Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Michael F. Verifierad köpare 26th Jan 2021
Excellent. Avluftningsventilen tar ett tag att vänja sig. Men utmärkt. Excellent. Avluftningsventilen tar ett tag att vänja sig. Men utmärkt. SodaStream Cylinderpåfyllningsadapter
Daniel C. Verifierad köpare 23rd Jan 2021
Använd detta för mina 25 liter. Det var enkelt att ställa in utan läckor och nålventilen möjliggör finjustering vilket är väldigt viktigt för en så liten volym. En bubbla var 6: e sekund fungerar bra för mig. Bra produkt Använd detta för mina 25 liter. Det var enkelt att ställa in utan läckor och nålventilen möjliggör finjustering vilket är väldigt viktigt för en så liten volym. En bubbla var 6: e sekund fungerar bra för mig. Bra produkt Nano Aquarium CO2 System for Planted Tank 20L - 100L
Steven L. Verifierad köpare 22nd Jan 2021
Välgjord och ser bra ut Välgjord och ser bra ut Regulator CO2 Bubble Counter Med inbyggd backventil
Helen P. Verifierad köpare 21st Jan 2021
Bra pH-mätare - enkel att använda och gör jobbet bra. 10/10 Bra pH-mätare - enkel att använda och gör jobbet bra. 10/10 WEIPRO pH CO2 Controller för planterade akvarier
Virginie N. Verifierad köpare 21st Jan 2021
Passar mycket bra. Passar mycket bra. Adapter för engångs CO2-cylindrar
Matt W. Verifierad köpare 21st Jan 2021
Riktigt trevlig utrustning Riktigt trevlig utrustning UP Inline Atomizer CO2-diffusor - för 12 / 16mm slang
Owen P. Verifierad köpare 20th Jan 2021
Min JBL-solenoid misslyckades och jag hittade den här. Jag ställde in den med WIFI-kontakter och en rutin i google-hemappen så att jag inte behöver röra med någonting nu Min JBL-solenoid misslyckades och jag hittade den här. Jag ställde in den med WIFI-kontakter och en rutin i google-hemappen så att jag inte behöver röra med någonting nu CO2-solenoidventil för planterade akvarier
Maurice P. Verifierad köpare 20th Jan 2021
Ställ in enheten på lördag och upptäckte att pH-sonden var felaktig. Mailade söndag klockan och fick ett personligt svar omedelbart. Fick en ersättare på tisdag. Det är vad du kallar kundtjänst. Trots hicka kontrollerar enheten CO2 perfekt och jag behöver inte längre tolka droppkontrollfärger. Ställ in enheten på lördag och upptäckte att pH-sonden var felaktig. Mailade söndag klockan och fick ett personligt svar omedelbart. Fick en ersättare på tisdag. Det är vad du kallar kundtjänst. Trots hicka kontrollerar enheten CO2 perfekt och jag behöver inte längre tolka droppkontrollfärger. WEIPRO pH CO2 Controller för planterade akvarier
Richard M. Verifierad köpare 20th Jan 2021
Jag kan inte rekommendera detta starkt nog, så så nöjd med detta. Bra råd och service från co2 stormarknad, så sällsynt att få det idag! Jag kan inte rekommendera detta starkt nog, så så nöjd med detta. Bra råd och service från co2 stormarknad, så sällsynt att få det idag! Ultimate-SE Dual Stage CO2-system för planterad akvarietank 20L - 500L +
Mike G. Verifierad köpare 17th Jan 2021
Klaras av kedja 6 av dessa för att mata en bank med nanos, fungerar som en charm. Klaras av kedja 6 av dessa för att mata en bank med nanos, fungerar som en charm. Extra utgångsgrenrör för Ultimate-Pro-regulator
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt