Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Dennis J. Verifierad köpare 21st Jun 2019
Arbeta som avsedd. Bra att använda och var lätt att installera. Definitivt rekommendera den. Arbeta som avsedd. Bra att använda och var lätt att installera. Definitivt rekommendera den. CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
David T. Verifierad köpare 20th Jun 2019
utmärkt produkt och service, mycket hjälpsam och knowledgable personal, kunde inte göra tillräckligt för att hjälpa mig, rekommenderar starkt utmärkt produkt och service, mycket hjälpsam och knowledgable personal, kunde inte göra tillräckligt för att hjälpa mig, rekommenderar starkt Pro Aquarium CO2-system med justerbart tryck för planterad tank 20L - 500L +
Duncan W. Verifierad köpare 15th Jun 2019
Fantastisk bit av kit. Mycket lätt att använda. Fantastisk bit av kit. Mycket lätt att använda. Nano Aquarium CO2 System för planterad tank 20L - 100L
Conrad W. Verifierad köpare 15th Jun 2019
Enkel, enkel och attraktiv - kunde inte begära mer Enkel, enkel och attraktiv - kunde inte begära mer Regelbunden storlek Glass CO2 Drop Checker
Tomasz D. Verifierad köpare 15th Jun 2019
Det 6 dag nu, var är min order? Det 6 dag nu, var är min order? 4 / 6mm Klar Polyuretan CO2 Resistent Tubing


Small logo for CO2 Supermarket
Svara från CO2 Supermarket
Hej Tomasz, jag är ledsen att höra din order har inte kommit än. Beställningar från Storbritannien till Polen tar normalt 3-5 arbetsdagar, så var snäll och kontakta oss om det inte har kommit fram till de närmaste dagarna och vi skickar en ersättare.

Danny P. Verifierad köpare 14th Jun 2019
Enkel effektiv fungerar bra med en tidsplugg Enkel effektiv fungerar bra med en tidsplugg Nano CO2-regulator med magnetmagnetventil och justerbart utgångstryck
Philip M. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Detta är mitt första CO2-system och var beredd att spendera lite extra för ett högkvalitativt system och jag blev inte besviken. Mina växter växer riktigt bra och mycket pärlande pågår, som jag aldrig har haft tidigare. Detta är mitt första CO2-system och var beredd att spendera lite extra för ett högkvalitativt system och jag blev inte besviken. Mina växter växer riktigt bra och mycket pärlande pågår, som jag aldrig har haft tidigare. Ultimate Dual Stage CO2 System för Planterad Aquarium Tank 20L - 500L +
John W. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Jag hade initialt ett problem med solenoiden som jag skrev till co2-snabbköpet för att rapportera. Jag fick ett snabbt svar med instruktioner om hur man åtgärdar det. Det fungerar nu bra. Bortsett från det har jag inte haft några problem, men tyvärr det menade att jag inte kan ge det 5/5. Jag hade initialt ett problem med solenoiden som jag skrev till co2-snabbköpet för att rapportera. Jag fick ett snabbt svar med instruktioner om hur man åtgärdar det. Det fungerar nu bra. Bortsett från det har jag inte haft några problem, men tyvärr det menade att jag inte kan ge det 5/5. CO2-regulator med solenoid- och dubbelmätare för horisontella cylinderventiler
Christine W. Verifierad köpare 13th Jun 2019
Inte stark sugning och grippdelen är lite svag. Jag köpte de "starka" klippen istället och de fungerar mycket bättre. Inte stark sugning och grippdelen är lite svag. Jag köpte de "starka" klippen istället och de fungerar mycket bättre. Sugklaff för 6mm slang (5 pack)
Johannes J. Verifierad köpare 12th Jun 2019
Bra snabb service. Bra snabb service. CO2 Drop Checker Solution 100ml
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt