Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Bård-karstein Su. Verifierad köpare 20th Feb 2019
Läcker, dålig kvalitet Läcker, dålig kvalitet Akryl CO2-diffusor - Stor för akvarier upp till 150L
Frank K. Verifierad köpare 18th Feb 2019
Fungerar bra för att producera en fin dimma bubblor när inmatningstrycket sätts till 35 psi Fungerar bra för att producera en fin dimma bubblor när inmatningstrycket sätts till 35 psi Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 60mm för akvarier upp till 200L
Kevin . Verifierad köpare 14th Feb 2019
Stora bubbelräknare mycket exakt skulle definitivt rekommendera. Stora bubbelräknare mycket exakt skulle definitivt rekommendera. Inline CO2 Bubble Counter & Integrerad kontrollventil i Silver Brass
Leclercq F. Verifierad köpare 11th Feb 2019
Skickar mycket snabbt, enkel implementering tack vare handledningen. Jag kopplade den på en brandsläckare och det fungerar väldigt bra. Tack Co2 stormarknad. Skickar mycket snabbt, enkel implementering tack vare handledningen. Jag kopplade den på en brandsläckare och det fungerar väldigt bra. Tack Co2 stormarknad. CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
Richard W. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Utmärkt kit, tidigare använt flytande kol på min nanotank, växttillväxt har verkligen tagit av sedan jag monterade detta kit. Leverans var snabb och krångelfri. Utmärkt kit, tidigare använt flytande kol på min nanotank, växttillväxt har verkligen tagit av sedan jag monterade detta kit. Leverans var snabb och krångelfri. Nano Aquarium CO2 System för planterad tank 20L - 100L
Ben B. Verifierad köpare 10th Feb 2019
Exakt vad jag letade efter min nanoplantade tank och regulatorn och 95g patronen passar perfekt bakom tanken så att jag kan hålla allt ur sikte. Nålventilen fungerar bra och jag kan reglera flödet till ungefär en bubbla per minut, vilket är exakt den låga doseringen jag letade efter. Exakt vad jag letade efter min nanoplantade tank och regulatorn och 95g patronen passar perfekt bakom tanken så att jag kan hålla allt ur sikte. Nålventilen fungerar bra och jag kan reglera flödet till ungefär en bubbla per minut, vilket är exakt den låga doseringen jag letade efter. Nano CO2-regulator med magnetmagnetventil och justerbart utgångstryck
Paul R. Verifierad köpare 6th Feb 2019
Ursprungligen hade jag problem med solenoiden som inte utlöstes på den här produkten. Jag vill prata om kundtjänst I det här läget, efter att ha skickats några reservdelar och jag försökte arbeta igenom det, gick det inte bra för mig, jag föreställer mig bara en dålig sats... rulla på ett år, och Jag bestämde mig slutligen att jag ville få det här, jag mailade att jag fortfarande Läs mer... Ursprungligen hade jag problem med solenoiden som inte utlöstes på den här produkten. Jag vill prata om kundtjänst I det här läget, efter att ha skickats några reservdelar och jag försökte arbeta igenom det, gick det inte bra för mig, jag föreställer mig bara en dålig sats... rulla på ett år, och Jag bestämde mig slutligen att jag ville få det här, jag mailade att jag fortfarande hade problem. Jag vill bli repeterad, det här är ett år senare. De kunde ha sagt "köpa en ny tillsynsmyndighet, inte vårt problem nu". Således hände det inte, istället sa de, att de önskar att jag kom i kontakt tidigare och arbetade igenom problemet och skickade mig delar för att få det att fungera igen men jag vill bara säga att det här är ett år senare. De är fortfarande villiga att hjälpa och få det att fungera. Jag har tro att ersättaren kommer att fungera korrekt och att originalen bara var en dålig sats, det händer med alla företag, Fantastiskt kundservice rekommenderar jag dem !! om du har problem tala Komplett akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Raphael S. Verifierad köpare 5th Feb 2019
Trevligt, pålitligt och gör sitt jobb. Trevligt, pålitligt och gör sitt jobb. CO2-regulator med enkel mätare och justerbart utgångstryck
Conny J. Verifierad köpare 3rd Feb 2019
Väldigt enkelt att installera, med grund inställning 1 bubbla/sekund i mitt kar med mkt växter blev det perfekt redan första gången. Väldigt enkelt att installera, med grund inställning 1 bubbla/sekund i mitt kar med mkt växter blev det perfekt redan första gången. Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Carl Verifierad köpare 3rd Feb 2019
Den jag fick först blev bruten efter att ha kommit i kontakt med co2 stormarknad de drog ut alla stopp och sorterade den genast. Skulle köpa från dessa killar igen. Trevlig en Martin. Den jag fick först blev bruten efter att ha kommit i kontakt med co2 stormarknad de drog ut alla stopp och sorterade den genast. Skulle köpa från dessa killar igen. Trevlig en Martin. Nano CO2-regulator med magnetmagnetventil och justerbart utgångstryck
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt