Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Joakim A. Verifierad köpare 14th Oct 2019
Överlag ett bra kit för bra peng. Har precis kört igång det och är änsålänge nöjd. Första adaptern blev utbytt utan några problem alls pga att den var ur funktion. Bra service! // Jocke Överlag ett bra kit för bra peng. Har precis kört igång det och är änsålänge nöjd. Första adaptern blev utbytt utan några problem alls pga att den var ur funktion. Bra service! // Jocke Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Cedric A. Verifierad köpare 3rd Sep 2019
MYCKET GOD KVALITET OCH DESIGN MYCKET GOD KVALITET OCH DESIGN U-Shape Glass CO2 Drop Checker
Mark R. Verifierad köpare 31st Aug 2019
Kör jobbet med 2 bar Bra leveranser och snabb leverans Kör jobbet med 2 bar Bra leveranser och snabb leverans Bazooka Atomizer CO2-diffusor - 70mm för akvarier upp till 300L
Rob C. Verifierad köpare 30th Aug 2019
Riktigt nöjd med detta, jag fick en sodavatten från Argos och monterade adaptern inga problem. Jag köpte också brickorna men behövde inte dem. Jag kan rekommendera det, och det är mycket bättre än de gamla hambleton bardcylindrarna. Natronströmcylindrarna är ganska långa så du behöver tillräckligt med utrymme ovanför din fat för att passa på. Riktigt nöjd med detta, jag fick en sodavatten från Argos och monterade adaptern inga problem. Jag köpte också brickorna men behövde inte dem. Jag kan rekommendera det, och det är mycket bättre än de gamla hambleton bardcylindrarna. Natronströmcylindrarna är ganska långa så du behöver tillräckligt med utrymme ovanför din fat för att passa på. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
David M. Verifierad köpare 19th Aug 2019
Till att börja med beställde jag den felaktiga versionen men detta löstes mycket snabbt av Martin. Min SodaStream är nu igång korrekt. Utmärkt betjäning. Till att börja med beställde jag den felaktiga versionen men detta löstes mycket snabbt av Martin. Min SodaStream är nu igång korrekt. Utmärkt betjäning. Adapter för Australien och Nya Zeeland SodaStream Cylinders
John W. Verifierad köpare 19th Aug 2019
Ser bra ut i akvarium, bra kundservice från CO2 Supermarket också Ser bra ut i akvarium, bra kundservice från CO2 Supermarket också Golvkyld CO2-diffusor - Extra Large för akvarier upp till 500L
Frode O. Verifierad köpare 16th Aug 2019
Jag kan inte tänka på någon annan webbshop som jag har köpt något från med så snabbhet och service. Det tog bara 20 minuter från jag beställde och tills jag fick en bekräftelse på att den skickades! När den kom var magnetventilen med fel kraftanslutning och spänning. Jag meddelade CO2 Supermarket, och de skickade mig en ny kraftspole samma dag. Tack så mycket Martin för enastående service! Själva Läs mer... Jag kan inte tänka på någon annan webbshop som jag har köpt något från med så snabbhet och service. Det tog bara 20 minuter från jag beställde och tills jag fick en bekräftelse på att den skickades! När den kom var magnetventilen med fel kraftanslutning och spänning. Jag meddelade CO2 Supermarket, och de skickade mig en ny kraftspole samma dag. Tack så mycket Martin för enastående service! Själva kitet var också felfritt. Jag kan starkt rekommendera CO2 Supermarket till vem som helst. Avancerat akvarium CO2 system för planterad tank 80L - 500L
Dimitri S. Verifierad köpare 13th Aug 2019
Bra produkt, fungerar bra och leveranstid ok. Inget läckage rapporteras mellan flaskan och adaptern mot andra produkter som ofta har problemet. Jag rekommenderar. Bra produkt, fungerar bra och leveranstid ok. Inget läckage rapporteras mellan flaskan och adaptern mot andra produkter som ofta har problemet. Jag rekommenderar. Adapter för SodaStream Cylinders
Fokke B. Verifierad köpare 4th Aug 2019
Första gången jag har beställt från dig kommer detta verkligen inte vara sista gången, mycket nöjd med leveransen Första gången jag har beställt från dig kommer detta verkligen inte vara sista gången, mycket nöjd med leveransen UP Inline Atomizer CO2-diffusor - för 16 / 22mm slang
Adam C. Verifierad köpare 1st Aug 2019
Det fungerar till skillnad från de som finns på eBay. Leveransen var också snabb. Kör ganska varmt vilket jag inte trodde att DC-versionen skulle men inte orsakar några problem. Det fungerar till skillnad från de som finns på eBay. Leveransen var också snabb. Kör ganska varmt vilket jag inte trodde att DC-versionen skulle men inte orsakar några problem. CO2-solenoidventil för planterade akvarier
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt