Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

David M. Verifierad köpare 19th Aug 2019
Till att börja med beställde jag den felaktiga versionen men detta löstes mycket snabbt av Martin. Min SodaStream är nu igång korrekt. Utmärkt betjäning. Till att börja med beställde jag den felaktiga versionen men detta löstes mycket snabbt av Martin. Min SodaStream är nu igång korrekt. Utmärkt betjäning. Adapter för Australien och Nya Zeeland SodaStream Cylinders
John W. Verifierad köpare 19th Aug 2019
Ser bra ut i akvarium, bra kundservice från CO2 Supermarket också Ser bra ut i akvarium, bra kundservice från CO2 Supermarket också Golvkyld CO2-diffusor - Extra Large för akvarier upp till 500L
Frode O. Verifierad köpare 16th Aug 2019
Jag kan inte tänka på någon annan webbshop som jag har köpt något från med så snabbhet och service. Det tog bara 20 minuter från jag beställde och tills jag fick en bekräftelse på att den skickades! När den kom var magnetventilen med fel kraftanslutning och spänning. Jag meddelade CO2 Supermarket, och de skickade mig en ny kraftspole samma dag. Tack så mycket Martin för enastående service! Själva Läs mer... Jag kan inte tänka på någon annan webbshop som jag har köpt något från med så snabbhet och service. Det tog bara 20 minuter från jag beställde och tills jag fick en bekräftelse på att den skickades! När den kom var magnetventilen med fel kraftanslutning och spänning. Jag meddelade CO2 Supermarket, och de skickade mig en ny kraftspole samma dag. Tack så mycket Martin för enastående service! Själva kitet var också felfritt. Jag kan starkt rekommendera CO2 Supermarket till vem som helst. Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Dimitri S. Verifierad köpare 13th Aug 2019
Bra produkt, fungerar bra och leveranstid ok. Inget läckage rapporteras mellan flaskan och adaptern mot andra produkter som ofta har problemet. Jag rekommenderar. Bra produkt, fungerar bra och leveranstid ok. Inget läckage rapporteras mellan flaskan och adaptern mot andra produkter som ofta har problemet. Jag rekommenderar. Adapter för SodaStream Cylinders
Fokke B. Verifierad köpare 4th Aug 2019
Första gången jag har beställt från dig kommer detta verkligen inte vara sista gången, mycket nöjd med leveransen Första gången jag har beställt från dig kommer detta verkligen inte vara sista gången, mycket nöjd med leveransen UP Inline Atomizer CO2-diffusor - för 16 / 22mm slang
Adam C. Verifierad köpare 1st Aug 2019
Det fungerar till skillnad från de som finns på eBay. Leveransen var också snabb. Kör ganska varmt vilket jag inte trodde att DC-versionen skulle men inte orsakar några problem. Det fungerar till skillnad från de som finns på eBay. Leveransen var också snabb. Kör ganska varmt vilket jag inte trodde att DC-versionen skulle men inte orsakar några problem. CO2-solenoidventil för planterade akvarier
Callum H. Verifierad köpare 30th Jul 2019
I grund och botten om du googlar bästa diffusorer och köper en av dem för 4x är priset på denna diffusör din dum. Denna produkt är utmärkt och den service, en-till-en råd och support du får är oöverträffad. Kan inte rekommendera tillräckligt, kopplade denna produkt till en brandsläckare och mina växter blomstrar, ingen slutar pärla och växa som galen! Om du inte kan bestämma om Läs mer... I grund och botten om du googlar bästa diffusorer och köper en av dem för 4x är priset på denna diffusör din dum. Denna produkt är utmärkt och den service, en-till-en råd och support du får är oöverträffad. Kan inte rekommendera tillräckligt, kopplade denna produkt till en brandsläckare och mina växter blomstrar, ingen slutar pärla och växa som galen! Om du inte kan bestämma om du ska få ett co2-system skulle jag 100 000% procent och definitivt använda det här företaget inte vara lyckligare. P. Jag är inte sponsrad just nu för att få min dröminställning haha Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Vernon H. Verifierad köpare 29th Jul 2019
Jag använde stege-systemet innan jag introducerade den här produkten, den är mycket bättre och effektivare och jag använder mindre co2 Jag använde stege-systemet innan jag introducerade den här produkten, den är mycket bättre och effektivare och jag använder mindre co2 Nano CO2-diffusor - Stor för akvarier upp till 200L
Keith B. Verifierad köpare 26th Jul 2019
Bra kit, har allt som behövs. Mina växter växer bättre än någonsin. Bra kit, har allt som behövs. Mina växter växer bättre än någonsin. Ultimate Dual Stage CO2 System för Planterad Aquarium Tank 20L - 500L +
Ian M. Verifierad köpare 25th Jul 2019
Gör jobbet snyggt, enkelt att installera, bara oro var bristen på synlig spänningsavlastning på kraftkabeln men det kan snart kabelbindas eller packas ut med en limpistol. Gör jobbet snyggt, enkelt att installera, bara oro var bristen på synlig spänningsavlastning på kraftkabeln men det kan snart kabelbindas eller packas ut med en limpistol. 12V DC Solenoid Coil och UK Transformer
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt