Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Gunnar E. Verifierad köpare 22nd Jan 2020
Nöjd köpare, mycket snabb leverans. Nöjd köpare, mycket snabb leverans. 4 / 6mm slangkompressionsmontering till 1/8 "manlig armbåge
Peter R. Verifierad köpare 21st Jan 2020
Amazing service and good quality products! Amazing service and good quality products! Ultimate Dual Stage CO2-system för planterad akvarietank 20L - 500L +
Gunnar E. Verifierad köpare 20th Jan 2020
Väldigt nöjd med CO2 utrustningen. Fungerade mycket bra att montera enligt tydliga instruktioner. Samt mycket snabbt och trevligt bemötande på frågor. Bara +++++ Väldigt nöjd med CO2 utrustningen. Fungerade mycket bra att montera enligt tydliga instruktioner. Samt mycket snabbt och trevligt bemötande på frågor. Bara +++++ Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Fadi A. Verifierad köpare 26th Dec 2019
Snabb leverans, hann inte prova själva produkten än, verkar lovande Snabb leverans, hann inte prova själva produkten än, verkar lovande Pro Aquarium CO2-system med justerbart tryck för planterad tank 20L - 500L +
Mats H. Verifierad köpare 24th Dec 2019
Perfekt paket för mitt akvarium mycket snabb leverans Perfekt paket för mitt akvarium mycket snabb leverans Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Jaakko K. Verifierad köpare 13th Nov 2019
Superbra grejer! Snabb leverans! Superbra grejer! Snabb leverans! CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Paulo N. Verifierad köpare 22nd Oct 2019
Mycket bra produkt och lätt att installera, fungerar som en charm. Mycket bra produkt och lätt att installera, fungerar som en charm. SodaStream Connection Slang (CGA 320 - USA)
Bridgewater A. Verifierad köpare 22nd Oct 2019
Jag såg fram emot att få den här utrustningen. När jag öppnar paketet är denna enhet ljus och välgjord. Jag lägger denna påfyllningsenhet för sodavatten på en cylinder C02-gas. Det fungerade inte. Jag försökte flera olika sätt att fylla på sodavattencylinder. Men kunde inte fylla på. Vad var problemet? Jag hade läst instruktionerna och fick en ny gå, fyllde inte igen. Jag gick tillbaka Läs mer... Jag såg fram emot att få den här utrustningen. När jag öppnar paketet är denna enhet ljus och välgjord. Jag lägger denna påfyllningsenhet för sodavatten på en cylinder C02-gas. Det fungerade inte. Jag försökte flera olika sätt att fylla på sodavattencylinder. Men kunde inte fylla på. Vad var problemet? Jag hade läst instruktionerna och fick en ny gå, fyllde inte igen. Jag gick tillbaka till grunderna och läste instruktionerna och insåg att det jag trots att jag läste inte var fallet. Jag lägger inte sodavattencylindrarna i frysen i två timmar, jag hade inte heller ett dopprörscylinder och jag hade inte fyllt på cylindern långsamt eftersom alla instruktioner stod i e-postmeddelandet. När jag försökte fylla på igen efter att ha tagit hand om instruktionerna det fungerade, behöver jag inte köpa sodavattencylindrar till £ 10,00 eller mer från sodavatten. Vilken fantastisk produkt och jag tackar C02 Supermarket för hjälp i denna fråga. Det är därför jag gav dem 5 stjärnor. SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter
Joakim A. Verifierad köpare 14th Oct 2019
Överlag ett bra kit för bra peng. Har precis kört igång det och är änsålänge nöjd. Första adaptern blev utbytt utan några problem alls pga att den var ur funktion. Bra service! // Jocke Överlag ett bra kit för bra peng. Har precis kört igång det och är änsålänge nöjd. Första adaptern blev utbytt utan några problem alls pga att den var ur funktion. Bra service! // Jocke Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Danny P. Verifierad köpare 8th Oct 2019
Måste ha om du kör C02 Måste ha om du kör C02 Intense Inline Atomizer CO2-diffusor - för 16 / 22mm slang
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt