Global leverans
Vi skickar globalt
Topprankad tjänst
Utmärkt kundrecensioner
Gratis retur
100% nöjd garanterad
Lifetime Support
Med utökade garantier
Global leverans
Vi skickar globalt
Samma dagssändning
Veckodag beställningar Placeras före 15:00
Lifetime Support
Med utökade garantier

CO2 Supermarket Recensioner

Recensioner

Genomsnittligt betyg

Individuella recensioner

Colin R. Verifierad köpare 18th Oct 2020
Konfigurerar fortfarande men verkar ok Konfigurerar fortfarande men verkar ok Mixer Reactor CO2-diffusor - Regelbunden för akvarier upp till 150L
Denis H. Verifierad köpare 15th Oct 2020
Bara artikeln som behövs för att slutföra min inställning. Bara artikeln som behövs för att slutföra min inställning. Avancerad adapter för SodaStream-cylindrar
Louis C. Verifierad köpare 15th Oct 2020
Perfekt. Enkel och snabb fyllning. Perfekt. Enkel och snabb fyllning. Byte SodaStream Valve
David V. Verifierad köpare 14th Oct 2020
Mycket användbart för att konvertera M10 till W21.8 för att ansluta en co2-reduktor. Mycket användbart för att konvertera M10 till W21.8 för att ansluta en co2-reduktor. Avancerad adapter för engångs CO2-cylindrar
Christopher T. Verifierad köpare 13th Oct 2020
Uppskatta de detaljerade instruktionerna. Allt fungerar perfekt. Uppskatta de detaljerade instruktionerna. Allt fungerar perfekt. Avancerad adapter för SodaStream-cylindrar
Mike P. Verifierad köpare 11th Oct 2020
Excellent. Ansluten till en Tropica Nano med 24 mm förlängning för tidsinställd CO2-injektion. Excellent. Ansluten till en Tropica Nano med 24 mm förlängning för tidsinställd CO2-injektion. CO2-solenoidventil för planterade akvarier
Michael I. Verifierad köpare 11th Oct 2020
Bra produkt. Fungerar som beskrivet och snyggt att tillsammans med orderbekräftelsen ges en länk till installationsinstruktionerna. Bra valuta för pengarna och en bra service från dessa killar Bra produkt. Fungerar som beskrivet och snyggt att tillsammans med orderbekräftelsen ges en länk till installationsinstruktionerna. Bra valuta för pengarna och en bra service från dessa killar CO2-regulator med magnetventil, dubbla mätare och justerbart utgångstryck
Brian C. Verifierad köpare 6th Oct 2020
GOD PRODUKT SOM JAG INTE TENKADE VAR TILLGÄNGLIG. GOD PRODUKT SOM JAG INTE TENKADE VAR TILLGÄNGLIG. SodaStream Hambleton Bard S30 Adapter Injektor
David R. Verifierad köpare 5th Oct 2020
Riktigt bra kvalitetsregulator. Mycket nöjd med artikeln. Fantastiska onlineinstruktioner. Även om jag inte hade några problem får jag en känsla av att företaget skulle göra allt för att hjälpa till. Riktigt bra kvalitetsregulator. Mycket nöjd med artikeln. Fantastiska onlineinstruktioner. Även om jag inte hade några problem får jag en känsla av att företaget skulle göra allt för att hjälpa till. CO2-regulator med magnetventil och dubbla mätare
Andrew R. Verifierad köpare 5th Oct 2020
Stor bit av kit. Bra uppgradering från föregående modell. Stor bit av kit. Bra uppgradering från föregående modell. Avancerad adapter för SodaStream-cylindrar
Se fler recensioner  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Visa produkt

Someone added a product to their cart

Visa produkt