning från ett gammalt system och uppstod ett problem vid upplösning på grund av ett resttryck som jag inte tidigare hade stött på, och därför förlorade jag en liten stift från insidan av adaptern. Kontaktad kundtjänst och de var fantastiska, så glada att rekommendera på detta faktum ensam. Vid korrekt installation fungerade adaptern perfekt utan problem. Adapter för engångs CO2-cylindrar
Alan D. Verifierad köpare 1st Apr 2019
Mycket nöjd med detta kit, tillsammans med en elektronisk timer-dosering, kunde inte vara enklare. Väntar på att se hur länge cylindern varar innan jag kan kommentera ekonomin men ser bra ut hittills. Mycket nöjd med detta kit, tillsammans med en elektronisk timer-dosering, kunde inte vara enklare. Väntar på att se hur länge cylindern varar innan jag kan kommentera ekonomin men ser bra ut hittills. Nano Aquarium CO2 System för planterad tank 20L - 100L
Thomas S. Verifierad köpare 31st Mar 2019
Fungerar utmärkt! Jag skulle köpa den igen Fungerar utmärkt! Jag skulle köpa den igen Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 60mm för akvarier upp till 200L
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt